2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Biz kurduk bile ustunu de carsafla orttum yeni kokusu falan ciksin... gidip gelip bakıyoruz ya Allahım içini de doldurmayı nasip etsin inşallah hepimize
Ay ne de güzel olmuş Yürekten amin diyorum Allah sağlıkla.kucagimiza almak Huzurla bu besiklerde uyutmak nasip etsin inşallah

İnşallah canım, güle güle yatsın

En fazla 1 gün balkonda bırakırım

Sanırım o kadar dayanabilirim ,

Bı kaç parça eşya aldık Eşim gelip gidip kızıma biz sana neler.aldik deyip sayıyor Ne güzel heyecanlar

Büyüsünler termos alırız çok güzel yiğenimin pipetli içi cam dışı normal 2 yaşında meyve suyu, su onda içiyor hep

Selam hanı kat ben de dün öğrendim betahcg 334 çıktı yarın tekrar kan verecem kese için bir hafta sonra gel dedi
Benim bildiğim kese alttan bakınca 1500-2000 beta hcg seviyesinde olunca görünüyor yani 4.5 - 5 haftalıkken karından da 6 haftalık olunca diye biliyorum bende şuan 3.5 - 4 hafta arası hamileyim yeni ögrendim ve bir hafta sonra bakıcaklar keseye

Merhaba kızlar benim sat 3 ekimdi bugun gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı.. İnşallah hamileyimdir.. Anca cuma gunu kan testine gidebilcem...Bhcg sonuclariniz kaç çıktı sizlerin?
Bende de silik çıkti 2 hafta önce gittim 55.10 Du doktor çok yeni dedi 1 hafta sonra da 1000 e yükselmişti şimdi haftaya keseyi görmeyi umuyoruz

Bende de oluyor sediğiniz bir ağrıyla sertleşyor karnım anlık geöiyor sonra ve israrımda geliyor o an fazlasıyla ama uzandıgımda biraz daha iyi oluyor gibi bebek hareketleri olmasın acaba bu hissettiğimiz

Kızlar seyahat izin belgesini dün başvurup bugün alabildik. Doktorun gönderdiği raporla kaymakamlığa başvurduk. Eşim çok kalabalık olduğunu söyledi başvuran olacaksa erken gitsin eşiniz. Kimse de sosyal mesafeye falan dikkat etmiyor maske takmıyor dedi.
Cuma kontrole gidicez inşallah bir sorun yoksa doğuma kadar 1 kere daha anca giderim diye düşünüyorum.

Nasılsın canım daha yeni girebildim magnezyum kasılmalara iyi geliyor günde 1 defa kullanıyorum ama şikayetim çoksa o gün 2 ye çıkarıyorum rahatlatıyor

Doktorunla bi gorus canim bence, baya sık oluyormus. Korkma tabi sakin kal ilik duş al, magnezyum kullan
Bugun iyim kalktigimdan beri olmadi bakalim takipteyim. Magnezyuma bugun baslayacagim hem uyku yapiyo uykum duzene girer. Tesekkur ederim tavsiyelerin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…