- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Kendi evimiz olunca, tayinler çıkınca inşallah daha güzellerini yaparızBen de park yatağın önüne halı aldım geçen A101 e gelmişti bari yatağının olduğu köşe daha bebeksi olsun dedim perdeye süs güzel fikirmiş beşiği perdenin önünde tam ben de süs takayım
Benim yavrular iki tane onun için o haftalar çok zorladılar. İki üç güne bir pıhtılı geliyordu. Peçete ıslanacak kadar olurdu. Şükür 6 haftadır yokCanım senin kanaman cokmu oluyodu benim inşallah artmaz ama çok az 1 kere geldi
Ben dün ilk defa eşime yardım edeyim dedim. Sadece vileda ile sildim hiç zorlama hissetmedim. Birde tozlarını aldım. Sadece üç odanın. Mutfağa hiç karışmadım. Dün ilk defa belim ağırdı, alt karnım vajina üstünde ağrım oldu. Ve dediğin gibi resmen vuruşları kasıkta gibiydi ya ödüm koptu. İlk defa bu kadar aşağıda hissettim sanki elini atsa çıkacak gibiydi. Ben temizliğe vurdum 26 haftadır ilk defa yaptım herhalde diye düşündüm. Şükür şuan iyim daha yapmamKızlar iki gündür zaman zaman bebeğimin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum ama baya aşağıda yani dün resmen kalçama vurdu sanki şu an da vajinamın üstünde gibi ne oluyor anlamadım
Ben de bazen Vajinada ve kasıklarımda hissediyorum. Bazen de göğüs altımda, midemin altında. Bi yukarıda bi aşağıda. Bence normaldir.Kızlar iki gündür zaman zaman bebeğimin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum ama baya aşağıda yani dün resmen kalçama vurdu sanki şu an da vajinamın üstünde gibi ne oluyor anlamadım
Ay deme öyle bir garip oldum baş aşağı ihtimalineAynısını yaşıyorum cuma gününden beri doktor bası asagıda demıstı sebebın o oldugunu dusunuyorum kendılerini ittırıyorlar galıba o agrıda popoya vuruyoro yuzden merak etme canım pozısyonuyla alakalıdır
Aynısını yaşıyorum cuma gününden beri doktor bası asagıda demıstı sebebın o oldugunu dusunuyorum kendılerini ittırıyorlar galıba o agrıda popoya vuruyoro yuzden merak etme canım pozısyonuyla alakalıdır
Yani baş aşağı mı dönmüş
Benim de oyle. Vajinamda hissediyorum taa iclerde..
Ay deme öyle bir garip oldum baş aşağı ihtimalineoğlan aşağıda temizlik yaptım ters mi döndü yavrum ne yaptı tövbe daha dokunmam çıkacak sandım bir ara
Bu korku bizi doğuma kadar atarBende dün eşime.yardim ettim aynı şeyi düşündüm Oturduğum yerde uyumuşumbı daha da ellemem ...
