2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bende de oluyor sediğiniz bir ağrıyla sertleşyor karnım anlık geöiyor sonra ve israrımda geliyor o an fazlasıyla ama uzandıgımda biraz daha iyi oluyor gibi bebek hareketleri olmasın acaba bu hissettiğimiz
Yok rahim kasiliyor bunun yabanci adi var braxton hicks. Bebegin yaptigi bisey degil canim. O idrara sıkısma hissi bende yasadim 1 kere kasilma ile birlikte. Onuda cok ayakta kalmama bagladim. Sende cok ayakta duruyorsan ondan olabilir. Ben bi ise baslayinca sunuda yapayim bunuda yapayim derken yuruyemez yatamaz hale geliyorum. Yapmasam daginiklik beni boguyo

Nasılsın canım daha yeni girebildim magnezyum kasılmalara iyi geliyor günde 1 defa kullanıyorum ama şikayetim çoksa o gün 2 ye çıkarıyorum rahatlatıyor
Tesekkur ederim bugun iyi hissediyorum henuz kasilmam olmadi dedigin gibi baslayacagim bugun magnezyuma duruma gore bende 2 icerim gerekirse

Aynen normal galiba canım dinlenerek yapmak lazım işlerimizi bence

Eklentiler

• Screenshot_20200407_115453_com.instagram.android.webp
    25 KB · Görüntüleme: 85
Evet bunu ben de duydum bir gün önceden izin belgesi almanız gerekiyormuş ve giderken yanınızda kalem götürün orda milletin kullandığı kalemleri kullanmayın yazmıştı biri aklınızda olsun

canım gitmeye gerek yok e devletten alınıyor riske atmayın kendinizi

Çok uygunmuş fiyatı güle güle kullanın Ben de şundan yaptıracam sadece tulum 130 tl'ymiş pahalı geldi ama gözümde kalacak almazsam da
Ailenizin ucuzlukcusu geldiiii bak canım bu sayfada yari yarıya fiyat bi görüş istersen

Eklentiler

• Screenshot_20200407-151831_Instagram.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 106
Kizlar seker yüklemesi yaptirdim biraz yüksek cikmis ya ilkinde yoktu napcam ben simdi
Merhaba bende de gebelik sekeri çıktı. Bugun dahiliye ve diyetisyene gittim. Evde 10 gun takip edecegim eger dusme olmazsa insüline baslayacaklar. Bebegim cok sukur haftasiyla uyumlu ama ileride sıkıntı yasamamak adina takipte kalmak lazım. Stres yapma hic insallah duzene girecek:)

Teyzeleri sizden görüp heveslendik bügün kontrolum vardı.donuşte açık olan 2 marketten bebeğimize bişeyle aldık Dayanamadım sizede gösterim dedim rabbim inşallah giydirmeyi nasıp eder

bu arada yeşili olan4 lü takımı çok sevmedim geri iade etsem mi Kızlar.öyle gaza gelip aldım

Eklentiler

• FDC6B954-4DC2-46EE-AEA1-B487A0D9CD0F.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 99
  • C7103B64-492C-4885-A734-2071CFC850AC.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 75
  • C45F437D-84E8-46D3-948C-2CE4D2D3C05D.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 70
  • BF5BBAD7-AD09-4AEC-B70B-335AF3829B34.webp
    68 KB · Görüntüleme: 70
  • 39EC306F-1F7B-4D15-BAD4-0612D2945F8A.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 79
  • D6043BF1-A37D-44FF-9F35-C12BF2710A7C.webp
    100,6 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
Güle güle güzel günlerde giysin minik kuzu bence hepsi çok güzel sadece çok büyük geldiler gözüme

Kızlar merhaba herkes iyidir umarım. Bisey sorcam size. 2. Doz tetanozdan sonra yan etki yaşayanınız oldu mu hiç? Dun sabah yaptırdım aşıyı bütün geceyi huzursuz geçirdim eklem ağrıları vs uyuyamadım zaten doğru düzgün. Bugün kalktığımdan beri de hafif ateşim var gel git yapıyor tedirgin oldum biraz

Normal zaten ilk dozda bile hemsire bana ateş falan yapabilir demişti

Bende ölçüyorum 3 öğün ac tok şeklinde Kan cikarmak diyetten daha zor
Aclik genelde 70-80 arasi , tok en yüksek 117 cikti simdiye kadar
Benim bebis 2 hafta önden gidiyor

Ben cok begendim hepsini de gule güle giyinsin
Markasi nedir bunlarin

Bende de oluyor sediğiniz bir ağrıyla sertleşyor karnım anlık geöiyor sonra ve israrımda geliyor o an fazlasıyla ama uzandıgımda biraz daha iyi oluyor gibi bebek hareketleri olmasın acaba bu hissettiğimiz
Yorulduğundan oluyor olabilir cnm. İdrarın gelmesi şeklinde aşağı baskı bende de fazla iş yapınca oluyor. Dediğin buysa karın sertleşmesiyle aynı değil bu.
Çok iyi yapmışsın cnm hayırlı olsun. Ortalama boy ve kilo etiketine bakabilirsin ayarlayabilmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…