- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Keşke yaaa insallahhKızlar seyahat yasağında yeni kriterler gelmiş bu madde bizi kurtarır bence Eki Görüntüle 2614418
Canım ben oğluma bir sürü zıbın aldim beyaz rengi yada ufak desenleri olan hem atlet niyetine giydirmeye hem de iste yaz cok sıcaklara denk gelcek kısmetse altına çorap giydiririm ama. Hic 0-3 aylik süslü seyler alamadım. Hoş erkek çocuğa süslü sey nerde ama 1 tane HM den papyonlu bise aldim eylül ayında esimin doğumgününde giydiririm diyeKızıma ciciler bakıyorum..
Ne alacağımı şaşırdım. Yaza denk geleceği için kafam çok karıştı. Çok güzel minik elbiseler kısa kollular etekler var ama onları giydiremem herhalde dıyorum cok küçücük olucak. Hep pijama tarzı seyler mi gıyecek bütün yazsiz neler alıyorsunuz kızlar
Canım 3-6 6-9 lardan da 6 şar tane aldim ben beyaz lcw den kısa icine giydiririm diye bak istersen soru beyaz renkleri varBen de 13 tane aldım şimdi yeter herhalde sağ olun kızlar
Park yatak ayarı var yenidogan döneminde yüksekte ayarliyorsun yani en dibe koymuyoruz altına istersen yorgan üzerine sungerinide koyabilirsin ..normal küçük yataklar gibi işini görüyor yani :)Tahterevalli’nin beşiklerinde gözüm var valla.Bir sürü model var seçemiyor da insan.Eşim desen bunda süse görünüşe bakma park yatak daha kullanişli.Ahşap korkuluklardan cocuk sarksa kafasını vursa ne olacak deyip duruyor.Ben de park yatak dipsiz kuyu ona mi koyucaz yenidoğani diyorum.Didişmekten iki aydir bir beşik alamadik:)
Citcitli body ne kadar alsam yeter sence onlari ay ay kac tane alayim?Bence al canim 0_3 degil de 3_6 al bence çünkü bebek küçük doğabilir. Her bebegin gelişimi ayni degil. Netice de 2 aylik doğduğunda ne giyecek 3-6 lardan giyer tahminimce ha cok iri bebek olur 7 aylikken bile 1 yaş kıyafeti giyer ben aldim 3-6 0-3 ağustos eylül ekim tam ara mevsim oluyor diye cok almadım.. 6_9 dan bol al tabi alt üst takım falan ..
Canım ben 25 tane falan aldımCitcitli body ne kadar alsam yeter sence onlari ay ay kac tane alayim?
Yeni dogan 2 hastane cikisi alirim Geri Kalanlari 3, 6 ay alirim dediginiz gibi.
CAnim Ben turkiyede yasamiyorum.Canım ben 25 tane falan aldım
12 tanesi beyaz düz renk .Bunlarin 6 si 3-6 ay 6si,, 6-9
Geri kalanlar da 0-3 ay 3-6 ay karışık
Bir de yeni doğan 50 cm aldim o cok ucuzdu 5 tane aldim 5 lira mi neydi tanesi.
Fiyatları çok uygundu digerlerinin de ama 7 8 lira falan
12 beyazlı lcw den aldım 2lisi 22 ydi 100% pamuk gayet iyi bir bak istersen bence sen 3-6 dan 10 6-9 dan 10 al derim terlicek,kakası çıkacak arkaya falan sık değişir ..
Diş etleri hassas oluyor... Benim tırnaklarım artık vitaminsizlikten kısa olmasına rağmen kırılıyor vitamin içemiyorum bulantı yapiyor veya kabızlık ... Takip et bakalım telaslanmadan inşallah bir şey yokturKizlar sabah kalktığımda tukurdugumde tükürüğüm Kanli geldi.2 hafta öncede aynısı olmuştu önce sabah tukurunce kan gördüm sonra burnuma bakınca burnumdada kan görmüştüm.ama bugün burnumdan kan görmedin.boyle bişi yaşayan varmı.burun kanaması normal diyolar ama ben sabah ağzımdan geldiğini gördüm endişelendim.
Yapma yaa. Cok kotu olmus. Tüh. Baya tedbir aliyorlar demek. Bizim burada kargocular harıl harıl..Bende az evel haberleri izledim,internet alışverişlerin de düşüş yaşanmış. Insanlar almıyor bisey tedirgin. Evet yani dogan 0-3 ay a denk oluyor tabi.CAnim Ben turkiyede yasamiyorum.
Ben bebege hic bisey almamistim ama bulundugum ulkede sokaga cikma yasağı ilan edıldı.bırcok kıyafet mağazasının internet alışverişi kapatıldı.olanlarda da stok yok.
Aslında daha zaman var alınır dıye düşünüyordum.bugun bir baktım internet siteleri kargo çıkarmıyor.
Telaş yaptım biraz.
