Safra kesesinin olduğu yer bahsettiğiniz yer. Sırta ağrıda yapıyorsa safra kesesi sorunudur. Gebelikte sık olur. Genelde doğumdan sonra şiddetlenir bu nedenle ameliyatla kese alınır.
Günaydın kızlar ben dün hemşireyle görüşüp sağlık ocagına gittim tetanoz aşımın 2.dozunu yaptırdım gayet sakindi hatta kimse yoktu diyebılırım. Ama haftaya şeker yüklemesi için doktor randevum var sanırım ona gitmeyeceğim yememe içmeme dikkat etmeye çalışacam biraz ben il değiştiriyorum çünkü hastane icın 2 saat otobüsle gidip gelmeyi göze alamıyorum kapalı alan ama çokta huzursuzum ne olursa olsun kontrolüne gidecek olan var mı
Kizlar 2 3 gündur ishalim kusma ağrı vb yok.22 haftalık olduk Allah nasip ederse normal mi bu korkumdan doktorada gidemiyorum.bebegime bir zararı olmasında ben çekerim.
Günaydın kızlar ben dün hemşireyle görüşüp sağlık ocagına gittim tetanoz aşımın 2.dozunu yaptırdım gayet sakindi hatta kimse yoktu diyebılırım. Ama haftaya şeker yüklemesi için doktor randevum var sanırım ona gitmeyeceğim yememe içmeme dikkat etmeye çalışacam biraz ben il değiştiriyorum çünkü hastane icın 2 saat otobüsle gidip gelmeyi göze alamıyorum kapalı alan ama çokta huzursuzum ne olursa olsun kontrolüne gidecek olan var mı
Kizlar 2 3 gündur ishalim kusma ağrı vb yok.22 haftalık olduk Allah nasip ederse normal mi bu korkumdan doktorada gidemiyorum.bebegime bir zararı olmasında ben çekerim.
Baby nest düşünen arkadaşlar, ablamda kullanmıştık, çokkk rahat edersiniz. Bebeği öyle koltukların üstüne falan koymaktansa ona yatırmak en güzeli. Biz nereye gitsek onuda yanımızda götürürdük, yiğenimi hep ona yatırırdık
Kizlar hastane çıkışı kaç tane aldiniz nereden aldiniz?Ben bir tane 10 lu almayı planliyorum sadece.yanına birkaç takım eklerim zaten ayrıca.Yeterli mi?
Benim annem ve kayınvalidem aldılar. İkiside civilden aldılar. Ben sadece alt üst takım alacağım, birkaç tane zıbın, tulum alırım böyle tek parça alacağım.
Ya canım işte bende oyle dusunuyorum kimden ne gelecek belli değil öksüren eden olacak illaki ama işte annelik böyle birşey sanırım acaba ıyımı dıye onuda merak edıyorum cok arafta kaldım 1 ay oldu kontrole gideli
Benim annem ve kayınvalidem aldılar. İkiside civilden aldılar. Ben sadece alt üst takım alacağım, birkaç tane zıbın, tulum alırım böyle tek parça alacağım.
Benim dokturum çalışma saatlerine düzenleme getirmiş. Kadın günde ortalama 60 a yakın hastaya bakıyordu. Dün mesaj geldi sadece randevulu hastalara bakacağım diye. 13 Nisan a randevu alacağım ben çünkü o gün şeker yüklemesi de yapacaktık. iki haftadan fazla zaman var o zamana kadar ne olur durum bilmiyorum. Birgün önce arayıp ona göre gideceğim ben.
Benimkinede 1 hafta var ama benımkı işte şehir değiştircegım ıcın cok sıkıntıdayım umarım sen gıdersın sıkıntı yaşamazsın benımde seker yuklemesı yapılacaktı suyumda fazla cıkmıstı ama bılmıyorum ne yapsam içimde rahat degil
Kizlar hastane çıkışı kaç tane aldiniz nereden aldiniz?Ben bir tane 10 lu almayı planliyorum sadece.yanına birkaç takım eklerim zaten ayrıca.Yeterli mi?
Bende 1 tane 10 lu hastane cıkısı aldım canım artı 3 tanede 5 li takım aldım baska almayı dusunmuyorum suanlık gerisini çıtçıtlı zıbın ve tek alt alacam bolca