- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
ben aventi normal tercih ettim lansinoh cam aventi hastaneye de götüreceğim ilk zamanlar kullanılması gerekirse daha dayanıklı olsun diye cam almadımHayırlı olsun canım güle güle kullanın☺ Ben biberonda kararsız kaldım ya cam mı normal mi diye
Bende son olarak bunları aldım kızlar kargoları gelince çantamı hazırlamaya başlayacağım. Prima bez ıslak mendil ve depend kaldı onlar markette var ordan alacağım. pijamayı yedek olarak aldım ayrı bir setim var
Eki Görüntüle 2615704 Eki Görüntüle 2615705 Eki Görüntüle 2615706 Eki Görüntüle 2615707 Eki Görüntüle 2615708
Doktorunla bi gorus canim bence, baya sık oluyormus. Korkma tabi sakin kal ilik duş al, magnezyum kullan ama doktorunla mutlaka konus bence.Kizlar bu yalanci kasilma durumunu bugun cok sik yasadim saat 9dan beri dinleniyorum en az 10 kere daha yasadim. Bi ara 10 dk ara ile 3 kere oldu cok endiselendim bu kadar cok olmasi korkutuyor beni
Asagiyi tekmeliyordur minik yaramaz, bana da yapiyor oğluşumkızlar vajinanızda arada batma hissediyor musunuz ? cocuk mu tekmeliyor nedir anlamadım.
Daha oncede yazmistim bence biberon almayin. İlk anlar ememese bile zaten kasikla rahatlikla verirsin, midesi kiraz kadar olacak ve iki uc kasikla diyacakHayırlı olsun canım güle güle kullanın☺ Ben biberonda kararsız kaldım ya cam mı normal mi diye
ben kargoyu eldivenle alıp balkona atıyorum 2 3 gün hiç ellemiyoruz sonra kolonyayla silip açıyorumGüle güle kullan canım Bende siparişlerimi verdim Kargoları bekliyorum En çok ta Beşik geliyor içimde tarifsiz bı sevinçKargoları alırken çok dikkatli olun canım arkadaşlarım lütfen
Bende hastaneye götüreceğimi cam aldım. 30 ml onu üç aya kadar kullanabilirim. Çok araştırdım cam için daha sağlıklı diyorlar. Ben dün set şeklinde aldım iki bebeye bu şekilde daha uygun oldu. Onlar normaldi. Mağazada cam alsam orta boy 90 ml 75 liraydı. İçinden çıkamadım. Setin camı olsaydı onu alacaktım o da yoktu. Normal almamda şuda etken oldu çok öneri okudum cam küçükken sen verdiğin için sorun değil biraz büyüdüğü gibi kendi tutmak istiyormuş ağır oluyor kavramada sıkıntı oluyormuş. Bende düşündüm mantıklı geldi 260 ml cam şişede zor olur diyeHayırlı olsun canım güle güle kullanınBen biberonda kararsız kaldım ya cam mı normal mi diye
Benim de beşiğim gelecek bugün kargodan çıkalı 4 gün oluyor yine de kurmayayım değil mi?Güle güle kullan canım Bende siparişlerimi verdim Kargoları bekliyorum En çok ta Beşik geliyor içimde tarifsiz bı sevinçKargoları alırken çok dikkatli olun canım arkadaşlarım lütfen
Ya ilk olunca insanın her şeyi alası geliyor işteDoktorunla bi gorus canim bence, baya sık oluyormus. Korkma tabi sakin kal ilik duş al, magnezyum kullan ama doktorunla mutlaka konus bence.
Asagiyi tekmeliyordur minik yaramaz, bana da yapiyor oğluşum
Daha oncede yazmistim bence biberon almayin. İlk anlar ememese bile zaten kasikla rahatlikla verirsin, midesi kiraz kadar olacak ve iki uc kasikla diyacak☺ İhtiyacin olursa sonra da alinir biberon her eczanede var. Mumkun oldugunca kasik ve bardakla sutleri icirmeye bakin, ilk etapta biberon kullanmak emmeyi guclestirir. Biberon ihtiyaci hic olmayan cok anne oluyor, bosuna para harcanayin☺ İlla yanimda olsun dersen birtane minik boy bebedor felan alabilirsin yani cok kaliteliye simdiden fazla para vermeyin derim
İnstagramda edaliirem çeyizden yaptırdımNevresim nerden canim bende istiyirum
Bendede oluyor hafifçe tekmeliyor bencekızlar vajinanızda arada batma hissediyor musunuz ? cocuk mu tekmeliyor nedir anlamadım.