Birde benim aldıklarımda bedenler yeni doğan, 3 ay, 6ay diye gidiyor.sanırım sizin dediğiniz gibi yeni doğan 0-3, 3-6 ile aynı oluyor
Çanakkaledeyim ben yazın cok sıcak ve aşırı nemlı Bi memleket. Evimde çok güneş alıyor bebişle naparız bilmem lohusalık döneminde :/Canım ben oğluma bir sürü zıbın aldim beyaz rengi yada ufak desenleri olan hem atlet niyetine giydirmeye hem de iste yaz cok sıcaklara denk gelcek kısmetse altına çorap giydiririm ama. Hic 0-3 aylik süslü seyler alamadım. Hoş erkek çocuğa süslü sey nerde ama 1 tane HM den papyonlu bise aldim eylül ayında esimin doğumgününde giydiririm diyeyani hevesin varsa 2_3 parca 0-3 aylik elbiselerden al bayrama giydirirsin
Ben onun harici 2li takım aldim 6-9 bolca.. bilsem almazdım çünkü arkadaşımın 1 yasina yakın bebegi var bana bi valiz kargo yapcak oyle guzel seyler yolluyor ki.. tulumu bilmemnesi..giyilmemiş bile bazısı..
Yazın nasi memlekettesin bilmiyorum ama en cok işimize yarayan alttan citcitli zibinlar olcak sanirim napalim bizde kısa süsleriz minnoslar külotlu çorap elbise giydirirsin
Benın yaklaşık 2 aydır böyle. Hemde hergünKizlar sabah kalktığımda tukurdugumde tükürüğüm Kanli geldi.2 hafta öncede aynısı olmuştu önce sabah tukurunce kan gördüm sonra burnuma bakınca burnumdada kan görmüştüm.ama bugün burnumdan kan görmedin.boyle bişi yaşayan varmı.burun kanaması normal diyolar ama ben sabah ağzımdan geldiğini gördüm endişelendim.
Lcw kapatmış mağazayı ya civilden aldımCanım 3-6 6-9 lardan da 6 şar tane aldim ben beyaz lcw den kısa icine giydiririm diye bak istersen soru beyaz renkleri var
Ara katı var park yatağında bisey olmazTahterevalli’nin beşiklerinde gözüm var valla.Bir sürü model var seçemiyor da insan.Eşim desen bunda süse görünüşe bakma park yatak daha kullanişli.Ahşap korkuluklardan cocuk sarksa kafasını vursa ne olacak deyip duruyor.Ben de park yatak dipsiz kuyu ona mi koyucaz yenidoğani diyorum.Didişmekten iki aydir bir beşik alamadik:)
Canım ben perdeye şöyle bir şey düşündüm şimdi bizim kendi evimiz olmadığı için ve rabbim nasip ederse yavru kuşlar için 2 yıl çalışmayacağım. Ben iş başı yapınca ev almayı düşünüyoruzKızlar bebeğin odası için perde alcam ama malum korona sebebiyle internetten almayı düşünüyorum alan var mı perde internetten?
Genel olarak internetten herseyi alan birisiyim,kıyafet,ayakkabı,şampuan,kozmetik,halı sina kadar ama perde konusunda biraz kafam karıştı. Ölçtüm de. Memnun olduğunuz siteler varsa yazarmisiniz
Malesef uykusuzluk bende de dert hergun baş ağrısı yaşıyorum bu yüzden. Dün direndim 1 e kadar oturayım da gec uyanayım dedim yine 8 de uyandım gece zaten 50 kere uyanGunaydin kizlar. Uyku durumlariniz nasil? Cok uykusuz kaliyorum...
ben pek bir sey almadim, ben gormediigm seyleri alamiyorum ya uf!..
Burun kanamasını ben çok yaşadım canım. 14. Hafta ile 20. Hafta arası full haftada iki üç defa kanadı. Dokturum tansiyon yükselmediği sürece sıkıntı yok korkma dedi. Bebeklerin yukarı çıktığı haftalar zorluyorlar demişti. Sol burun deliğinden sadece geliyordu. Bir yerde çatlak oluşmuştur canım burundan gelmeden genzine inmiştir. Tansiyonun normal ise panik yapma.Kizlar sabah kalktığımda tukurdugumde tükürüğüm Kanli geldi.2 hafta öncede aynısı olmuştu önce sabah tukurunce kan gördüm sonra burnuma bakınca burnumdada kan görmüştüm.ama bugün burnumdan kan görmedin.boyle bişi yaşayan varmı.burun kanaması normal diyolar ama ben sabah ağzımdan geldiğini gördüm endişelendim.
Benimde fırçalarken kan geliyor onuda çok takmıyorum da.baktim dişim kanamiyodu ağızdan gelince telaş yaptim biraz.neden oliyodur acabaBenın yaklaşık 2 aydır böyle. Hemde hergünher sabah agzından kan gelıyor tükürdüğümde. Dişlerimi fırçalarken kan içinde kalıyor zaten. Gün içinde de ara ara kan tadı hissediyorum. İliğimi kemiğimi sömürüyor bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?