Kasılma olunca çok gıcık değişik bir ağrı da oluyor cnm. Doğum olsa hissedersin diye düşünüyorum çünkü bu yaşadıklarımızın çok daha kuvvetlisi o. Kendini gözlemle bakalım.Kızlar bugün sabahtan beri bir gariplik var bende ne olduğunu da çözemedim 1-2 kere adet ağrısı yaşadım bir de sanki böyle gazım varmış gibi bir rahatsızlık hissi. Bebek de aşırı hareketli sabahtan beri az önce de baktım karnım sertleşmiş. Kasılma bu mu yoksa benim kız Allah korusun erken falan mı geliyor
Bu saat oldu uyuyamadım hala. Hiç böyle hissetmemiştim.
Granül sabun öneriyorum cnm. Çok memnun kalmıştım. Tortu falan da kalmıyo, kokusuz mis gibiKizlar bebek kıyafetlerini yıkamak için granül sabun mu yoksa sıvı deterjan mi?Granülde tortu kalabiliyo kaşindirir diyorlar?
Stresten akşamları boş durmuyor ki ağızlarımız1 ayda 4 kılo aldım doktor fena fırcaladı diğer geldıgınde istemiyorum boyle 150 kıloylamı doguma gıreceksın dedıbızım evdede durum aynı sureklı pasta borek aksamları agızlar bos durmuyor sıkıntıdan yıyorum resmen onceden dıkkat ederdm smdı edemıyorum ama doktor kızdıktan sonra bıraz dıkkat etmeye calıscam kaybolan irademi arıyorum
Sağlıklı beslenilirse mis gibi kilo veriliyor cnm emzirirken.Emzirme döneminde aliniyo süt olsun diye diyen var veriliyo diyen var şimdi 25 kilo alsak maksimum üstüne bir de emzirme döneminde mi alicaz anlamadim bu işi valla
Napalım artık doğumdan sonra vermeyı umut edıyorumYok evde baskül yokBen de en az 2 almışımdır herhalde anca doktora gidince tartılırım
Aynen yazın da hareket ederken daha çok terliyorsun veririz herhaldeNapalım artık doğumdan sonra vermeyı umut edıyorumen azından zayıf hamıle kaldıgınıza sevının
çok aminAynen yazın da hareket ederken daha çok terliyorsun veririz herhalde
Çok garip kendisi perinatolog alanında isim yapmış biri oysaki. Memnun kalmamanın sebebi nedir acaba? Yani ikinci kez bir doktora gitme ihtiyacı duyduğuna göre merak ettim açıkcası. Bizde yarın kendisinin özel polikliniğine gidicez. Bakalım hayırlısı artık.canım selam. yok alttan muayne edilmiyor. ben cihat hocadan pek memnun kalmadım, tavsiye etmiyorum. başka perinatolog a gittim. kendisinden sonra. o harikaydı ve daha ucuzdu. ben de tavsiye uzerıne gitmiştim. ama beğenmedim.
İnşallah olurKızlar bebek mağazaları anneler gününde de indirim yapıyor mu?
ben bir meyveyi aşerdim ki eşim 5 adetini 30 tl ye almak zorunda kaldı hangisi olduğunu tahmin etmişsinizdirOğlum, tatlış oğlum dün gece ve sabah nasıl da kıpır kıpırdı teyzeleri. İçimde farklı hoş heyecanlar... Hamileliğin en güzel kısmı bu, tadını çıkaralım.Stres yapmamak en güzeli ama o da şansımıza çok sıkıntılı zamana denk geldik. Herkes kilo alıyor takmayalım biz en azından hamileyiz sadece sağlıklı beslenmek gerekli. Şu şeker olayından biraz tırsıyorum. Abur cubur da yediğim oluyor şu son aydır çünkü. Hepimiz dikkat edelim ❤ aşermeye devam edenler var mı?
