Kızlar hep olumsuz haberler veriyorlar biraz moral olsun hamile kadın koronayı atlatmış taburcu oluyor
Sağlıklı olsunlar da yeter ki gezinsinler :)Normal diye biliyorum cnm. Benim ilkinde de oluyordu şimdi de. Tam kan değil, kanlı tükürük pembe şekilde.
Aynıyız
Uyku kalitem fena düştü, sık uyanma, uyuyamama vs
Sıkma canını cnm. İnşallah girecek düzene olumlu düşün. Sağlıklı doğuralım da hallolur muhakkak ❤ benim de öyle aşırı bir şeyim yok. Elimizle seçip alacağımız günler olacak inşallah
Normal cnm.
3,5 yaşında kızım var. Kendi seçiyor her şeylerini nasıl mutlu oluyor kuzum
Geziniyor resmen içeridebenimki de böyle. Az büyüsünler yerleri de daralcak
Bende oluyor cnm. Kalçama vuruyor bazen. Geçen ilk kez vajinada hissettim, çok değişikti
Hamilenin duasi kabul olurmusEn azında 2 tane hastane çıkışı bulsam sonra evde bir şekilde idare ederiz.bulamadım hastane çıkışı.zaten büyük mağazalar sipariş çıkarmıyor.artık marketlerin kıyafet bölümüne bakıyorum orda da beden yok.
Benim daha önce gebelik kayıplarım olduğu için, hep doğsunda çarşafa sarıp yine eve götürür bakarız bişeyi olmasa da olur diyorduk sanırım gerçek olacak
Hiç kafası diye düşünmemiştimBenimkide baş aşağı aşağılara kafa atıyomuş gibi hissediyorum
Yani hissetmek anlamında hissetmiyorum öyle ama gece tuvalete kalkmalarım başladı tekrarBazen idrar torbasına da baskı yapıyor. Sende de oluyor mu
İstediğin renk al canım ne olacak ki benimki de erkek alt üst takımım pembe mesela. Sen kendine ne yakıştırıyorsan onu giy benceselam arkadaşlar hamıle gecelıgını alan var mı ya benım erkek ama ekru almak ıstıyorum ıkıncı bebıs ne olur bılemedegımden:)
tamam canım sagolasınBen cok duzenli takip ediyorum, daha once doktorumla yukleme yaptirmayacagimiz konusunda anlasmistik. Benim sabah ve aksam tokluklarim hep 140 altinda yani toklukta sorunum yok. Acliklarim 95-100 arasi cikiyordu doktorum boyle giderse endokrine gozukmelisin dedi ama 3 gundur cok sukur 90 altina indi. Tokluklarin biraz yuksek senin, ekmek plav makarna seker gibi seyleri sinirli tuket, bir de sabah aclik ve bir saat sonra tokluk bak bir kac hafta takip et ona gore tam bir liste cikarip ortalamana bakarsin canim. Aclik 90-95i gecmemeli, yokluk 140 gecmemeli
Eşim mümkün olduğunca yaptirmiyor da zben kendimi kötü hissediyorum ondan daha da yapmam gerçekten Bebemiz için yatak odası temizligi yaptık Yer açtık hanımefendiyeBu korku bizi doğuma kadar atareşim yanımda bile uyumadı rahat rahat yatakta uyu diye sanırım bir ara inlemişim sesime gelmiş su getireyim mi dediğini yarım yamalak hatırlıyorum. Hiç gerek yok vallahi yapmam bende.
Aşağılarda hissettiğim oldu da bu kadar aşağısı ilk defa oldu ya
Yok ya ondan değildir başından beri temizliğimi ben yapıyorum ve deli gibi yaparım yani bastıra bastıra süpürürüm evi ilk defa bu kadar aşağıda oldu
Yukarılarda çok tatlı da aşağısı güzel değil ya tekme değil titriyor sanki aşağıda
Bebeğin ağırlığını hissetmiyorsun değil mi sadece hareket?
