Markanın ürünleri genel itibariyle kaliteli demek ki bende alayım:)Evet bugün geldi hemde yumuşacık çok tatlıştı
Çok güzel olmuş ya her detayını ayrı sevdimKizlar merhaba kac gundur giremiyordum daha 40 sayfa var okuyarak geliyorum insallahbu arada kizima oda yapiyoruz bu evde gecirilen gunleri degerlendiriyoruz. Eksiklerimiz var yatak basligi korkulugu hali vs. tamamlayinca atarim size ☺ duvari esim boyadi suslemeleri kendim yaptim. Coook severim bu isleri yenilikler beni mutlu ediyo
Cok tesekkur ederim amin aminÇok güzel olmuş ya her detayını ayrı sevdimgüzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah. Halı araştırıyorum bende ama bulamadım onu ne yapcaksın
Magnezyum kullanıyormuydun canım bir saatte 4 ü geçerse doktorla iletişime geçilmeli bence önemli bi durumKizlar bu yalanci kasilma durumunu bugun cok sik yasadim saat 9dan beri dinleniyorum en az 10 kere daha yasadim. Bi ara 10 dk ara ile 3 kere oldu cok endiselendim bu kadar cok olmasi korkutuyor beni
Kizlar bu yalanci kasilma durumunu bugun cok sik yasadim saat 9dan beri dinleniyorum en az 10 kere daha yasadim. Bi ara 10 dk ara ile 3 kere oldu cok endiselendim bu kadar cok olmasi korkutuyor beni
4ten fazla oldu bugun suan bunu yazarken bile oluyo kasilmamMagnezyum kullanıyormuydun canım bir saatte 4 ü geçerse doktorla iletişime geçilmeli bence önemli bi durum
Bu benim 2. Gebeligim ya ilkinde de oluyordu ama son aylarda idi. bunda erken basladi. Her halde her gebelik farkli oluyo ondan. Belirtisi karnin bi anda tas gibi oluyo ve hissediyorsun onu nefesini sanki rahat alamiyo gibi oluyo insan. Benim burnumun ucuna kadar bi his oluyo. Boyle sıkıntı gibi bi his boguyo gibi ama cook kisa 2 yada 3 sn suruyo. Sizde nasil oluyo kizlar?Selamlar yalancı kasılma olduğunu nereden anlıyorsunuz Ne gibi şikayetler var acaba
Bu benim 2. Gebeligim ya ilkinde de oluyordu ama son aylarda idi. bunda erken basladi. Her halde her gebelik farkli oluyo ondan. Belirtisi karnin bi anda tas gibi oluyo ve hissediyorsun onu nefesini sanki rahat alamiyo gibi oluyo insan. Benim burnumun ucuna kadar bi his oluyo. Boyle sıkıntı gibi bi his boguyo gibi ama cook kisa 2 yada 3 sn suruyo. Sizde nasil oluyo kizlar?
Cok guzel seyler almis canim gule gule guzel gunlerde kullanirsiniz insallahBanyo setimizi A101 den aldık :) çocuk odasıda bir ikili gardolapla monteseri yatak var odasında odamada anne yanı ahşap beşik alt karada ahşap sepet beşik aldık:) he birde nevresim takımları yok daha sadEce ismine özel pike takımı yaptırmıştım
kariyerine sıkıntı gelmesin diye herseyı dan dan soyluyor. bazı durumlarda diğer doktrların hiç bahsetmeyeceği şeyler olabiliyor.. uzuluncede enseyı karartmayın dıyor.. saka gıbı..bir test yaptırdım 1000 tl, hoca size donecek dediler, 1 hafta sonra donduler..zaten asistanı var yanında sureklı onunla latınce konusuyor. sonra sızın sorularınızı cevaoplayacagım dıyor, sonrada akılda soru kalmıyor. ben memenun kalmadım şahsen..Çok garip kendisi perinatolog alanında isim yapmış biri oysaki. Memnun kalmamanın sebebi nedir acaba? Yani ikinci kez bir doktora gitme ihtiyacı duyduğuna göre merak ettim açıkcası. Bizde yarın kendisinin özel polikliniğine gidicez. Bakalım hayırlısı artık.
Nevresim nerden canim bende istiyirumBanyo setimizi A101 den aldık :) çocuk odasıda bir ikili gardolapla monteseri yatak var odasında odamada anne yanı ahşap beşik alt karada ahşap sepet beşik aldık:) he birde nevresim takımları yok daha sadEce ismine özel pike takımı yaptırmıştım
Bende de aynı oluyor. İlkinde son ay olurdu. Yalnız magnezyum içmiyorum ben. Ondan olabilir.Bu benim 2. Gebeligim ya ilkinde de oluyordu ama son aylarda idi. bunda erken basladi. Her halde her gebelik farkli oluyo ondan. Belirtisi karnin bi anda tas gibi oluyo ve hissediyorsun onu nefesini sanki rahat alamiyo gibi oluyo insan. Benim burnumun ucuna kadar bi his oluyo. Boyle sıkıntı gibi bi his boguyo gibi ama cook kisa 2 yada 3 sn suruyo. Sizde nasil oluyo kizlar?
Hayırlı olsun canım güle güle kullanınBende son olarak bunları aldım kızlar kargoları gelince çantamı hazırlamaya başlayacağım. Prima bez ıslak mendil ve depend kaldı onlar markette var ordan alacağım. pijamayı yedek olarak aldım ayrı bir setim var
Eki Görüntüle 2615704 Eki Görüntüle 2615705 Eki Görüntüle 2615706 Eki Görüntüle 2615707 Eki Görüntüle 2615708
kızlar vajinanızda arada batma hissediyor musunuz ? cocuk mu tekmeliyor nedir anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?