Allahım evde dura dura daha da şişiyorum.Sözde diyetisyene gidecektim hastaneye gidemiyoruz.Eşim desen her gün tatli börek istiyor yapinca yeniyor.Sizde durumlar nasıl?
Kızlar bugün sabahtan beri bir gariplik var bende ne olduğunu da çözemedim 1-2 kere adet ağrısı yaşadım bir de sanki böyle gazım varmış gibi bir rahatsızlık hissi. Bebek de aşırı hareketli sabahtan beri az önce de baktım karnım sertleşmiş. Kasılma bu mu yoksa benim kız Allah korusun erken falan mı geliyor
Bu saat oldu uyuyamadım hala. Hiç böyle hissetmemiştim.
Kızlar bugün sabahtan beri bir gariplik var bende ne olduğunu da çözemedim 1-2 kere adet ağrısı yaşadım bir de sanki böyle gazım varmış gibi bir rahatsızlık hissi. Bebek de aşırı hareketli sabahtan beri az önce de baktım karnım sertleşmiş. Kasılma bu mu yoksa benim kız Allah korusun erken falan mı geliyor
Bu saat oldu uyuyamadım hala. Hiç böyle hissetmemiştim.
Farketmeden üsudun mu ki canım ya da gaz vardır belki bende de oluyor arada sertleşiyor böyle acayip gergin hissediyorm Allah korusun zamanında sağlıkla gelsinler insAllah
Selam güzel anneler
Ben bayadır aranıza katılmayı planliyordum bi türlü yazamadım şimdiye nasipmiş.
Inşallah bende temmuz annesiyim şuanda takvime göre 24+6 da ama 1 hafta önden gidiyoruz
Ya ikinci kez anne olan tecrübeli gebeler bize şu lohusa kilotlarımı kullanışlı petmi alalım gecelikmi pijama takımımı ilk başta bu konuda bir yardımcı olabilir misiniz.
O birazcık doğumla alakalı canım ya sezeryansan kilit ve gecelik iyi oluyor eğilip kalkamiyorsun ama normal doğum olacaksa karnında bı sıkıntı olmayacağından herşeyi kullanabilirsin ped kilot pijama takımı gecelik sana kalmış bişey
Ben sut icince iyi geliyo hemde faydali oldugu icin sutte kaldim
Yani hurafemi bilmiyorum ama soyle bise var plasenta buyudukce mideyi ittiriyo oda sksnca asit yapiyo reflu oluyo
Günaydın temmuz anneleri ben de bir temmuz annesi adayıyım. Geçen gün kontrolüm vardı, plasentam aşağı yerleşimliydi zamanla çıkar yukarı demişti doktor fakat tamamen aşağı indiğini öğrendim yani plasenta previa totalis olmuşum hiç kanamam olmadı ama buaralar kasılmam oluyor bazen onun için adalat diye bi ilaç verdi onun yanında progestan fitil ve magnezyum da kullanıyorum. Benim gibi olan var mı? Doktor çok rahattı, kasılmaları keselim kanaman olmasın onun dışında sezeryan olacaksın başka bi sıkıntı yok dedi ama internette korkunç şeyler yazıyor. Bu 2. gebeliğim bi de yapışıklık, rahim alınması, erken doğum vs. bir sürü kötü şeyler yazıyor. Çok korkuyorum
Ben iki üç günde bir içiyorum bazen unutuyorum bişey olmaz merak etme doktorum mide bulantısı yaparsa iki günde bir alabilirsin demişti en başta tabi bayadır da gitmedim