- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
yok canım bütün kargolar çalışıyor şu an alacaklarınız varsa alın sadece öncelik bu belirttikleri temel ihtiyaçlarda olacakmıs ama diğerleri de gelecekmişDün geceden sonra gıda ve temizlik maddesi hariç nakliyeler yasaklandı ya buna kargolar da dahil midir ki? Zira bebeme daha hastane çıkışı almamıştım
2.cizgi hemen çiktıçizgiyi gördüm ama hemen mi çıktı? beklemiş gibi duruyor test
o zaman hayırlı olsun :)2.cizgi hemen çiktı
Dagilma 10 dk felan oldu
Bence hamilesin ilk gebeligimde aşırı silikti bir ben görüyordum nerdeyse :) ikinci gebeliğim ise adetime 3 gün kala dahi koyuydumerhaba
kizlar belli oluyo mu bilmiyorum ama
testi
yaptım 2.cizgi hemen silik cikti
10 dk sonra felanda böyle dagilma oldu
2.cizgi silikte olsa belli oluyo hala
hamile olabilir miyim sizce ne dusunuyosunuz Eki Görüntüle 2614339
Teşekkür edrim canımo zaman hayırlı olsun :)
Ben hani bi ucu ağzında bi ucu bebeğin burnunda olanlar varya ondan aldım. Elektronik olan biraz pahalı geldi. Elle vakum yapar gibi olanlardan o kadar da memnun değiller. Bunun ucu falan küçük bebek burnuna da uyuyomuş. Wee baby nin. İyi görünüyo. Kullanınca anlaşılacak gerçi :)Aynenburun aspiratörü denen şeyden aldin mi?Onun da otrisi var chicco su var
Çok fazla kullanmamak da gerekiyomuş bunları ama bakalım nasıl olcak :)Aynenburun aspiratörü denen şeyden aldin mi?Onun da otrisi var chicco su var
Kızlar bebeklerde burun açıklığı önemli burnu kapalı olursa ememez veya hastalığı zatureye kadar gider yani en önemli şey burnunun açık olması korkmadan yapın ...eczaneden 100 CC lik izotonik SF alın birde 2.5 CC lik enjektorler bebeğin her burnuna 1 CC veya 0.5 CC verin daha sonra burun aspiratöru ile çekin nefesinizi kontrol edin ne çok sert ne çok yumuşak alisirsiniz ..biz bebekleri daha uzun sondalarla aspire ediyorduk hemde daha kuvvetli cihazlarla bu yüzden bu işlemi korkmadan yapın bebeği fazla aglatmadan yapmaya çalışın birde ...ben kızımın burnunu sürekli aspire ettim alerjik bünyesi sürekli tikanirdi maşallah sübhanallah nazar değmesin 5 yaşına gelecek antibiyotik yüzü görmedi ...hasta olduğu nadir zamanlarda ben kendim ilgilendim sürekli burnunu açık tuttum ılık duşa soktum buhar açıyor burnu fazla bir şey yedirmedim ama sağlıklı şeylerde yedirdim ceviz çorba Ihlamur verebilirsem vs .elimden ne geldiyse ...en ağır ateşli hastalığını 3 günde yendik böylece .. Allah'ım korusun yavrularımızı bunlar benim tecrübelerimÇok fazla kullanmamak da gerekiyomuş bunları ama bakalım nasıl olcak :)
ÇokAynenburun aspiratörü denen şeyden aldin mi?Onun da otrisi var chicco su var
Teşekkürler bilgiler içinKızlar bebeklerde burun açıklığı önemli burnu kapalı olursa ememez veya hastalığı zatureye kadar gider yani en önemli şey burnunun açık olması korkmadan yapın ...eczaneden 100 CC lik izotonik SF alın birde 2.5 CC lik enjektorler bebeğin her burnuna 1 CC veya 0.5 CC verin daha sonra burun aspiratöru ile çekin nefesinizi kontrol edin ne çok sert ne çok yumuşak alisirsiniz ..biz bebekleri daha uzun sondalarla aspire ediyorduk hemde daha kuvvetli