Bende işte şu kaldığım 3 haftada aldım peş peşeBen de yaa aynıyız tamamen ve ben kısa sürede aldim bu kadar kiloyu
1 ayda 4 kılo aldım doktor fena fırcaladı diğer geldıgınde istemiyorum boyle 150 kıloylamı doguma gıreceksın dedıAllahım evde dura dura daha da şişiyorum.Sözde diyetisyene gidecektim hastaneye gidemiyoruz.Eşim desen her gün tatli börek istiyor yapinca yeniyor.Sizde durumlar nasıl?
1 ayda 4 kılo aldım doktor fena fırcaladı diğer geldıgınde istemiyorum boyle 150 kıloylamı doguma gıreceksın dedıbızım evdede durum aynı sureklı pasta borek aksamlarınagızlar bos durmuyor sıkıntıdan yıyorum resmen onceden dıkkat ederdm smdı edemıyorum ama doktor kızdıktan sonra bıraz
dıkkat etmeye calıscam kaybolan irademi arıyorum
Aynen çalişirken en azindan bu kadar almiyorfum şimdi evde otur kek börek yap şiştim bu dönemin hamileleri böyle olacak belli hamil olmayanlar bile karantina da kilo aldik diyo hoş
1 ayda 4 kılo aldım doktor fena fırcaladı diğer geldıgınde istemiyorum boyle 150 kıloylamı doguma gıreceksın dedıbızım evdede durum aynı sureklı pasta borek aksamlarınagızlar bos durmuyor sıkıntıdan yıyorum resmen onceden dıkkat ederdm smdı edemıyorum ama doktor kızdıktan sonra bıraz
dıkkat etmeye calıscam kaybolan irademi arıyorum
Ben harekete geçtim şu an kişisel blender siparişi verdim.Artık yaban mersini muz ne bulursam geçirip yoğurtla karişitirip yiyvem canım tatli istediğindeBende işte şu kaldığım 3 haftada aldım peş peşe
Ben hacışakir granül matik alacağım. Yiğenimde kullandılar memnun kaldılar.Kizlar bebek kıyafetlerini yıkamak için granül sabun mu yoksa sıvı deterjan mi?Granülde tortu kalabiliyo kaşindirir diyorlar?
Emzırme donemınde doğum kılolarını verenlerın hepsı bol sebze ye su ıc ekmek pasta tatlı vs yeme verırsın dıyorlar emzırmek vucuda kalorı yaktırıyormus canım bilmiyorum vallahı allah sonumuzu hayır etsınEmzirme döneminde aliniyo süt olsun diye diyen var veriliyo diyen var şimdi 25 kilo alsak maksimum üstüne bir de emzirme döneminde mi alicaz anlamadim bu işi valla
Canım benim korkma benim abimin eşinin ikinci gebeliğide öle oldu onun ayrıca kanamasıda vardı. Doktoru sezeryan dedi doktor değiştirdi. Normal doğum yaptı yeni doktoru son andada olsa yer değiştirebilir son anda karar vercez doğuma dedi nitekimde öle oldu. Sadece hareketlerine dikkat et erken doğum olmasın. İnternette yazanlarla karartma içiniGünaydın temmuz anneleri ben de bir temmuz annesi adayıyım. Geçen gün kontrolüm vardı, plasentam aşağı yerleşimliydi zamanla çıkar yukarı demişti doktor fakat tamamen aşağı indiğini öğrendim yani plasenta previa totalis olmuşumhiç kanamam olmadı ama buaralar kasılmam oluyor bazen onun için adalat diye bi ilaç verdi onun yanında progestan fitil ve magnezyum da kullanıyorum. Benim gibi olan var mı? Doktor çok rahattı, kasılmaları keselim kanaman olmasın onun dışında sezeryan olacaksın başka bi sıkıntı yok dedi ama internette korkunç şeyler yazıyor. Bu 2. gebeliğim bi de yapışıklık, rahim alınması, erken doğum vs. bir sürü kötü şeyler yazıyor. Çok korkuyorum
Kizlar bebek kıyafetlerini yıkamak için granül sabun mu yoksa sıvı deterjan mi?Granülde tortu kalabiliyo kaşindirir diyorlar?
