2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

kızlar bir takım gecelik pijama sabahlık setim var bir tane de yedek almak istiyorum pijama ya da gecelik. Sizce hangisinden yedek yapmalıyım daha rahat olur gecelik mi pijama mı??

Onu bende anlamadım son ihtiyaçları alacaktım internetten şansımı deneyeceğim insallah öyle değildir
Aradım kargolardan birinin müşteri hizmetlerini şimdilik net bilgi bize de verilmedi dedi. Pazartesi tekrar arayıp kesinleştirince eksik kalan her şeyini almaya çalışacam artık milletin acele etme daha çok var demesine aldırmasaydım keşke

Kizlar günaydın.1 numara 184 tane bez 2 numaraya geçene kadar yeter mi?
1 numara 5 kiloya kadar diyor.92 li 2 kutu 1 numara 2 numaraya geçene kadar yeter mi?

Kizlar günaydın.1 numara 184 tane bez 2 numaraya geçene kadar yeter mi?
1 numara 5 kiloya kadar diyor.92 li 2 kutu 1 numara 2 numaraya geçene kadar yeter mi?
canım arkadaşım yeni doğum yaptı birkaç ay önce 5 paket 1 numara kullandık dedi ilk zamanlar sürekli sulu kaka yapıyorlarmıs

kesinlikle bende öyle. normalde çok var ama vaktini bekleyecekleri ne malum ben hazırlıyım çantasını arabada dursun içim rahat eder

tekrar ararsan bize de yazar mısın canım sepetlerimi hazırladım bekliyorum valla eğer alabilecek durumdaysak hemen alalım durum giderek kötüleşecek çünkü

kızlar bir takım gecelik pijama sabahlık setim var bir tane de yedek almak istiyorum pijama ya da gecelik. Sizce hangisinden yedek yapmalıyım daha rahat olur gecelik mi pijama mı??
Bence gecelik al evde giyersin lohusa döneminde sıcak olucak çünkü ben bir takım pijama bir takım gecelik düşünüyorum

Valla canım bende nerdeyse hiçbirşey alamadım biraz düzelsin zaten açılır ben son aya alcam resmen herşeyi mecbur

Kızlar seyahat belgesi için başvurmaya çalıştım e devletten ama maalesef gidilecek şehirler içinde yasak kapsamındaki büyük şehirler yok. Yapabilen olursa buraya da yazsın olur mu?

Ben bi tane biberon almıştım bulunsun diye. Emzik almamıştım. Emzik de eğer bebek alırsa çok işe yarıyo dediler ondan aldım. Kargoda şu an inşallah gelir:)
Dün emzik zinciri siparişi verdim beğenene kadar gözüm bozuldu ekrana bakmaktan emzik almak zorunda artık

Kızlar nasılsınız. Biraz yazdıklarınızı okudum da o vefat eden kadın kronik bronşit hastasıymış. Yani diyeceğim o ki bu virüs belası maalesef kronik hastalıkları pek affetmiyor... Eğer böyle bir durumunuz yoksa kendinizi çok sıkmayın. Allahın izniyle bir şey olmaz. Ama eğer astım, bronşit, kalp hastalığı, diyabetiniz varsa çok dikkatli olun. Asla bir yere çıkmayın. Bir de sigara içmediğinizi umut ederek onu hiç yazmıyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…