Yok rahim kasiliyor bunun yabanci adi var braxton hicks. Bebegin yaptigi bisey degil canim. O idrara sıkısma hissi bende yasadim 1 kere kasilma ile birlikte. Onuda cok ayakta kalmama bagladim. Sende cok ayakta duruyorsan ondan olabilir. Ben bi ise baslayinca sunuda yapayim bunuda yapayim derken yuruyemez yatamaz hale geliyorum. Yapmasam daginiklik beni boguyoBende de oluyor sediğiniz bir ağrıyla sertleşyor karnım anlık geöiyor sonra ve israrımda geliyor o an fazlasıyla ama uzandıgımda biraz daha iyi oluyor gibi bebek hareketleri olmasın acaba bu hissettiğimiz
Tesekkur ederim bugun iyi hissediyorum henuz kasilmam olmadi dedigin gibi baslayacagim bugun magnezyuma duruma gore bende 2 icerim gerekirseNasılsın canım daha yeni girebildim magnezyum kasılmalara iyi geliyor günde 1 defa kullanıyorum ama şikayetim çoksa o gün 2 ye çıkarıyorum rahatlatıyor
Aynen normal galiba canım dinlenerek yapmak lazım işlerimizi benceYok rahim kasiliyor bunun yabanci adi var braxton hicks. Bebegin yaptigi bisey degil canim. O idrara sıkısma hissi bende yasadim 1 kere kasilma ile birlikte. Onuda cok ayakta kalmama bagladim. Sende cok ayakta duruyorsan ondan olabilir. Ben bi ise baslayinca sunuda yapayim bunuda yapayim derken yuruyemez yatamaz hale geliyorum. Yapmasam daginiklik beni boguyo
Çok uygunmuş fiyatı güle güle kullanınBiz penye 10 lu takım 180 TL den aldık sonra indirime girdi şu an 130 TL galiba. Ama çok beğendik kalitesine değer Eki Görüntüle 2615763 Eki Görüntüle 2615764 Eki Görüntüle 2615765
Evet bunu ben de duydum bir gün önceden izin belgesi almanız gerekiyormuş ve giderken yanınızda kalem götürün orda milletin kullandığı kalemleri kullanmayın yazmıştı biri aklınızda olsunKızlar seyahat izin belgesini dün başvurup bugün alabildik. Doktorun gönderdiği raporla kaymakamlığa başvurduk. Eşim çok kalabalık olduğunu söyledi başvuran olacaksa erken gitsin eşiniz. Kimse de sosyal mesafeye falan dikkat etmiyor maske takmıyor dedi.
Cuma kontrole gidicez inşallah bir sorun yoksa doğuma kadar 1 kere daha anca giderim diye düşünüyorum.
bu da çok tatlı minik tavşanÇok uygunmuş fiyatı güle güle kullanınBen de şundan yaptıracam sadece tulum 130 tl'ymiş pahalı geldi ama gözümde kalacak almazsam da
canım gitmeye gerek yok e devletten alınıyor riske atmayın kendiniziKızlar seyahat izin belgesini dün başvurup bugün alabildik. Doktorun gönderdiği raporla kaymakamlığa başvurduk. Eşim çok kalabalık olduğunu söyledi başvuran olacaksa erken gitsin eşiniz. Kimse de sosyal mesafeye falan dikkat etmiyor maske takmıyor dedi.
Cuma kontrole gidicez inşallah bir sorun yoksa doğuma kadar 1 kere daha anca giderim diye düşünüyorum.
Ailenizin ucuzlukcusu geldiiiiÇok uygunmuş fiyatı güle güle kullanınBen de şundan yaptıracam sadece tulum 130 tl'ymiş pahalı geldi ama gözümde kalacak almazsam da
Aaa bakayım canım çok sağ olAilenizin ucuzlukcusu geldiiiibak canım bu sayfada yari yarıya fiyat bi görüş istersen
Merhaba bende de gebelik sekeri çıktı. Bugun dahiliye ve diyetisyene gittim. Evde 10 gun takip edecegim eger dusme olmazsa insüline baslayacaklar. Bebegim cok sukur haftasiyla uyumlu ama ileride sıkıntı yasamamak adina takipte kalmak lazım. Stres yapma hic insallah duzene girecek:)Kizlar seker yüklemesi yaptirdim biraz yüksek cikmis ya ilkinde yoktu napcam ben simdi
E devlet üzerinden de başvurduk ama ne zaman geleceği belli olmayınca günü kaçırmayalım dedik yoksa kamu binaları girilecek gibi değilcanım gitmeye gerek yok e devletten alınıyor riske atmayın kendinizi
2 günde döndüler banaE devlet üzerinden de başvurduk ama ne zaman geleceği belli olmayınca günü kaçırmayalım dedik yoksa kamu binaları girilecek gibi değil
Güle güle güzel günlerde giysin minik kuzuTeyzeleri sizden görüp heveslendik bügün kontrolum vardı.donuşte açık olan 2 marketten bebeğimize bişeyle aldık Dayanamadım sizede gösterim dedim rabbim inşallah giydirmeyi nasıp eder
bu arada yeşili olan4 lü takımı çok sevmedim geri iade etsem mi Kızlar.öyle gaza gelip aldım
Acemiliğime verinGüle güle güzel günlerde giysin minik kuzubence hepsi çok güzel sadece çok büyük geldiler gözüme
Normal zaten ilk dozda bile hemsire bana ateş falan yapabilir demiştiKızlar merhaba herkes iyidir umarım. Bisey sorcam size. 2. Doz tetanozdan sonra yan etki yaşayanınız oldu mu hiç? Dun sabah yaptırdım aşıyı bütün geceyi huzursuz geçirdim eklem ağrıları vs uyuyamadım zaten doğru düzgün. Bugün kalktığımdan beri de hafif ateşim var gel git yapıyor tedirgin oldum biraz
Bende ölçüyorum 3 öğün ac tok şeklinde Kan cikarmak diyetten daha zorMerhaba bende de gebelik sekeri çıktı. Bugun dahiliye ve diyetisyene gittim. Evde 10 gun takip edecegim eger dusme olmazsa insüline baslayacaklar. Bebegim cok sukur haftasiyla uyumlu ama ileride sıkıntı yasamamak adina takipte kalmak lazım. Stres yapma hic insallah duzene girecek:)
Ben cok begendim hepsini de gule güle giyinsinTeyzeleri sizden görüp heveslendik bügün kontrolum vardı.donuşte açık olan 2 marketten bebeğimize bişeyle aldık Dayanamadım sizede gösterim dedim rabbim inşallah giydirmeyi nasıp eder
bu arada yeşili olan4 lü takımı çok sevmedim geri iade etsem mi Kızlar.öyle gaza gelip aldım
Yorulduğundan oluyor olabilir cnm. İdrarın gelmesi şeklinde aşağı baskı bende de fazla iş yapınca oluyor. Dediğin buysa karın sertleşmesiyle aynı değil bu.Bende de oluyor sediğiniz bir ağrıyla sertleşyor karnım anlık geöiyor sonra ve israrımda geliyor o an fazlasıyla ama uzandıgımda biraz daha iyi oluyor gibi bebek hareketleri olmasın acaba bu hissettiğimiz
Çok iyi yapmışsın cnm hayırlı olsun. Ortalama boy ve kilo etiketine bakabilirsin ayarlayabilmek için.Teyzeleri sizden görüp heveslendik bügün kontrolum vardı.donuşte açık olan 2 marketten bebeğimize bişeyle aldık Dayanamadım sizede gösterim dedim rabbim inşallah giydirmeyi nasıp eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?