2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Anladm canım çok teşekkür ederim.benimde aklıma genzime akma ihtimali gelmişti.allaha şükür çok azdı zaten ama zaten panik bı insanim kan görünce iyice korkuyorum

Anladm canım çok teşekkür ederim.benimde aklıma genzime akma ihtimali gelmişti.allaha şükür çok azdı zaten ama zaten panik bı insanim kan görünce iyice korkuyorum
Hamilelikte heran her şey olabiliyor. Tekrarlamaz inşallah bende panik olmuştum. Pıhtı şeklinde geliyordu. Kan sulandırıcı kullanmama rağmen niye öyle oluyor deyince. Bir yerden çatlama olmuştur kan birikip geliyordur demişti. Kan gelmeden bir gün önce baş ağrım olurdu artık anlıyordum geleceğini tansiyonuna mutlaka baktır tekrar olursa ikisi birlikte olursa doktorum gel demişti

Anladım canım mantıklı aslinda çünkü başka eve taşınırsan uymayabilir perde. Allah saglikla kucahina almayi nasip etsin Insallah. Avize de bakcam iyi hatırlattın acaba onu nereden bakmıştın?

Çanakkaledeyim ben yazın cok sıcak ve aşırı nemlı Bi memleket. Evimde çok güneş alıyor bebişle naparız bilmem lohusalık döneminde :/
Ben klimaya alıştırcam canim daha doğrusu söyle. Biz 24 te açıyorsak bebek icin fani düşürüp 27 28 e ayarlayıp serinletcem çocukta pişer çünkü tabi doktora sorcam yoksa işimiz coook zoor uykusuz ve sıcak geceler hic çekilmez

Anladım canım mantıklı aslinda çünkü başka eve taşınırsan uymayabilir perde. Allah saglikla kucahina almayi nasip etsin Insallah. Avize de bakcam iyi hatırlattın acaba onu nereden bakmıştın?
İnternetten öyle rast gele baktım canım fikir olsun diye. Ben buluyorum eşim ayrıntılı bakıyor. Bu hafta içi her şeyi halletmek istiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200330-113126.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20200330-115059.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20200330-133755.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 41
Ayni durumdayiz canim
Ben kendimi en gec 6 aya teselli ediyorum
Ozamana kadar insallah magazalar acilir veya online satis acilir

Ayni durumdayiz canim
Ben kendimi en gec 6 aya teselli ediyorum
Ozamana kadar insallah magazalar acilir veya online satis acilir
En azında 2 tane hastane çıkışı bulsam sonra evde bir şekilde idare ederiz.bulamadım hastane çıkışı.zaten büyük mağazalar sipariş çıkarmıyor.artık marketlerin kıyafet bölümüne bakıyorum orda da beden yok.

Benim daha önce gebelik kayıplarım olduğu için, hep doğsunda çarşafa sarıp yine eve götürür bakarız bişeyi olmasa da olur diyorduk sanırım gerçek olacak

Canım senin kanaman cokmu oluyodu benim inşallah artmaz ama çok az 1 kere geldi

Kızlar iki gündür zaman zaman bebeğimin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum ama baya aşağıda yani dün resmen kalçama vurdu sanki şu an da vajinamın üstünde gibi ne oluyor anlamadım

Ben de park yatağın önüne halı aldım geçen A101 e gelmişti bari yatağının olduğu köşe daha bebeksi olsun dedim perdeye süs güzel fikirmiş beşiği perdenin önünde tam ben de süs takayım

Kızlar iki gündür zaman zaman bebeğimin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum ama baya aşağıda yani dün resmen kalçama vurdu sanki şu an da vajinamın üstünde gibi ne oluyor anlamadım
Aynısını yaşıyorum cuma gününden beri doktor bası asagıda demıstı sebebın o oldugunu dusunuyorum kendılerini ittırıyorlar galıba o agrıda popoya vuruyor o yuzden merak etme canım pozısyonuyla alakalıdır

Yani baş aşağı mı dönmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…