Anladm canım çok teşekkür ederim.benimde aklıma genzime akma ihtimali gelmişti.allaha şükür çok azdı zaten ama zaten panik bı insanim kan görünce iyice korkuyorumBurun kanamasını ben çok yaşadım canım. 14. Hafta ile 20. Hafta arası full haftada iki üç defa kanadı. Dokturum tansiyon yükselmediği sürece sıkıntı yok korkma dedi. Bebeklerin yukarı çıktığı haftalar zorluyorlar demişti. Sol burun deliğinden sadece geliyordu. Bir yerde çatlak oluşmuştur canım burundan gelmeden genzine inmiştir. Tansiyonun normal ise panik yapma.
Hamilelikte heran her şey olabiliyor. Tekrarlamaz inşallah bende panik olmuştum. Pıhtı şeklinde geliyordu. Kan sulandırıcı kullanmama rağmen niye öyle oluyor deyince. Bir yerden çatlama olmuştur kan birikip geliyordur demişti. Kan gelmeden bir gün önce baş ağrım olurdu artık anlıyordum geleceğiniAnladm canım çok teşekkür ederim.benimde aklıma genzime akma ihtimali gelmişti.allaha şükür çok azdı zaten ama zaten panik bı insanim kan görünce iyice korkuyorum
Anladım canım mantıklı aslinda çünkü başka eve taşınırsan uymayabilir perde. Allah saglikla kucahina almayi nasip etsin Insallah. Avize de bakcam iyi hatırlattın acaba onu nereden bakmıştın?Canım ben perdeye şöyle bir şey düşündüm şimdi bizim kendi evimiz olmadığı için ve rabbim nasip ederse yavru kuşlar için 2 yıl çalışmayacağım. Ben iş başı yapınca ev almayı düşünüyoruzhalı perde almadım. Yatakta park yatak aldım. Üç yaşında odalarını yapacağım inşallah halıya kılıf alacağım yatakları için alacağım koruyucunun deseninden, yine avize baktım çok güzel bir tane buldum. Perdeye de süs takacağım.
Ben klimaya alıştırcam canim daha doğrusu söyle. Biz 24 te açıyorsak bebek icin fani düşürüp 27 28 e ayarlayıp serinletcem çocukta pişer çünkü tabi doktora sorcam yoksa işimiz coook zoor uykusuz ve sıcak geceler hic çekilmezÇanakkaledeyim ben yazın cok sıcak ve aşırı nemlı Bi memleket. Evimde çok güneş alıyor bebişle naparız bilmem lohusalık döneminde :/
Bende dün civilden aldım bakalım nasıl gelecek yerlerı çok merak edıyorum aslında yorumlar ıyı gıbıydı ama bılemıyorum yinedeeKızlar kargolar devam ediyormuş okuduğumuz
Lcw kapatmış mağazayı ya civilden aldım
İnternetten öyle rast gele baktım canım fikir olsun diye. Ben buluyorum eşim ayrıntılı bakıyor. Bu hafta içi her şeyi halletmek istiyorumAnladım canım mantıklı aslinda çünkü başka eve taşınırsan uymayabilir perde. Allah saglikla kucahina almayi nasip etsin Insallah. Avize de bakcam iyi hatırlattın acaba onu nereden bakmıştın?
Anladım canım mantıklı aslinda çünkü başka eve taşınırsan uymayabilir perde. Allah saglikla kucahina almayi nasip etsin Insallah. Avize de bakcam iyi hatırlattın acaba onu nereden bakmıştın?
Teşekkür ederim canım hemen bakayım liste yapıyorum şimdi onlara da bakayımCanım bu gitti gidiyor daki nin n11 de de var ucunda ay yıldız fil daha baska seyler var bak istersen.Minnaklarimm
Rica ederim canım kolay gelsin bende bakınıyorum dünden beri karman çorman oldu kafam.Teşekkür ederim canım hemen bakayım liste yapıyorum şimdi onlara da bakayım
Ayni durumdayiz canimCAnim Ben turkiyede yasamiyorum.
