2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Allaha şükür hiçbiri yok ama yinede allah yaşatmasın hiçbirimize

Kızlar seyahat belgesi için başvurmaya çalıştım e devletten ama maalesef gidilecek şehirler içinde yasak kapsamındaki büyük şehirler yok. Yapabilen olursa buraya da yazsın olur mu?
Sen yazınca bende bir bakayım dedim ama maalesef büyükşehirler yok mesela bende bidaha gidersem adana için izin belgesi alacam ama adana yok seçeneklerde

Sen yazınca bende bir bakayım dedim ama maalesef büyükşehirler yok mesela bende bidaha gidersem adana için izin belgesi alacam ama adana yok seçeneklerde
Doktorumla görüştüm rapor gönderdi şu tarihte kontrole gelmesi gerekiyor diye bu raporla valiliğe başvurun dedi haftaiçi eşim gidecek inşallah verirler izin.

Ben bi tane biberon almıştım bulunsun diye. Emzik almamıştım. Emzik de eğer bebek alırsa çok işe yarıyo dediler ondan aldım. Kargoda şu an inşallah gelir:)

Biberon tarak tirnak makasi ben de sipariş verdim az önce yavaştan alicam artik mağazalardan alamicaz belli ki.Emzik ne marka aldin?

kızlar ben şimdi hastanemi aradım bugün benim şehrimden hastaneye giden olduğunu sadece girişte oturma düzenine bakmışlar yani eşinizle yanyana değil çapraz arkasında oturup kontrolünüz olduğuna dair belge gösteriyormuşsunuz geçiriyorlarmış mesaj bile olsa yetiyormuş benim gittiğim Eskişehir bu arada

Kızlar bebeklerin içine giydiği kolsuz çıtçıtlı badilerden kaç tane alsak yeterli olur ben direkt 3-6 ay alacam tombiş olur belki diye. Kaç tane alayım?

Biberon tarak tirnak makasi ben de sipariş verdim az önce yavaştan alicam artik mağazalardan alamicaz belli ki.Emzik ne marka aldin?
Benim de daha sepette vardı ben de onları alayım bari
Bebeğin hangi emziği tutacağı belli olmuyomuş o yüzden ben philips avent ultra soft, bi de suavinex kauçuk emzik aldım. Önce aventi veririm inşallah onu tutar

Baktım ama il olarak bulunduğum yer yok bir enteresan.
Kızlar seyahat belgesi için başvurmaya çalıştım e devletten ama maalesef gidilecek şehirler içinde yasak kapsamındaki büyük şehirler yok. Yapabilen olursa buraya da yazsın olur mu?
Aynen cnm baktım bende göremedim
Doktorumla görüştüm rapor gönderdi şu tarihte kontrole gelmesi gerekiyor diye bu raporla valiliğe başvurun dedi haftaiçi eşim gidecek inşallah verirler izin.
Cnm haberdar eder misin? Gittiğinde nasıl işliyor prosedür

3
kızlar bir takım gecelik pijama sabahlık setim var bir tane de yedek almak istiyorum pijama ya da gecelik. Sizce hangisinden yedek yapmalıyım daha rahat olur gecelik mi pijama mı??

Bence pijama daha rahat olur gibi. Gecelik giymeye hic alisik degilim pek de sevmem hatta daha almadim da boyle takimlardan ama ikinci bi takim dogum sonrasi evde falan da giyebilecegin bsey olsn derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…