2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar ptt de form doldurduğunuzda ücretsiz 5 maske veriyor bilginiz olsun. 65 yaş üstü ve 20 yaş altı dahil değil :)

Ben artık ertelememek gerektiğini düşünüyorum çünkü bu durum bitmeyecek belki de biz doğurana kadar bir kontrolüme gitmedim ama bundan sonrakilere gideceğim
Benimde bir arkadaş şehir dışına gitmeye gerek yok falan dedi de risk her yerde aynı yani sonuçta salgın bence de ertelememek lazim cocugun durumu da önemli ben en son 21.haftada gitmistim detayliya 26.haftaya girdik bu ay sonu gidicem yani yapcak bisey yok

27+2 haftadayim Uygulamadan aşağıdaki bildirim geldi , Fizyolojik olarak açıklamasını anlamaya çalışıyorum Rahmin kaburgaya kadar büyümesi Belki de hissettiğimiz baskı bununla mi alakalı..

Eklentiler

• Screenshot_2020-04-05-20-52-56-72_ee50e189d177d61dc60cd0db3b391b43.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 47
Ben en son ayrıntılıya gitmiştim 21. Haftada 24 te randevum vardı gidemedim taaa 29.haftada gidicem bir daha

Ya ben hala inanmıyorum sanki kendimi kandırıyormuş gibi hissediyorum dün iki kez kanda verdi. Gece ikna olamadım idrar testi yaptım Rabbim tüm kötülüklerden korusun dengeli beslenme önemli
Merhabalar bende bugün test yaptım bir çizgi silik cıktı gebemiyim acaba yeniyim burda

Eklentiler

• D095625E-24B7-473F-A081-C751DCE66C7B.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar merhaba benim adetim gecikti gebelik testi yapmıştım negatif çıktı neyse bugun ovülasyon testi yaptım böyle çıktı :/

Eklentiler

• IMG_20200405_210758.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 53
Aclik sekerin iyiymis Tokluk sekerin icin agZina ilk lokmayi koyduntan itibaren bir saat bekleyip sonra olcuyorsun degil mi? Bazilari yemegi bitirip bir saat bekliyorda hatirlatayim dedim Bendeki gebelik sekeri, ilk gebeliktede diyetle ilerlemistik. Gebelik disinda sekerim yok ama gebeliklerimde oluyor malesef

Midenin bogaziniza düğümlenmiş gibi oluyor mu kızlar, bu ne demek reflü mu ya da mide yanması mi anlayamıyorum geçmiyor da özellikle aksamlari

Ya ikinci kez anne olan tecrübeli gebeler bize şu lohusa kilotlarımı kullanışlı petmi alalım gecelikmi pijama takımımı ilk başta bu konuda bir yardımcı olabilir misiniz.

Allahım evde dura dura daha da şişiyorum.Sözde diyetisyene gidecektim hastaneye gidemiyoruz.Eşim desen her gün tatli börek istiyor yapinca yeniyor.Sizde durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…