Ben bebege hic bisey almamistim ama bulundugum ulkede sokaga cikma yasağı ilan edıldı.bırcok kıyafet mağazasının internet alışverişi kapatıldı.olanlarda da stok yok.
Aslında daha zaman var alınır dıye düşünüyordum.bugun bir baktım internet siteleri kargo çıkarmıyor.
Telaş yaptım biraz.
Birde benim aldıklarımda bedenler yeni doğan, 3 ay, 6ay diye gidiyor.sanırım sizin dediğiniz gibi yeni doğan 0-3, 3-6 ile aynı oluyor
En azında 2 tane hastane çıkışı bulsam sonra evde bir şekilde idare ederiz.bulamadım hastane çıkışı.zaten büyük mağazalar sipariş çıkarmıyor.artık marketlerin kıyafet bölümüne bakıyorum orda da beden yok.Ayni durumdayiz canim
Ben kendimi en gec 6 aya teselli ediyorum
Ozamana kadar insallah magazalar acilir veya online satis acilir
Canım senin kanaman cokmu oluyodu benim inşallah artmaz ama çok az 1 kere geldiHamilelikte heran her şey olabiliyor. Tekrarlamaz inşallah bende panik olmuştum. Pıhtı şeklinde geliyordu. Kan sulandırıcı kullanmama rağmen niye öyle oluyor deyince. Bir yerden çatlama olmuştur kan birikip geliyordur demişti. Kan gelmeden bir gün önce baş ağrım olurdu artık anlıyordum geleceğinitansiyonuna mutlaka baktır tekrar olursa ikisi birlikte olursa doktorum gel demişti
Ben de yorumlara bakarak aldım kısmet artık zaten mecbur giydirecez alacak yer yokBende dün civilden aldım bakalım nasıl gelecek yerlerı çok merak edıyorum aslında yorumlar ıyı gıbıydı ama bılemıyorum yinedee
Ben de park yatağın önüne halı aldım geçen A101 e gelmişti bari yatağının olduğu köşe daha bebeksi olsun dedim perdeye süs güzel fikirmiş beşiği perdenin önünde tam ben de süs takayımCanım ben perdeye şöyle bir şey düşündüm şimdi bizim kendi evimiz olmadığı için ve rabbim nasip ederse yavru kuşlar için 2 yıl çalışmayacağım. Ben iş başı yapınca ev almayı düşünüyoruzhalı perde almadım. Yatakta park yatak aldım. Üç yaşında odalarını yapacağım inşallah halıya kılıf alacağım yatakları için alacağım koruyucunun deseninden, yine avize baktım çok güzel bir tane buldum. Perdeye de süs takacağım.
Aynen iyiysede kötüysede giyecekler totoları açıkta gezmekten ıyıdırBen de yorumlara bakarak aldım kısmet artık zaten mecbur giydirecez alacak yer yok
Aynısını yaşıyorum cuma gününden beri doktor bası asagıda demıstı sebebın o oldugunu dusunuyorum kendılerini ittırıyorlar galıba o agrıda popoya vuruyorKızlar iki gündür zaman zaman bebeğimin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum ama baya aşağıda yani dün resmen kalçama vurdu sanki şu an da vajinamın üstünde gibi ne oluyor anlamadım
Yani baş aşağı mı dönmüşAynısını yaşıyorum cuma gününden beri doktor bası asagıda demıstı sebebın o oldugunu dusunuyorum kendılerini ittırıyorlar galıba o agrıda popoya vuruyoro yuzden merak etme canım pozısyonuyla alakalıdır
Benim de oyle. Vajinamda hissediyorum taa iclerde..Kızlar iki gündür zaman zaman bebeğimin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum ama baya aşağıda yani dün resmen kalçama vurdu sanki şu an da vajinamın üstünde gibi ne oluyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?