2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Biz 22+2 deyiz canım prolutonu 10.haftaya kadar haftada 1 kere vuruldum sonra doktorumuz kesti

Safra kesesinin olduğu yer bahsettiğiniz yer. Sırta ağrıda yapıyorsa safra kesesi sorunudur. Gebelikte sık olur. Genelde doğumdan sonra şiddetlenir bu nedenle ameliyatla kese alınır.

Yaaa ( hiç bilgim yok, dediğim gibi doktor randevuma da çok var, soramıyorum. Umarım dediğiniz gibi ciddi değildir, gerçi öyleysede dayanacağız mecbur

Bence otobüsle kesinlikle gitmemelisin üstelik 2 saat.

Bence tedbirli olmak lazım otobüsle sıkıntı olabilir gitmesen daha iyi gibi

Kizlar 2 3 gündur ishalim kusma ağrı vb yok.22 haftalık olduk Allah nasip ederse normal mi bu korkumdan doktorada gidemiyorum.bebegime bir zararı olmasında ben çekerim.
İshal ben çok sık oluyorum bence normal yani bünyeyle yada yediğimiz ve içtiğimz ilaçlarla alakalı olabiliyor

Baby nest düşünen arkadaşlar, ablamda kullanmıştık, çokkk rahat edersiniz. Bebeği öyle koltukların üstüne falan koymaktansa ona yatırmak en güzeli. Biz nereye gitsek onuda yanımızda götürürdük, yiğenimi hep ona yatırırdık

Kizlar hastane çıkışı kaç tane aldiniz nereden aldiniz?Ben bir tane 10 lu almayı planliyorum sadece.yanına birkaç takım eklerim zaten ayrıca.Yeterli mi?
Benim annem ve kayınvalidem aldılar. İkiside civilden aldılar. Ben sadece alt üst takım alacağım, birkaç tane zıbın, tulum alırım böyle tek parça alacağım.

Bence otobüsle kesinlikle gitmemelisin üstelik 2 saat.
Ya canım işte bende oyle dusunuyorum kimden ne gelecek belli değil öksüren eden olacak illaki ama işte annelik böyle birşey sanırım acaba ıyımı dıye onuda merak edıyorum cok arafta kaldım 1 ay oldu kontrole gideli

Benim annem ve kayınvalidem aldılar. İkiside civilden aldılar. Ben sadece alt üst takım alacağım, birkaç tane zıbın, tulum alırım böyle tek parça alacağım.
Yenidoğan alacaksınız değil mi?Yenidoğan olmazsa diye 1 aylık almaya gerek var mi sizce?

Benimkinede 1 hafta var ama benımkı işte şehir değiştircegım ıcın cok sıkıntıdayım umarım sen gıdersın sıkıntı yaşamazsın benımde seker yuklemesı yapılacaktı suyumda fazla cıkmıstı ama bılmıyorum ne yapsam içimde rahat degil

Kizlar hastane çıkışı kaç tane aldiniz nereden aldiniz?Ben bir tane 10 lu almayı planliyorum sadece.yanına birkaç takım eklerim zaten ayrıca.Yeterli mi?
Bende 1 tane 10 lu hastane cıkısı aldım canım artı 3 tanede 5 li takım aldım baska almayı dusunmuyorum suanlık gerisini çıtçıtlı zıbın ve tek alt alacam bolca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…