İnternete bakarsanız çok fena şeyler yazabiliyor Siz o yazılanlara bakmayın Benimde tansiyon problemim var Perinatalog sanırım 23 haftamda erken doğum yapacaksın dedi Çok bozuldu moralim Şu an 28 inci haftadayim çok şükür bir problemim yok Dinamikler.tamamen değişiyor Allahım sağlıkla.kucaginiza almak nasip etsin Doktorunuzun tavsiyelerine;Beslenmenize moralinize Dinlenmenize çok dikkat edin Rabbim hepimizi bir Avaz da kurtarsın inşallahGünaydın temmuz anneleri ben de bir temmuz annesi adayıyım. Geçen gün kontrolüm vardı, plasentam aşağı yerleşimliydi zamanla çıkar yukarı demişti doktor fakat tamamen aşağı indiğini öğrendim yani plasenta previa totalis olmuşumhiç kanamam olmadı ama buaralar kasılmam oluyor bazen onun için adalat diye bi ilaç verdi onun yanında progestan fitil ve magnezyum da kullanıyorum. Benim gibi olan var mı? Doktor çok rahattı, kasılmaları keselim kanaman olmasın onun dışında sezeryan olacaksın başka bi sıkıntı yok dedi ama internette korkunç şeyler yazıyor. Bu 2. gebeliğim bi de yapışıklık, rahim alınması, erken doğum vs. bir sürü kötü şeyler yazıyor. Çok korkuyorum
Bizimki onun 3 adedini 50 TL ye aldı ama tadı çok kötüydüben bir meyveyi aşerdim ki eşim 5 adetini 30 tl ye almak zorunda kaldı hangisi olduğunu tahmin etmişsinizdir
Canım peritonolog ne gordude öyle soyledi çok merak ettimİnternete bakarsanız çok fena şeyler yazabiliyor Siz o yazılanlara bakmayın Benimde tansiyon problemim var Perinatalog sanırım 23 haftamda erken doğum yapacaksın dedi Çok bozuldu moralim Şu an 28 inci haftadayim çok şükür bir problemim yok Dinamikler.tamamen değişiyor Allahım sağlıkla.kucaginiza almak nasip etsin Doktorunuzun tavsiyelerine;Beslenmenize moralinize Dinlenmenize çok dikkat edin Rabbim hepimizi bir Avaz da kurtarsın inşallah ♥
Ya böyle depend, gümüş kapak falan o zaman da indirime girerse çok üzülürüm diye alamıyorum şimdiİnşallah olurbenim de alacağım üç beş bir şey var
Ayy mayıs ayına gelsekte hayırlısıyla kilo kilo yesekBizimki onun 3 adedini 50 TL ye aldı ama tadı çok kötüydü
Aynen valla hem mevsiminde tadida müthişAyy mayıs ayına gelsekte hayırlısıyla kilo kilo yesek
İnternete bakarsanız çok fena şeyler yazabiliyor Siz o yazılanlara bakmayın Benimde tansiyon problemim var Perinatalog sanırım 23 haftamda erken doğum yapacaksın dedi Çok bozuldu moralim Şu an 28 inci haftadayim çok şükür bir problemim yok Dinamikler.tamamen değişiyor Allahım sağlıkla.kucaginiza almak nasip etsin Doktorunuzun tavsiyelerine;Beslenmenize moralinize Dinlenmenize çok dikkat edin Rabbim hepimizi bir Avaz da kurtarsın inşallah ♥
Canım peritonolog ne gordude öyle soyledi çok merak ettim
Kesinlikle canım öyle bişey mi bı kere yüksek çıkınca panik yapiyosun sonra o panikle yine yüksek çıkma ihtimali oluyo.rahatlik çok onemliiiKasık bölgesinde ki damar yapısını görüp onun üzerine tansiyon var Erken doğurur Sun dedi Hayatımda tanıdığım en felaket doktordu çok düz ve düşüncesiz tavri yüzünden Doktoruma kontrole gidene kadar (üç gun) Tansiyonum 15 ten aşağıya dusmemisti, Doktorum bı anlık görüşüne göre tespitine bakma ben başından beri seni takipteyim dedi rahatlattı beni.. Günde 4 kere tansiyon takibi yapiyorum .. 4 saat aralıklarla .. eğer 13 u iki seferde dusmezse doktora gitmem gerekliymis Şükür bu zamana kadar gerekli olmadı inşallah olmasında .. Motivasyon çok önemli Doktor gerçekten çok önemli ...
Canım detaylıda banada doktor dedi tansiyon yükselme riski diye ama eve tansiyon aleti aldım ben sabah akşam ölçüyprum çok şükür 9-6nın üzerine hiç çıkmadı stres yapma sakin ol anlık değişebiliyor bazı seyler sıkı takip etKasık bölgesinde ki damar yapısını görüp onun üzerine tansiyon var Erken doğurur Sun dedi Hayatımda tanıdığım en felaket doktordu çok düz ve düşüncesiz tavri yüzünden Doktoruma kontrole gidene kadar (üç gun) Tansiyonum 15 ten aşağıya dusmemisti, Doktorum bı anlık görüşüne göre tespitine bakma ben başından beri seni takipteyim dedi rahatlattı beni.. Günde 4 kere tansiyon takibi yapiyorum .. 4 saat aralıklarla .. eğer 13 u iki seferde dusmezse doktora gitmem gerekliymis Şükür bu zamana kadar gerekli olmadı inşallah olmasında .. Motivasyon çok önemli Doktor gerçekten çok önemli ...
Ya böyle depend, gümüş kapak falan o zaman da indirime girerse çok üzülürüm diye alamıyorum şimdi
AmiiinnnAllahım hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bizi çocuklarımıza, onları da bize bağışlasın inşallah. Ara ara bu kaygılar gelip gider boşluktan durup durup düşünüyor insan malesef
Evet stres çok büyük etken; Doktor böyle olunca 15 günde bir kontrol e aliyor sadece sunan için iyi gidiyoruz Böyle de devam eder inşallahKesinlikle canım öyle bişey mi bı kere yüksek çıkınca panik yapiyosun sonra o panikle yine yüksek çıkma ihtimali oluyo.rahatlik çok onemliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?