2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Arkadaşlar sezeryande genel anest zi virüs nedeniyle tehlikeliymis, belden yapılmadı daha uygun deniliyor, var mı böyle bir duyumu olan?

Aynenburun aspiratörü denen şeyden aldin mi?Onun da otrisi var chicco su var

Arkadaşlar sezeryande genel anest zi virüs nedeniyle tehlikeliymis, belden yapılmadı daha uygun deniliyor, var mı böyle bir duyumu olan?
Benim doktorum da aynı şeyi söyledi solunum yolları ile ilgili hastalığı olanlara zaten genel anestezi yapmıyoruz şu anki salgın nedeniyle de hiç kimseye tavsiye etmiyoruz dedi.

Canım ilk kez duydum çoğu kadın doktoru virüsün doğumun şeklini etkilemediğini söylüyor hem cidden ne gibi bir sorunu olabilir ki

Dün akşam aldık bugün kargoya çıkmış bile normalde 849 dan aşağı yoktu gittigidiyor indiriminden 650 yemi ne aldık. Prego maxima aldık biz
Dün geceden sonra gıda ve temizlik maddesi hariç nakliyeler yasaklandı ya buna kargolar da dahil midir ki? Zira bebeme daha hastane çıkışı almamıştım

Benim doktorum da aynı şeyi söyledi solunum yolları ile ilgili hastalığı olanlara zaten genel anestezi yapmıyoruz şu anki salgın nedeniyle de hiç kimseye tavsiye etmiyoruz dedi.
Yaa , benim ilk dogumumda belden uyusturup nabız yükselince genel anestezi vermişlerdi, böyle ise tedirgin oldm şimdi
Canım ilk kez duydum çoğu kadın doktoru virüsün doğumun şeklini etkilemediğini söylüyor hem cidden ne gibi bir sorunu olabilir ki
Evet ben de böyle okuyordum ben de ilk defa duydum ama mantıklı da geliyo düşününce akciğerler için

merhaba
kizlar belli oluyo mu bilmiyorum ama
testi
yaptım 2.cizgi hemen silik cikti

10 dk sonra felanda böyle dagilma oldu
2.cizgi silikte olsa belli oluyo hala

hamile olabilir miyim sizce ne dusunuyosunuz

Bence şimdiden endişelenme daha 3 ay var biraz toparlanır ortalık bizim doğuma kadar. Salgın tamamen kaybolmasa bile doktorun senin bebeğin için en sağlıklısına karar verecektir.

Kızıma ciciler bakıyorum..
Ne alacağımı şaşırdım. Yaza denk geleceği için kafam çok karıştı. Çok güzel minik elbiseler kısa kollular etekler var ama onları giydiremem herhalde dıyorum cok küçücük olucak. Hep pijama tarzı seyler mi gıyecek bütün yaz siz neler alıyorsunuz kızlar

Kızlar bende temmuzda dovurcam nasipse ..ayrıntılı yaptırdınız mi benimki bir hafta geriden geliyor Muş ne demek bu moralim bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…