Ben seseryan oldum, pijamalarimi rahatlikla
Giydim. Gecelik sevmem zaten rahat edememde. Yine pijama aldim bir takim, bir de kizimdan kalan var. Ayrica ilk cok kanamali gunler icin depend kilot yeterli, zaten kojusa kilodu da bence acayip cirkin yaaa depend ilk 2-3 gun giyip sonra normal dusuk bel pamuklu kilotlarima gecmistim. Kanamaya gore kanatli uzun pedler is goruyor sonrasinda. Bolca kanatli uzun gece pedindepo edebilirsiniz ben 20-25 gun kullandim. Sonra normal ped aonra gunluk ped seklinde 40 gunu tamamlayip kanamam da bitmisti
sdide hamile kilodu felan kullanmiyorum, dusuk bel pamuklular yeterli geliyor o hamile lohusa seylerini gorunce kendimden sogurum sanirim
Benim diyet listem var, birebir uymasamda saglikli kurabiye kekler yapiyorum oglen kahve yanina 2-3 tane minik yiyorum meyve ve ekmek hakkim yerine. Cok sukur 3 haftadir evdeyim yarim kilo aldim. Diyett listeme uymadan once haftada nerdeyse bir kilo aliyordum
Ben duzenli icmiyorum bir gundemir bir gun b12 iciyorum vallla
eger kanin normal degerlerdeyse cok sorun olmaz, ama dusukse eger ihmal etmemeye calis.
Emzirme doneminde kilo almak bence basari
ben ki ilk 40 gun kutularca cikolata yemistim ilk gebeligimdede seker vardi 3-4 ay yiyemeyince nutellalara dustum ve aonrasinda da diyet yapmasamda ilk 6 ayda aldigim kilonun yarisi gitti. Sonra da kendim biraz dikkat biraz sporla taamini verip kizimin dogum gunune fit girdim
16kilo almistim bu arada
emzirirken kilo vermek Kolay sadece oyle tatlilara serbetlere düşmesek yeter
ama yine ilk 40 gun kendimi serbets birakip nutella kavanozlarini siraya dizmeyi hayal ediyorum
hakkim sonucta
Kizimda ilk aylr prima kullandim, sonra fiyati artinca molfixe gectim. Bence ikiside guzel ama molfix hem daha temiz icerikli hem daha uygun. Yine 100luk molfix 1 beden aldim simdilik. Bittikce alirim sonra. Simdiden stok yapmayin bebek popisleri bez secebiliyo