2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kendi evimiz olunca, tayinler çıkınca inşallah daha güzellerini yaparız hem o zaman büyüyüp kendileri seçime katılırlar

Canım senin kanaman cokmu oluyodu benim inşallah artmaz ama çok az 1 kere geldi
Benim yavrular iki tane onun için o haftalar çok zorladılar. İki üç güne bir pıhtılı geliyordu. Peçete ıslanacak kadar olurdu. Şükür 6 haftadır yok

Kızlar iki gündür zaman zaman bebeğimin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum ama baya aşağıda yani dün resmen kalçama vurdu sanki şu an da vajinamın üstünde gibi ne oluyor anlamadım
Ben dün ilk defa eşime yardım edeyim dedim. Sadece vileda ile sildim hiç zorlama hissetmedim. Birde tozlarını aldım. Sadece üç odanın. Mutfağa hiç karışmadım. Dün ilk defa belim ağırdı, alt karnım vajina üstünde ağrım oldu. Ve dediğin gibi resmen vuruşları kasıkta gibiydi ya ödüm koptu. İlk defa bu kadar aşağıda hissettim sanki elini atsa çıkacak gibiydi. Ben temizliğe vurdum 26 haftadır ilk defa yaptım herhalde diye düşündüm. Şükür şuan iyim daha yapmam

Kızlar iki gündür zaman zaman bebeğimin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum ama baya aşağıda yani dün resmen kalçama vurdu sanki şu an da vajinamın üstünde gibi ne oluyor anlamadım
Ben de bazen Vajinada ve kasıklarımda hissediyorum. Bazen de göğüs altımda, midemin altında. Bi yukarıda bi aşağıda. Bence normaldir.

Ay deme öyle bir garip oldum baş aşağı ihtimaline oğlan aşağıda temizlik yaptım ters mi döndü yavrum ne yaptı tövbe daha dokunmam çıkacak sandım bir ara

Yani baş aşağı mı dönmüş
Benim de oyle. Vajinamda hissediyorum taa iclerde..

Bendede aynı durum geçen hafta vardı Ayrıca vajina da ağrı oluşuyordu hafiften sanki acsam bacaklarımi çıkacak gibi oradan .. Bu haftalarda oluyor sanırım Eğer bilgi sahibi olan olursa diğerine söylesin

Ay deme öyle bir garip oldum baş aşağı ihtimaline oğlan aşağıda temizlik yaptım ters mi döndü yavrum ne yaptı tövbe daha dokunmam çıkacak sandım bir ara

Bende dün eşime.yardim ettim aynı şeyi düşündüm Oturduğum yerde uyumuşum bı daha da ellemem ...

Bende dün eşime.yardim ettim aynı şeyi düşündüm Oturduğum yerde uyumuşum bı daha da ellemem ...
Bu korku bizi doğuma kadar atar eşim yanımda bile uyumadı rahat rahat yatakta uyu diye sanırım bir ara inlemişim sesime gelmiş su getireyim mi dediğini yarım yamalak hatırlıyorum. Hiç gerek yok vallahi yapmam bende.

senin şekerin ne durumda ?ben bunda şeker yüklemesi yaptramadım 5 haftadr doktrada gtmıorum.diğer hamılelıgmden kalma şeker cıhazı var onunla akşamları baktım yemekten 1 saat kadr sonra 134 bi çıktı birde 144 çıktı nasıl sence açlığa hiç bakmadım

Benim de oyle. Vajinamda hissediyorum taa iclerde..
Aşağılarda hissettiğim oldu da bu kadar aşağısı ilk defa oldu ya
Yok ya ondan değildir başından beri temizliğimi ben yapıyorum ve deli gibi yaparım yani bastıra bastıra süpürürüm evi ilk defa bu kadar aşağıda oldu
Ben de bazen Vajinada ve kasıklarımda hissediyorum. Bazen de göğüs altımda, midemin altında. Bi yukarıda bi aşağıda. Bence normaldir.
Yukarılarda çok tatlı da aşağısı güzel değil ya tekme değil titriyor sanki aşağıda
Bendede aynı durum geçen hafta vardı Ayrıca vajina da ağrı oluşuyordu hafiften sanki acsam bacaklarımi çıkacak gibi oradan .. Bu haftalarda oluyor sanırım Eğer bilgi sahibi olan olursa diğerine söylesin
Bebeğin ağırlığını hissetmiyorsun değil mi sadece hareket?
Aynen canım baş aşağı dönmüş ama doğuma kadar daha cok pozısyon degıstırcek dedı doktor bas asagı olması kotu bır durum degılmıs yanı korkmaa
Baş aşağı dönmüşse sevinirim ya normal doğum istiyorum zaten

Ben cok duzenli takip ediyorum, daha once doktorumla yukleme yaptirmayacagimiz konusunda anlasmistik. Benim sabah ve aksam tokluklarim hep 140 altinda yani toklukta sorunum yok. Acliklarim 95-100 arasi cikiyordu doktorum boyle giderse endokrine gozukmelisin dedi ama 3 gundur cok sukur 90 altina indi. Tokluklarin biraz yuksek senin, ekmek plav makarna seker gibi seyleri sinirli tuket, bir de sabah aclik ve bir saat sonra tokluk bak bir kac hafta takip et ona gore tam bir liste cikarip ortalamana bakarsin canim. Aclik 90-95i gecmemeli, yokluk 140 gecmemeli

Anladm canım çok teşekkür ederim.benimde aklıma genzime akma ihtimali gelmişti.allaha şükür çok azdı zaten ama zaten panik bı insanim kan görünce iyice korkuyorum
Gece uyurken muhtemelen sızıntı şeklinde kanamalar oluyorsa onlar birikiyor herhalde. Çunku ben böyle dişlerimi vakumladıgımda (umarım anlatabıldım ) sürekli kan gelıyor.

Bazen idrar torbasına da baskı yapıyor. Sende de oluyor mu

selam arkadaşlar hamıle gecelıgını alan var mı ya benım erkek ama ekru almak ıstıyorum ıkıncı bebıs ne olur bılemedegımden:)

Normal diye biliyorum cnm. Benim ilkinde de oluyordu şimdi de. Tam kan değil, kanlı tükürük pembe şekilde.
Aynıyız
Gunaydin kizlar. Uyku durumlariniz nasil? Cok uykusuz kaliyorum...

ben pek bir sey almadim, ben gormediigm seyleri alamiyorum ya uf!..
Uyku kalitem fena düştü, sık uyanma, uyuyamama vs
Sıkma canını cnm. İnşallah girecek düzene olumlu düşün. Sağlıklı doğuralım da hallolur muhakkak benim de öyle aşırı bir şeyim yok. Elimizle seçip alacağımız günler olacak inşallah
Normal cnm.
Kendi evimiz olunca, tayinler çıkınca inşallah daha güzellerini yaparız hem o zaman büyüyüp kendileri seçime katılırlar
3,5 yaşında kızım var. Kendi seçiyor her şeylerini nasıl mutlu oluyor kuzum
Geziniyor resmen içeride benimki de böyle. Az büyüsünler yerleri de daralcak

Bazen idrar torbasına da baskı yapıyor. Sende de oluyor mu
Bende oluyor cnm. Kalçama vuruyor bazen. Geçen ilk kez vajinada hissettim, çok değişikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…