2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim detaylı ultrasonu yapan Perinatalog çok dümdüz ve düşüncesiz konuşması sıkıntı oldu benim için ; Bana günde 4 defa ölçüm istedi doktorum Ben de 9-6 daha çıkmadı ama çok nadir de olsa yüksek çıktıgida oluyor Allah im Sağlıkla doğum nasip etsin inşallah

Kizlar bebek kıyafetlerini yıkamak için granül sabun mu yoksa sıvı deterjan mi?Granülde tortu kalabiliyo kaşindirir diyorlar?
Canım ben Yorumlara güvenerek unibaby sıvı deterjanını aldım. Kokusu da çok güzel henüz yıkamadım Ama sıkıntı yaşıcağımı sanmıyorum.

Kesinlikle öyle zaten zor bir dönemde hamileyiz kiloları da çok dert etmemek gerek artık yani bu arada ben de 2 gün önce hamileliğimden beri ilk kez aşerdim hem de ne ? Gecenin 2 sinde Hamburger semtte ki o saatte açık olan tek hamburgerciden sipariş ettik ve gece 3 de yiyip yattım pişman değilim

Oh çok iyi etmişsin cnm valla benim de cnm bir tatlı istiyordu ama sorma gitsin nasıl istiyor kaç gündür, markete çıkmıyorum da, bizim haneden giden birine aldırdım kedidili bisküvi ve labne. Yaptım. Birazdan suç işleyeceğimm

Kizlar bebek bezi konusunda kafam cok karisti cok acemiyim Ben yaaa civil de indirim var molfix 3d olanlardan 100 lu 50 tl youtubede bebek bezi karsilastirmalarina falan baktim guzel yorum yapilmis emiciligi ile ilgili bu bebislerin isi belli olmuyor AMA alsam mi uygunken fiyati

Benimkide icerde davul calip oynuyo sanirim hep kipir kipir masallah diyelim bebislerimize

Doğduğundan sonra ilk iki yıl kadar kullandım ben bı molfix pişik yapmıyordu memnundum, sonra bim bezine geçmiştir

Doğduğundan sonra ilk iki yıl kadar kullandım ben bı molfix pişik yapmıyordu memnundum, sonra bim bezine geçmiştir

Ya stoklamak istemiyorum ilk zaman da cok bez gidiyomus sanirim 100lu baslangic icin yeter diye dusundum hem kilosunu bilemiecegm icin hem de en azindan denemis olurum diye

Ya stoklamak istemiyorum ilk zaman da cok bez gidiyomus sanirim 100lu baslangic icin yeter diye dusundum hem kilosunu bilemiecegm icin hem de en azindan denemis olurum diye
Aynen stoga hiç gerek yok hem bebeğin yeni de yönlendirici oluyor ben bir paket alıp gidicem sanırım, sonra duruma göre bakarm artk nasılsa marketlerde satiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…