[/QUOTE
Valla ben dalin granüllü aldım kullanan çok erafımda pek methetti
Kız benim tatlıylada aram yok ha bire yiyorumBen harekete geçtim şu an kişisel blender siparişi verdim.Artık yaban mersini muz ne bulursam geçirip yoğurtla karişitirip yiyvem canım tatli istediğinde
Emzırme donemınde doğum kılolarını verenlerın hepsı bol sebze ye su ıc ekmek pasta tatlı vs yeme verırsın dıyorlar emzırmek vucuda kalorı yaktırıyormus canım bilmiyorum vallahı allah sonumuzu hayır etsın
Bende de oluyor ondediğin canım ama geçiyor sonra birde çok ayakta kaldıgımda oluyor allah korusun yaaKızlar bugün sabahtan beri bir gariplik var bende ne olduğunu da çözemedim 1-2 kere adet ağrısı yaşadım bir de sanki böyle gazım varmış gibi bir rahatsızlık hissi. Bebek de aşırı hareketli sabahtan beri az önce de baktım karnım sertleşmiş. Kasılma bu mu yoksa benim kız Allah korusun erken falan mı geliyor
Bu saat oldu uyuyamadım hala. Hiç böyle hissetmemiştim.
Anladım canım doğru olabilir zor aylara yaklaşıyoruz artıkBen sut icince iyi geliyo hemde faydali oldugu icin sutte kaldim
Yani hurafemi bilmiyorum ama soyle bise var plasenta buyudukce mideyi ittiriyo oda sksnca asit yapiyo reflu oluyo
Anladım canım iyi bari o zamanBen iki üç günde bir içiyorum bazen unutuyorum bişey olmaz merak etmedoktorum mide bulantısı yaparsa iki günde bir alabilirsin demişti en başta tabi bayadır da gitmedim
Bugün daha iyiyim zaten. Dün ama neredeyse gün boyu devam edince bir telaşlandım hayırlısıyla bir 30 lu haftaları görseydik.Bende de oluyor ondediğin canım ama geçiyor sonra birde çok ayakta kaldıgımda oluyor allah korusun yaa
Canım benim korkma benim abimin eşinin ikinci gebeliğide öle oldu onun ayrıca kanamasıda vardı. Doktoru sezeryan dedi doktor değiştirdi. Normal doğum yaptı yeni doktoru son andada olsa yer değiştirebilir son anda karar vercez doğuma dedi nitekimde öle oldu. Sadece hareketlerine dikkat et erken doğum olmasın. İnternette yazanlarla karartma içini
Son ayla toplam kaç aldın şimdiEmzırme donemınde doğum kılolarını verenlerın hepsı bol sebze ye su ıc ekmek pasta tatlı vs yeme verırsın dıyorlar emzırmek vucuda kalorı yaktırıyormus canım bilmiyorum vallahı allah sonumuzu hayır etsın
Aynen canım insan korkuyor bir an bende yasıyorum ama normal yazıyor her yerde olurmus stres yapmayalım inşallah geçer bugünlerimizdeBugün daha iyiyim zaten. Dün ama neredeyse gün boyu devam edince bir telaşlandım hayırlısıyla bir 30 lu haftaları görseydik.
Aynı şekilde birsürü ilacım var ıllakı şişiriyorlardır yememızın dısındaBen bir de günde iki tane kan ilaci içiyorum kilo aldirir mi bilmem ama iştah açtiği kesin
Toplamda 11 kilo almışım yaa 4 ünu bu son ay aldım evde yiyerek irade denen bırsey kalmadı sıkıntıdanSon ayla toplam kaç aldın şimdiBen kaç oldum acaba
Yok evde baskül yokAynı şekilde birsürü ilacım var ıllakı şişiriyorlardır yememızın dısında
Toplamda 11 kilo almışım yaa 4 ünu bu son ay aldım evde yiyerek irade denen bırsey kalmadı sıkıntıdantartılmadın mı hıc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?