Aynen canım baş aşağı dönmüş ama doğuma kadar daha cok pozısyon degıstırcek dedı doktor bas asagı olması kotu bır durum degılmıs yanı korkmaaYani baş aşağı mı dönmüş
Canım korkma kotu bır durum degıl bas asagı olması daha cok pozısyon degsıtırceklerAy deme öyle bir garip oldum baş aşağı ihtimalineoğlan aşağıda temizlik yaptım ters mi döndü yavrum ne yaptı tövbe daha dokunmam çıkacak sandım bir ara
senin şekerin ne durumda ?ben bunda şeker yüklemesi yaptramadım 5 haftadr doktrada gtmıorum.diğer hamılelıgmden kalma şeker cıhazı var onunla akşamları baktım yemekten 1 saat kadr sonra 134 bi çıktı birde 144 çıktı nasıl sence açlığa hiç bakmadımEvet evet bendim oama Bu ara seker olcumlerim beni strese sokuyor, diyetime dikkat etmeme ragmen aclik sekerim yuksek cikiyor, boyle giderse doktora gitmem gerekecek bebisimin kilosu da suyu da cok iyi ayrintilida doktorum hersey guzel dedi ama kendi doktorum aclik sekerin yuksek cikiyor diyor Kizimda da bu civarlardaydi gerci ve kizim 3180 dogmustu gayet idea kiloda Ama
İkinci gebelikte sekerim daha ki yuksek acaba diye stres yapiyorum doktora da gidemiyorum virus korkusundan
Bence erken simdiden yikamabebise de yeni bir takim al yani annesi
Ben ve ablamda evde dogmusuzbenim komsum 3 sene once ikinci cocugunu hastaneye gitmek uzere hazirlanirken evden dogurdu
Merak etme benim ikinci gebelik ve ben de kafasi burda ayagi burda diyemem
Evet dogum albumu cok guzel oluyor kizimda yaptirdim cok memnunum, ogluma da istiyordum ama
Bu durumda nasil olur bilmiyorum
Camasir suyunu bulasikta kullanmak miay yapmayin bence ya, ne gerek var ki ben bulasik deterjanlarimi bile icerigi temiz organik olan diye ugrasiyorum makinada cift durulama yapiyorum. Ev temizliginde de domestosu sadece klozetlerde haftada bur kullaniyorum onun disinda herseyim organik temizliyiciler ve de beyaz sirke
Lesie ile dogum kilolarimi atmistim ben, kendisini cok severim. Ben de basliycam ya belki sekerime de iyi gelir
Aşağılarda hissettiğim oldu da bu kadar aşağısı ilk defa oldu yaBenim de oyle. Vajinamda hissediyorum taa iclerde..
Yok ya ondan değildir başından beri temizliğimi ben yapıyorum ve deli gibi yaparım yani bastıra bastıra süpürürüm evi ilk defa bu kadar aşağıda olduBen dün ilk defa eşime yardım edeyim dedim. Sadece vileda ile sildim hiç zorlama hissetmedim. Birde tozlarını aldım. Sadece üç odanın. Mutfağa hiç karışmadım. Dün ilk defa belim ağırdı, alt karnım vajina üstünde ağrım oldu. Ve dediğin gibi resmen vuruşları kasıkta gibiydi ya ödüm koptu. İlk defa bu kadar aşağıda hissettim sanki elini atsa çıkacak gibiydi. Ben temizliğe vurdum 26 haftadır ilk defa yaptım herhalde diye düşündüm. Şükür şuan iyim daha yapmam
Yukarılarda çok tatlı da aşağısı güzel değil ya tekme değil titriyor sanki aşağıdaBen de bazen Vajinada ve kasıklarımda hissediyorum. Bazen de göğüs altımda, midemin altında. Bi yukarıda bi aşağıda. Bence normaldir.
Bebeğin ağırlığını hissetmiyorsun değil mi sadece hareket?Bendede aynı durum geçen hafta vardı Ayrıca vajina da ağrı oluşuyordu hafiften sanki acsam bacaklarımi çıkacak gibi oradan .. Bu haftalarda oluyor sanırım Eğer bilgi sahibi olan olursa diğerine söylesin
Baş aşağı dönmüşse sevinirim ya normal doğum istiyorum zatenAynen canım baş aşağı dönmüş ama doğuma kadar daha cok pozısyon degıstırcek dedı doktor bas asagı olması kotu bır durum degılmıs yanı korkmaa
Ben cok duzenli takip ediyorum, daha once doktorumla yukleme yaptirmayacagimiz konusunda anlasmistik. Benim sabah ve aksam tokluklarim hep 140 altinda yani toklukta sorunum yok. Acliklarim 95-100 arasi cikiyordu doktorum boyle giderse endokrine gozukmelisin dedi ama 3 gundur cok sukur 90 altina indi. Tokluklarin biraz yuksek senin, ekmek plav makarna seker gibi seyleri sinirli tuket, bir de sabah aclik ve bir saat sonra tokluk bak bir kac hafta takip et ona gore tam bir liste cikarip ortalamana bakarsin canim. Aclik 90-95i gecmemeli, yokluk 140 gecmemelisenin şekerin ne durumda ?ben bunda şeker yüklemesi yaptramadım 5 haftadr doktrada gtmıorum.diğer hamılelıgmden kalma şeker cıhazı var onunla akşamları baktım yemekten 1 saat kadr sonra 134 bi çıktı birde 144 çıktı nasıl sence açlığa hiç bakmadım
Benimkide baş aşağı aşağılara kafa atıyomuş gibi hissediyorumYani baş aşağı mı dönmüş
Gece uyurken muhtemelen sızıntı şeklinde kanamalar oluyorsa onlar birikiyor herhalde. Çunku ben böyle dişlerimi vakumladıgımda (umarım anlatabıldımAnladm canım çok teşekkür ederim.benimde aklıma genzime akma ihtimali gelmişti.allaha şükür çok azdı zaten ama zaten panik bı insanim kan görünce iyice korkuyorum
Bazen idrar torbasına da baskı yapıyor. Sende de oluyor muAşağılarda hissettiğim oldu da bu kadar aşağısı ilk defa oldu ya
Yok ya ondan değildir başından beri temizliğimi ben yapıyorum ve deli gibi yaparım yani bastıra bastıra süpürürüm evi ilk defa bu kadar aşağıda oldu
Yukarılarda çok tatlı da aşağısı güzel değil ya tekme değil titriyor sanki aşağıda
Bebeğin ağırlığını hissetmiyorsun değil mi sadece hareket?
