2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sağlıklı olsunlar da yeter ki gezinsinler :)

Hamilenin duasi kabul olurmus
Bende ah keske evde olma sansim olsaydi derdim, calisma yogunlugundan dolayi
Valla temelli evde kaldik
Hayirlisi olsun napalim saglikli dogsunlarda hersey bi gune ve paraya bakar

Benimkide baş aşağı aşağılara kafa atıyomuş gibi hissediyorum
Hiç kafası diye düşünmemiştim
Bazen idrar torbasına da baskı yapıyor. Sende de oluyor mu
Yani hissetmek anlamında hissetmiyorum öyle ama gece tuvalete kalkmalarım başladı tekrar
selam arkadaşlar hamıle gecelıgını alan var mı ya benım erkek ama ekru almak ıstıyorum ıkıncı bebıs ne olur bılemedegımden:)
İstediğin renk al canım ne olacak ki benimki de erkek alt üst takımım pembe mesela. Sen kendine ne yakıştırıyorsan onu giy bence

tamam canım sagolasın

Eşim mümkün olduğunca yaptirmiyor da zben kendimi kötü hissediyorum ondan daha da yapmam gerçekten Bebemiz için yatak odası temizligi yaptık Yer açtık hanımefendiye
Siz bide 3 kişisiniz iki katı yorulmussunuzdur..

Bende baskı hissediyorum dediğiniz gibi Sanki kasiklarima da vuruyor elimi ayağımı çok secemiyorum arada küçük ince dokunuşlar ahh bı anlasam

Kızlar hep olumsuz haberler veriyorlar biraz moral olsun hamile kadın koronayı atlatmış taburcu oluyor

Ya senin agzin bal yesin çok sevindim gerçekten

Ben yükleme yaptirdim malesef yüksek cikti
Endokrine gidemem dedim su dönem
Diyeye basladim 2 gündür ölçüyorum evde aclik 70 civari. Tokluk 100 u gormedi henüz
Bi de sacma gelebilir ama ben sekerim olduguna inanmıyorum kac haftadir evdeyiz ve sürekli biseyler yiyorum hareket yok tamamen dönemsel olduguna inanıyorum Ama tabiki dikkat edicem

Kızlar iki gündür zaman zaman bebeğimin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum ama baya aşağıda yani dün resmen kalçama vurdu sanki şu an da vajinamın üstünde gibi ne oluyor anlamadım
Benim de bugün sanki popoma vuruyo sanki tekmeleri. Karnımda yankılanırken aynı anda popomda gibi nasıl bişeyse

Ben şeker yüklemesi yaptırmadım kaçıncı hafta yapılıyor en son şeker yüklemesi kızlar

Kızlar seyahat yasağında yeni kriterler gelmiş bu madde bizi kurtarır bence Eki Görüntüle 2614418

Canım son durum ne acaba bir bilgin var mı mesela şehir dışına çıksak polis durdursa hastaneden gelen randevu mesajını mi gostercez? Valiliği falan mı ariyacaz izin istememiz gerekcek mi acaba bir bilgin varmi

Ben sadece ocean mummy kullanıyorum gittigim hic bir doktor 3 ayrı doktora gittim bana demir ilacı vermedi.

Ya bu ahşap altı çekmeceli yataklar da güzel ama bebekler ayaklanmaya başlayınca ordan düşme şeyi falan olmaz mı ya

Canım son durum ne acaba bir bilgin var mı mesela şehir dışına çıksak polis durdursa hastaneden gelen randevu mesajını mi gostercez? Valiliği falan mı ariyacaz izin istememiz gerekcek mi acaba bir bilgin varmi
Canım e devlet ten içişleri bakanlığı e hizmetler e tıklayın seyahat izin belgesi diye girin başvuru yapın ben başvurumu yaptım dönüş bekliyorum onay gelince onu göstericem direkt başka birşey gerekmez

Yalnız zorunlu belge istiyor ben daha önce doktorumdan hamileliği bildirir rapor almıştım onu ekledim oraya sizlerde doktorlarınızı arayın mail atmasını isteyin bence Safsarisin

Ben artık ertelememek gerektiğini düşünüyorum çünkü bu durum bitmeyecek belki de biz doğurana kadar bir kontrolüme gitmedim ama bundan sonrakilere gideceğim
bilemedım ya herkes bıse soyluyor bi de ben zonguldaktayım burası da cıdden sıkıntılı bolgede nolcak boyle hayırlısıyla bı doğum yapsaydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…