Ben seseryan oldum, pijamalarimi rahatliklaYa ikinci kez anne olan tecrübeli gebeler bize şu lohusa kilotlarımı kullanışlı petmi alalım gecelikmi pijama takımımı ilk başta bu konuda bir yardımcı olabilir misiniz.
Benim diyet listem var, birebir uymasamda saglikli kurabiye kekler yapiyorum oglen kahve yanina 2-3 tane minik yiyorum meyve ve ekmek hakkim yerine. Cok sukur 3 haftadir evdeyim yarim kilo aldim. Diyett listeme uymadan once haftada nerdeyse bir kilo aliyordumAllahım evde dura dura daha da şişiyorum.Sözde diyetisyene gidecektim hastaneye gidemiyoruz.Eşim desen her gün tatli börek istiyor yapinca yeniyor.Sizde durumlar nasıl?
Ben duzenli icmiyorum bir gundemir bir gun b12 iciyorum valllaKızlar bugün demir hapını içmeyi unuttum bir kerelikten birşey olmaz değilmi
Emzirme doneminde kilo almak bence basariEmzirme döneminde aliniyo süt olsun diye diyen var veriliyo diyen var şimdi 25 kilo alsak maksimum üstüne bir de emzirme döneminde mi alicaz anlamadim bu işi valla
Kizimda ilk aylr prima kullandim, sonra fiyati artinca molfixe gectim. Bence ikiside guzel ama molfix hem daha temiz icerikli hem daha uygun. Yine 100luk molfix 1 beden aldim simdilik. Bittikce alirim sonra. Simdiden stok yapmayin bebek popisleri bez secebiliyoKizlar bebek bezi konusunda kafam cok karisti cok acemiyim Ben yaaacivil de indirim var molfix 3d olanlardan 100 lu 50 tl youtubede bebek bezi karsilastirmalarina falan baktim guzel yorum yapilmis emiciligi ile ilgili bu bebislerin isi belli olmuyor AMA alsam mi uygunken fiyati
Diyet listesini atabilir misimBen seseryan oldum, pijamalarimi rahatlikla
Giydim. Gecelik sevmem zaten rahat edememde. Yine pijama aldim bir takim, bir de kizimdan kalan var. Ayrica ilk cok kanamali gunler icin depend kilot yeterli, zaten kojusa kilodu da bence acayip cirkin yaaa depend ilk 2-3 gun giyip sonra normal dusuk bel pamuklu kilotlarima gecmistim. Kanamaya gore kanatli uzun pedler is goruyor sonrasinda. Bolca kanatli uzun gece pedindepo edebilirsiniz ben 20-25 gun kullandim. Sonra normal ped aonra gunluk ped seklinde 40 gunu tamamlayip kanamam da bitmistisdide hamile kilodu felan kullanmiyorum, dusuk bel pamuklular yeterli geliyor o hamile lohusa seylerini gorunce kendimden sogurum sanirim
Benim diyet listem var, birebir uymasamda saglikli kurabiye kekler yapiyorum oglen kahve yanina 2-3 tane minik yiyorum meyve ve ekmek hakkim yerine. Cok sukur 3 haftadir evdeyim yarim kilo aldim. Diyett listeme uymadan once haftada nerdeyse bir kilo aliyordum
Ben duzenli icmiyorum bir gundemir bir gun b12 iciyorum valllaeger kanin normal degerlerdeyse cok sorun olmaz, ama dusukse eger ihmal etmemeye calis.
Emzirme doneminde kilo almak bence basariben ki ilk 40 gun kutularca cikolata yemistim ilk gebeligimdede seker vardi 3-4 ay yiyemeyince nutellalara dustum ve aonrasinda da diyet yapmasamda ilk 6 ayda aldigim kilonun yarisi gitti. Sonra da kendim biraz dikkat biraz sporla taamini verip kizimin dogum gunune fit girdim 16kilo almistim bu arada emzirirken kilo vermek Kolay sadece oyle tatlilara serbetlere düşmesek yeter ama yine ilk 40 gun kendimi serbets birakip nutella kavanozlarini siraya dizmeyi hayal ediyorum hakkim sonucta
Kizimda ilk aylr prima kullandim, sonra fiyati artinca molfixe gectim. Bence ikiside guzel ama molfix hem daha temiz icerikli hem daha uygun. Yine 100luk molfix 1 beden aldim simdilik. Bittikce alirim sonra. Simdiden stok yapmayin bebek popisleri bez secebiliyo
Benimki şu kuzulu mavili olan alttaki cnm. Cinsiyeti öğrenir öğrenmez babam hediye ayarlamıştı taa başka şehirde bir bebek mağazasından.Kızlar hastane çıkışlarınızın fotolarını atabilir misiniz benim gibi tecrübesiz annelere fikir olsun
Kızlar hastane çıkışlarınızın fotolarını atabilir misiniz benim gibi tecrübesiz annelere fikir olsun
Listem bu canim, birebir uyamiyorum ama baya baya uymaya calisiyorum. Sadece ogle aksam arasi tek ara ogun yapip onda da saglikli kek yada kurabiye yiyorum kahve ile. Onun disinda uyuyorum listemeDiyet listesini atabilir misim
Ya maşallah kuzuyaBenimki şu kuzulu mavili olan alttaki cnm. Cinsiyeti öğrenir öğrenmez babam hediye ayarlamıştı taa başka şehirde bir bebek mağazasından.Böyle sade şeyleri seviyorum.
