2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ay ben de oldum aynı şekilde ya. Şimdi düşününce banada atlattım gibi geliyor.. Rabbim hastalıklardan korusun bizi ailemizi

Oh sen de çok iyi yapmışsın afiyet şeker olsun

Canım son durum ne acaba bir bilgin var mı mesela şehir dışına çıksak polis durdursa hastaneden gelen randevu mesajını mi gostercez? Valiliği falan mı ariyacaz izin istememiz gerekcek mi acaba bir bilgin varmi
Önce doktorundan yazı alıp onla izin alacaksın diye biliyorum ama yol çok uzun sürüyormuş Bilgin olsun sürekli durdurup ateş bakılıyormuş sıra oluyormuş

Benimde çok eksiğim kalmadı bebeğe dair ama kendime göğüs kalkanı harici hiç bir şey almadım henüz

Ya ikinci kez anne olan tecrübeli gebeler bize şu lohusa kilotlarımı kullanışlı petmi alalım gecelikmi pijama takımımı ilk başta bu konuda bir yardımcı olabilir misiniz.
Gebelik kursunda normal doğum olacaksa gecelik alın daha rahat olur demişlerdi bide pijama mutlaka ben sezaryen oldum 2 pijama götürdüm ikisini de kullandım çünkü leke oluyor anestezi bağlı çok ter oluyor e bebekten lohusa kilodu almıştım kullan at hastanede hasta peti vermişti oda baya geniş uzundu rahat ettim ama her hastane veriyor mu bilmiyorum sormak lazım Sezaryen sonra aşırı bi kanama olmadı bende pet yeter ama normalde daha fazla kanama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…