2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Allahım evde dura dura daha da şişiyorum.Sözde diyetisyene gidecektim hastaneye gidemiyoruz.Eşim desen her gün tatli börek istiyor yapinca yeniyor.Sizde durumlar nasıl?
1 ayda 4 kılo aldım doktor fena fırcaladı diğer geldıgınde istemiyorum boyle 150 kıloylamı doguma gıreceksın dedı bızım evdede durum aynı sureklı pasta borek aksamları agızlar bos durmuyor sıkıntıdan yıyorum resmen onceden dıkkat ederdm smdı edemıyorum ama doktor kızdıktan sonra bıraz dıkkat etmeye calıscam kaybolan irademi arıyorum

Emzirme döneminde aliniyo süt olsun diye diyen var veriliyo diyen var şimdi 25 kilo alsak maksimum üstüne bir de emzirme döneminde mi alicaz anlamadim bu işi valla

Emzirme döneminde aliniyo süt olsun diye diyen var veriliyo diyen var şimdi 25 kilo alsak maksimum üstüne bir de emzirme döneminde mi alicaz anlamadim bu işi valla
Emzırme donemınde doğum kılolarını verenlerın hepsı bol sebze ye su ıc ekmek pasta tatlı vs yeme verırsın dıyorlar emzırmek vucuda kalorı yaktırıyormus canım bilmiyorum vallahı allah sonumuzu hayır etsın

Canım benim korkma benim abimin eşinin ikinci gebeliğide öle oldu onun ayrıca kanamasıda vardı. Doktoru sezeryan dedi doktor değiştirdi. Normal doğum yaptı yeni doktoru son andada olsa yer değiştirebilir son anda karar vercez doğuma dedi nitekimde öle oldu. Sadece hareketlerine dikkat et erken doğum olmasın. İnternette yazanlarla karartma içini

Ben bir de günde iki tane kan ilaci içiyorum kilo aldirir mi bilmem ama iştah açtiği kesin

Bende de oluyor ondediğin canım ama geçiyor sonra birde çok ayakta kaldıgımda oluyor allah korusun yaa

çok teşekkür ederim böyle pozitif cevaplar duymak içimi rahatlatıyor.İlk doğumum sezeryandı zaten o yüzden normal sezeryan hiç farketmez yeter ki zamanında ve sağlıkla doğsun kan grubum da çok sıkıntılı kan bulmak sıkıntılı hele ki böyle bi virüs ortalıkta gezerken...

Son ayla toplam kaç aldın şimdi Ben kaç oldum acaba

Bugün daha iyiyim zaten. Dün ama neredeyse gün boyu devam edince bir telaşlandım hayırlısıyla bir 30 lu haftaları görseydik.
Aynen canım insan korkuyor bir an bende yasıyorum ama normal yazıyor her yerde olurmus stres yapmayalım inşallah geçer bugünlerimizde

Ben bir de günde iki tane kan ilaci içiyorum kilo aldirir mi bilmem ama iştah açtiği kesin
Aynı şekilde birsürü ilacım var ıllakı şişiriyorlardır yememızın dısında
Son ayla toplam kaç aldın şimdi Ben kaç oldum acaba
Toplamda 11 kilo almışım yaa 4 ünu bu son ay aldım evde yiyerek irade denen bırsey kalmadı sıkıntıdan tartılmadın mı hıc

Yok evde baskül yok Ben de en az 2 almışımdır herhalde anca doktora gidince tartılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…