cihazlarla bu yüzden bu işlemi korkmadan yapın bebeği fazla aglatmadan yapmaya çalışın birde ...ben kızımın burnunu sürekli aspire ettim alerjik bünyesi sürekli tikanirdi maşallah sübhanallah nazar değmesin 5 yaşına gelecek antibiyotik yüzü görmedi ...hasta olduğu nadir zamanlarda ben kendim ilgilendim sürekli burnunu açık tuttum ılık duşa soktum buhar açıyor burnu fazla bir şey yedirmedim ama sağlıklı şeylerde yedirdim ceviz çorba Ihlamur verebilirsem vs .elimden ne geldiyse ...en ağır ateşli hastalığını 3 günde yendik böylece .. Allah'ım korusun yavrularımızı bunlar benim tecrübelerim
Cnm temmuz ola hayrola :) bizim doğum zamanına biraz düzene girmiş olur her şey. Mecbur olunsa ne olacak tabi ki genel anestezi. O yüzden düşünmemek de fayda var. Doğumdan sonra uyanırken narkozun etkisiyle nefes almakta güçlük çekmiştim ama kendi kendine kısa sürede geçti. Bence hiçbir sıkıntı olmaz. Zamanı gelince nasıl olsa doğuracağız yapacak bir şey yok :) sağ salim olalım inşallahArkadaşlar sezeryande genel anest zi virüs nedeniyle tehlikeliymis, belden yapılmadı daha uygun deniliyor, var mı böyle bir duyumu olan?
Yenidoğan yogun bakım ve çocuk yoğun bakım hemşireliği yaptım ..8 ay önce felan evlilik sebebiyle istifa etmek zorunda kaldımÇok
Teşekkürler bilgiler içinMeslek neydi?
yine başlarsın inşallahYenidoğan yogun bakım ve çocuk yoğun bakım hemşireliği yaptım ..8 ay önce felan evlilik sebebiyle istifa etmek zorunda kaldım
Bilmiyorum mesleğimi seviyorum ama 2 çocukla tekrar hemşireliği baslamak istermiyim emin değilim .. gece nöbeti sorunundan ötürü hayırlısı olsun :) ogretmende olabilme şansım var bir bebeğim doğsun 2 yaşına gelsin düşünürüm artıkyine başlarsın inşallah
İlk defa duydumArkadaşlar sezeryande genel anest zi virüs nedeniyle tehlikeliymis, belden yapılmadı daha uygun deniliyor, var mı böyle bir duyumu olan?
Canım vurmaz neden vursun ki onların sonuçta beşik koruyucuları oluyor hem cok pofidik ve güzel modeller de var. Park yatak soğuk memleket icin bence pek kullanışlı olmayabilir diye düşünüyorum yanlardan falan soğuk girer ya da alttan. Ona da beşik koruyucu tarzda önlem almak gerekmez mi. Ben o yüzden vazgeçtim esim hapishanede gibi olur cocuk dedi park yatagaTahterevalli’nin beşiklerinde gözüm var valla.Bir sürü model var seçemiyor da insan.Eşim desen bunda süse görünüşe bakma park yatak daha kullanişli.Ahşap korkuluklardan cocuk sarksa kafasını vursa ne olacak deyip duruyor.Ben de park yatak dipsiz kuyu ona mi koyucaz yenidoğani diyorum.Didişmekten iki aydir bir beşik alamadik:)
Bence al canim 0_3 degil de 3_6 al bence çünkü bebek küçük doğabilir. Her bebegin gelişimi ayni degil. Netice de 2 aylik doğduğunda ne giyecek 3-6 lardan giyer tahminimce ha cok iri bebek olur 7 aylikken bile 1 yaş kıyafeti giyer ben aldim 3-6 0-3 ağustos eylül ekim tam ara mevsim oluyor diye cok almadım.. 6_9 dan bol al tabi alt üst takım falan ..Kizlar 3 aylik kiyafet cok almamak mi gerekiyor.herkes cabuk buyuyor cok kucuk kiyafet alma diyor ama neye gore kucuk kafam karisti.6 ay mi almaliyim acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?