Baş aşağı dönmüşse sevinirim ya normal doğum istiyorum zaten
Kızlar hep olumsuz haberler veriyorlar biraz moral olsun hamile kadın koronayı atlatmış taburcu oluyor
Ben yükleme yaptirdim malesef yüksek ciktiBen cok duzenli takip ediyorum, daha once doktorumla yukleme yaptirmayacagimiz konusunda anlasmistik. Benim sabah ve aksam tokluklarim hep 140 altinda yani toklukta sorunum yok. Acliklarim 95-100 arasi cikiyordu doktorum boyle giderse endokrine gozukmelisin dedi ama 3 gundur cok sukur 90 altina indi. Tokluklarin biraz yuksek senin, ekmek plav makarna seker gibi seyleri sinirli tuket, bir de sabah aclik ve bir saat sonra tokluk bak bir kac hafta takip et ona gore tam bir liste cikarip ortalamana bakarsin canim. Aclik 90-95i gecmemeli, yokluk 140 gecmemeli
Benim de bugün sanki popoma vuruyo sanki tekmeleri. Karnımda yankılanırken aynı anda popomda gibi nasıl bişeyseKızlar iki gündür zaman zaman bebeğimin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum ama baya aşağıda yani dün resmen kalçama vurdu sanki şu an da vajinamın üstünde gibi ne oluyor anlamadım
Kızlar seyahat yasağında yeni kriterler gelmiş bu madde bizi kurtarır bence Eki Görüntüle 2614418
Ben sadece ocean mummy kullanıyorum gittigim hic bir doktor 3 ayrı doktora gittim bana demir ilacı vermedi.Bayanlar merhaba ben bu sayfaya yeni katildim aslinda dogumum agustos başi gibi gorunuyor ama tabi temmuzda da dogum yapabilirim diye burayi da takip edeyim dedim benim sormak istedigim bu aralar hangi İLAÇ ve VİTAMİN, TAKVİYELERİ kullaniyorsunuz gecmiste bu konusulmussa yine yazarsaniz sevinirim eski yazismalari okuyamadim bana ferro sanol demir ilaci ve ocean mummy vitamini verdi
Galiba 28 canim.Ben şeker yüklemesi yaptırmadım kaçıncı hafta yapılıyor en son şeker yüklemesi kızlar
Ya bu ahşap altı çekmeceli yataklar da güzel ama bebekler ayaklanmaya başlayınca ordan düşme şeyi falan olmaz mı yaCanım vurmaz neden vursun ki onların sonuçta beşik koruyucuları oluyor hem cok pofidik ve güzel modeller de var. Park yatak soğuk memleket icin bence pek kullanışlı olmayabilir diye düşünüyorum yanlardan falan soğuk girer ya da alttan. Ona da beşik koruyucu tarzda önlem almak gerekmez mi. Ben o yüzden vazgeçtim esim hapishanede gibi olur cocuk dedi park yataga
Kafasi asagidadir donuyodur belkiKızlar iki gündür zaman zaman bebeğimin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum ama baya aşağıda yani dün resmen kalçama vurdu sanki şu an da vajinamın üstünde gibi ne oluyor anlamadım
Canım e devlet ten içişleri bakanlığı e hizmetler e tıklayın seyahat izin belgesi diye girin başvuru yapın ben başvurumu yaptım dönüş bekliyorum onay gelince onu göstericem direkt başka birşey gerekmezCanım son durum ne acaba bir bilgin var mı mesela şehir dışına çıksak polis durdursa hastaneden gelen randevu mesajını mi gostercez? Valiliği falan mı ariyacaz izin istememiz gerekcek mi acaba bir bilgin varmi
29. Haftaya kadar yapılıyormuşBen şeker yüklemesi yaptırmadım kaçıncı hafta yapılıyor en son şeker yüklemesi kızlar
Ben artık ertelememek gerektiğini düşünüyorum çünkü bu durum bitmeyecek belki de biz doğurana kadar bir kontrolüme gitmedim ama bundan sonrakilere gideceğimben de şeker yüklemesi yaptıacaktım ayın 10unda ertelesem mı dıye dusunuyorum
bilemedım ya herkes bıse soyluyor bi de ben zonguldaktayım burası da cıdden sıkıntılı bolgede nolcak boyle hayırlısıyla bı doğum yapsaydıkBen artık ertelememek gerektiğini düşünüyorum çünkü bu durum bitmeyecek belki de biz doğurana kadar bir kontrolüme gitmedim ama bundan sonrakilere gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?