Baş aşağı dönmüşse sevinirim ya normal doğum istiyorum zaten
Bende vakumluyorum arada canım anladımGece uyurken muhtemelen sızıntı şeklinde kanamalar oluyorsa onlar birikiyor herhalde. Çunku ben böyle dişlerimi vakumladıgımda (umarım anlatabıldım) sürekli kan gelıyor.
Normal diye biliyorum cnm. Benim ilkinde de oluyordu şimdi de. Tam kan değil, kanlı tükürük pembe şekilde.Kizlar sabah kalktığımda tukurdugumde tükürüğüm Kanli geldi.2 hafta öncede aynısı olmuştu önce sabah tukurunce kan gördüm sonra burnuma bakınca burnumdada kan görmüştüm.ama bugün burnumdan kan görmedin.boyle bişi yaşayan varmı.burun kanaması normal diyolar ama ben sabah ağzımdan geldiğini gördüm endişelendim.
AynıyızBenın yaklaşık 2 aydır böyle. Hemde hergünher sabah agzından kan gelıyor tükürdüğümde. Dişlerimi fırçalarken kan içinde kalıyor zaten. Gün içinde de ara ara kan tadı hissediyorum. İliğimi kemiğimi sömürüyor bebiş
Uyku kalitem fena düştü, sık uyanma, uyuyamama vsGunaydin kizlar. Uyku durumlariniz nasil? Cok uykusuz kaliyorum...
ben pek bir sey almadim, ben gormediigm seyleri alamiyorum ya uf!..
Sıkma canını cnm. İnşallah girecek düzene olumlu düşün. Sağlıklı doğuralım da hallolur muhakkakEn azında 2 tane hastane çıkışı bulsam sonra evde bir şekilde idare ederiz.bulamadım hastane çıkışı.zaten büyük mağazalar sipariş çıkarmıyor.artık marketlerin kıyafet bölümüne bakıyorum orda da beden yok.
Benim daha önce gebelik kayıplarım olduğu için, hep doğsunda çarşafa sarıp yine eve götürür bakarız bişeyi olmasa da olur diyorduk sanırım gerçek olacak
Normal cnm.Kızlar iki gündür zaman zaman bebeğimin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum ama baya aşağıda yani dün resmen kalçama vurdu sanki şu an da vajinamın üstünde gibi ne oluyor anlamadım
3,5 yaşında kızım var. Kendi seçiyor her şeylerini nasıl mutlu oluyor kuzumKendi evimiz olunca, tayinler çıkınca inşallah daha güzellerini yaparızhem o zaman büyüyüp kendileri seçime katılırlar
Geziniyor resmen içerideBen de bazen Vajinada ve kasıklarımda hissediyorum. Bazen de göğüs altımda, midemin altında. Bi yukarıda bi aşağıda. Bence normaldir.
Bende oluyor cnm. Kalçama vuruyor bazen. Geçen ilk kez vajinada hissettim, çok değişiktiBazen idrar torbasına da baskı yapıyor. Sende de oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?