Çok güzel sağlıkla giydirmek nasıp olur inşallahEki Görüntüle 2615433
biz bunu seçtik eşimle erkek bebek için fazla cancanlı şeylere denk gelemediksadeliği de seviyorum ama kız bebeklerin setlerini görünce erkekler için neden hep spor tarz diyor insan
Bizimkide bu canımKızlar hastane çıkışlarınızın fotolarını atabilir misiniz benim gibi tecrübesiz annelere fikir olsun
Ben şubat ayında bahsettıgın gıbı bır hastalık gecırdım onkadsr kotuydum kı kemıklerım sızlıyor dökülüyordu öksürük desen nerdeyse 3 hafta gecmedı uyuyamıyordum ağlıyordum gecelerı oturup bas agrısını soylemıyorum bilee ama korona mıdır bılemıyorum bendeKızlar, aranızda benim gibi coronayı geçirmiş olabileceğini düşünen var mı? Ocak ayında aşırı kötü hasta olmuştum. Öksürmekten kaburgalarım ağrıyordu, başımda olmayan damarlar belirdi öyle aşırı öksürüyordum. Daha bir sürü benzer semptom. Birkaç doktor olabileceğini söylüyor internetten. Ben de burada benim gibi var mı diye sorayım dedim. 2 - 3 hafta sürmüştü. Hastaneye vs gitmek şuan mümkün değil, sağlıklı insan hasta olur mazallah.
Aynı şekilde cnm. Migren, aşırı eklem ağrıları, uykusuzluk, tat koku sıkıntısı, öksürük... Olmuş gibi hissediyorum ama bilemiyorum tabi. O kadar zor atlatmıştım ki. Hatta demiştim bu ne beter gripmiş hayatımda yaşamadım böylesini diye, bilemiyoruz tabi.Ben şubat ayında bahsettıgın gıbı bır hastalık gecırdım onkadsr kotuydum kı kemıklerım sızlıyor dökülüyordu öksürük desen nerdeyse 3 hafta gecmedı uyuyamıyordum ağlıyordum gecelerı oturup bas agrısını soylemıyorum bilee ama korona mıdır bılemıyorum bende
Aynen bende hayatımda ılk defa o sekıl hastalık gecırdım hastaneye gıttım hatta bakmadılar bıle gebeyım dıye umarım hıcbırımız korona dahıl hıcbır hastalıga yakalanmayızz sağlıklı sekılde kuzularımızı dünyaya getiririzAynı şekilde cnm. Migren, aşırı eklem ağrıları, uykusuzluk, tat koku sıkıntısı, öksürük... Olmuş gibi hissediyorum ama bilemiyorum tabi. O kadar zor atlatmıştım ki. Hatta demiştim bu ne beter gripmiş hayatımda yaşamadım böylesini diye, bilemiyoruz tabi.
Bende hep tavşanım diye seviyorum tavşanlı aldım ondan kızımaKızlar hastane çıkışlarınızın fotolarını atabilir misiniz benim gibi tecrübesiz annelere fikir olsun
Bizimkinde erkek, erkek annelerinin atması iyi oluyor bende kendime en azından bir hastane çıkışı alayım.Bizimkide bu canım
Ya çok güzelBende hep tavşanım diye seviyorum tavşanlı aldım ondan kızıma
Gerçekten kızlarınki çok güzel ya her türden var tüllü, nakışlı, sade Allah'ım ben de bir sürü kaydetmiştim kız sanıp eşim bizi batıracaktın kız olsaydı diyor malum kızların şıkır şıkır elbiseleri pahalı oluyorYa çok güzel ❤❤
Ben erkek anasıyımama kızlarınki sanki bi başka güzel
Hepsi harika %100 pamuk olanlari aldım ben zaten .aldık ertesi gün kargo olduMinicity den alışveriş yapan arkadaşlar kumaşlar nasıl kaç günde geldi kargonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?