Evet küçükken cam mı normal mi diye düşünebiliriz ama büyüdüklerinde kesinlikle normal. Yeğenlerimden biliyorum kendileri tutmaya başlayınca sütü bitirdikten sonra benim bununla işim bitti diye fırlatıyorlarBende hastaneye götüreceğimi cam aldım. 30 ml onu üç aya kadar kullanabilirim. Çok araştırdım cam için daha sağlıklı diyorlar. Ben dün set şeklinde aldım iki bebeye bu şekilde daha uygun oldu. Onlar normaldi. Mağazada cam alsam orta boy 90 ml 75 liraydı. İçinden çıkamadım. Setin camı olsaydı onu alacaktım o da yoktu. Normal almamda şuda etken oldu çok öneri okudum cam küçükken sen verdiğin için sorun değil biraz büyüdüğü gibi kendi tutmak istiyormuş ağır oluyor kavramada sıkıntı oluyormuş. Bende düşündüm mantıklı geldi 260 ml cam şişede zor olur diyeminik cam oldu ileri aylar normal biberon.
UNIQON (@uniqon.tr) • Instagram photos and videos canım bu sayfada da benzer ürünler var daha uygun bakmak istersen tavsiye ederim çokta kaliteli ürünleriBen dün hm den biraz alisveris yaptm, yeni sezona %25 indirim yapmislar. Hastane cikisi icin bir set begendim ama
İsime karar veremedigimizden alamiyorum. Hablusunuda ayni yerden alicam, 4 katli muslin havlu yapiyorlar kapsonlu. Şuraya instagram hesabini birakayim, belki incelemek isteyen olir ben bayadir takipteyim sade ve hosuma giden modelleri var☺ Birazcik pahali ama
Aaaa evet o sayfayla görüşmüştüm ama çok pahalı yapıyor yaİnstagramda edaliirem çeyizden yaptırdım
bende buradan yaptırdım isimli çok güzel oldu çok kaliteliUNIQON (@uniqon.tr) • Instagram photos and videos canım bu sayfada da benzer ürünler var daha uygun bakmak istersen tavsiye ederim çokta kaliteli ürünleriinternet sayfası da var
Ay gorebilir miyiz ya benim de icime cok sindi modele karar veremedim.bende buradan yaptırdım isimli çok güzel oldu çok kaliteli
Biz kurduk bile ustunu de carsafla orttum yeni kokusu falan ciksin... gidip gelip bakıyoruz ya Allahım içini de doldurmayı nasip etsin inşallah hepimizeBenim de beşiğim gelecek bugün kargodan çıkalı 4 gün oluyor yine de kurmayayım değil mi?
Ya ilk olunca insanın her şeyi alası geliyor işte
ben kargoyu eldivenle alıp balkona atıyorum 2 3 gün hiç ellemiyoruz sonra kolonyayla silip açıyorum
Benim de beşiğim gelecek bugün kargodan çıkalı 4 gün oluyor yine de kurmayayım değil mi?
Ya ilk olunca insanın her şeyi alası geliyor işte
İnşallah canım, güle güle yatsınBiz kurduk bile ustunu de carsafla orttum yeni kokusu falan ciksin... gidip gelip bakıyoruz ya Allahım içini de doldurmayı nasip etsin inşallah hepimize
En fazla 1 gün balkonda bırakırımBizde balkona atıyoruz Belli süre geçtikten sonra Çamaşır suyu ile silip içeri alıyoruz
Ben de nasıl sabrederim bilmiyorumHemen paketi silip kursak ne olur ki
Ne kadara yaptırdınız bunları canım?bende buradan yaptırdım isimli çok güzel oldu çok kaliteli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?