2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Grupca başlamalıyız aslında egzersizlere yürüyüşe çıkamıcaz bi süre belli ki

Kizlar 2 3 gündur ishalim kusma ağrı vb yok.22 haftalık olduk Allah nasip ederse normal mi bu korkumdan doktorada gidemiyorum.bebegime bir zararı olmasında ben çekerim.

Kızlar bu benim ikinci bebeğim olacak inşallah o yüzden mi acaba goguslerimin süt dolduğunu hissediyorum ..zaten azcik kasisam seffat su gibi sıvı akmaya basliyor hoşuma gidiyor yani emzirmek çok güzel bir duygu Rabbim herkese nasip etsin inşallah bol bol emziririz sagliklica doğar bebislerimiz

Günaydın kızlar ben dün hemşireyle görüşüp sağlık ocagına gittim tetanoz aşımın 2.dozunu yaptırdım gayet sakindi hatta kimse yoktu diyebılırım. Ama haftaya şeker yüklemesi için doktor randevum var sanırım ona gitmeyeceğim yememe içmeme dikkat etmeye çalışacam biraz ben il değiştiriyorum çünkü hastane icın 2 saat otobüsle gidip gelmeyi göze alamıyorum kapalı alan ama çokta huzursuzum ne olursa olsun kontrolüne gidecek olan var mı

Ben namazi ayakta zor kiliyorum siz squat diyosunuz
Yapa yapa alışılır heralde bilmem ki Ya ben de geçen kandilde göbeğimi hesaba katmayı unutarak namaz kılayım dedim, secdeye tam eğilemedim, çok tuhaf hissettim bi değişik oldu Allah kabul etmiştir inşallah :) Bilmiyodum bizim gibiler oturarak da kılabilirmiş.

Benim dokturum çalışma saatlerine düzenleme getirmiş. Kadın günde ortalama 60 a yakın hastaya bakıyordu. Dün mesaj geldi sadece randevulu hastalara bakacağım diye. 13 Nisan a randevu alacağım ben çünkü o gün şeker yüklemesi de yapacaktık. iki haftadan fazla zaman var o zamana kadar ne olur durum bilmiyorum. Birgün önce arayıp ona göre gideceğim ben.

Kızlar benim başından beri şeffaf su gibi akıntım oluyor arada beyaz krem gibi akıntı da geliyor.İdrar testlerimde bir sorun çıkmıyor ama benim gibi olan var mı acaba ?

Kızlar benim başından beri şeffaf su gibi akıntım oluyor arada beyaz krem gibi akıntı da geliyor.İdrar testlerimde bir sorun çıkmıyor ama benim gibi olan var mı acaba ?
Ben her gün çamaşır değiştiriyorum iki üç tane. Günlük ped kullanmak istemdğim için yıkanabilir pedlerden aldım daha rahatım şimdi

Bende de aynı şekilde, bahsettiğiniz gibi genellikle göğüs altında, bazen de sırtımın sağ tarafında ağrıya neden oluyor. Benimde doktor randevuma daha çok var, gerçi bu şartlarda gidecek miyim belli değil neyse ki bir arkadaşa doktoru normal demiş, sabredip dayanacağız mecbur

Kizlar hastane çıkışı kaç tane aldiniz nereden aldiniz?Ben bir tane 10 lu almayı planliyorum sadece.yanına birkaç takım eklerim zaten ayrıca.Yeterli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…