- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Şekerin olduğuna emin misin?Bende ölçüyorum 3 öğün ac tok şeklinde Kan cikarmak diyetten daha zor
Aclik genelde 70-80 arasi , tok en yüksek 117 cikti simdiye kadar
Benim bebis 2 hafta önden gidiyor
Canım Türkiye’deki carreful gibi marketten aldın öyle bir markası felan yok.Ben cok begendim hepsini de gule güle giyinsin
Markasi nedir bunlarin
Ya aslında baktım da çok küçük olmasın diye diye büyük almışımYorulduğundan oluyor olabilir cnm. İdrarın gelmesi şeklinde aşağı baskı bende de fazla iş yapınca oluyor. Dediğin buysa karın sertleşmesiyle aynı değil bu.
Çok iyi yapmışsın cnm hayırlı olsun. Ortalama boy ve kilo etiketine bakabilirsin ayarlayabilmek için.
Şeker yüklemesinde aclik 75Şekerin olduğuna emin misin?Benim yazın yükleme yaptım açlık 82 di gebelikte de o arada çıktı. Tokluk 130 çıkmıştı dokturum normal dedi. Maşallah senin şuan iyi sende geçen sanki olmadığını düşündüğünü yazmıştın. Takipte olmak güzel ama
Canım benım babam seker hastası sülalede yaygın ama bende seker cıkmadı cok sukur ama mesela aılesınde olmayıp hatta zayıf olan bazı ınsanlarda şeker cıkabılıyormus hiç belli olmuyor o yuzden şimdi biz ne desek olmazArkadaşlar selam. benım cuma gunu şeker yuklemesı var. ailemde hıç şeker olan yok. eşimin tarafında da bı tek anneannesı var. açlık tokluk kan şekerıme baktırsam kandan olur mu doktor sen bılrsın dedı ama aranızda böyle yaptıran var mı
Belki o gün yediğin bir şey günlük çıkarmış olabilir ya da şansına alette sıkıntı olmuş olabilir. Şuan böyle olması güzel böylede devam eder inşallahŞeker yüklemesinde aclik 75
sekeri ictikten sonra 190 cikti cnm yani simdiki ölçümlere bakinca tahlilden bi suphelenmedim değil aşırı katı bir diyette uygulamıyorum açıkçası
sagol canım annemle kayınvalıdem de yaptırma dıyor. ikilemde kaldım düşünmekten bı yol bulamadımCanım benım babam seker hastası sülalede yaygın ama bende seker cıkmadı cok sukur ama mesela aılesınde olmayıp hatta zayıf olan bazı ınsanlarda şeker cıkabılıyormus hiç belli olmuyor o yuzden şimdi biz ne desek olmaziyice düşüp öyle karar ver canım bana herkes yaptırma dedı annemde dahil eskıden varmıydı falan dedıler ama mesela benım annem 8 aylık bebegını ölü doğurmuş belkıde bebek olumlerının sebeplerı bunlardan ama yaygın olmadıgı ıcın bılememısler ben ıcım rahat etsın rıske atmamak ıcın yaptırdım
Sen kimseyi dinleme canım altı ustu sekerlı bır su allah korusun ilerde şekerin oldugunu öğrensen bebeğin bu sebepten sağlık sıkıntısı cekse elınden bırsey gelmez o yuzden sonucunda sekerın cıkmasada yaptırmanı tavsıye ederımsagol canım annemle kayınvalıdem de yaptırma dıyor. ikilemde kaldım düşünmekten bı yol bulamadım
Bizimkiler aynı olucak desenizehastane cıkısı10lu set aynısını aldık bız de cok mınnos:)
Dengeleyebilmissin gibi duruyor ne guzelBende ölçüyorum 3 öğün ac tok şeklinde Kan cikarmak diyetten daha zor
Aclik genelde 70-80 arasi , tok en yüksek 117 cikti simdiye kadar
Benim bebis 2 hafta önden gidiyor
Ben pişik kremi için sebamed aldım. Şampuan-bebek kolonyası ve bebe yağını dalin aldım. Tabi kullanmadan bilemiyorum ama pişik kremi için güzel yorumlar okumuştum.Kizlar sampuan yag, pisik kremi fln hangi marka alsam karar veremedim yardimci olurmusunuz, sebamed var aklim da ama karar veremedim
Ben de aynı tulumdan yaptırıyorumÇok uygunmuş fiyatı güle güle kullanınBen de şundan yaptıracam sadece tulum 130 tl'ymiş pahalı geldi ama gözümde kalacak almazsam da
Zaten bi kere bişey alıyim deyince bir sürü şey alıyor insan dayanamayıpTeyzeleri sizden görüp heveslendik bügün kontrolum vardı.donuşte açık olan 2 marketten bebeğimize bişeyle aldık Dayanamadım sizede gösterim dedim rabbim inşallah giydirmeyi nasıp eder
bu arada yeşili olan4 lü takımı çok sevmedim geri iade etsem mi Kızlar.öyle gaza gelip aldım
Bu zamanda öyle birşeyki kontrolüme bile gidemiyorum şeker yğklemesini nasıl yaptırıcaksakCanım benım babam seker hastası sülalede yaygın ama bende seker cıkmadı cok sukur ama mesela aılesınde olmayıp hatta zayıf olan bazı ınsanlarda şeker cıkabılıyormus hiç belli olmuyor o yuzden şimdi biz ne desek olmaziyice düşüp öyle karar ver canım bana herkes yaptırma dedı annemde dahil eskıden varmıydı falan dedıler ama mesela benım annem 8 aylık bebegını ölü doğurmuş belkıde bebek olumlerının sebeplerı bunlardan ama yaygın olmadıgı ıcın bılememısler ben ıcım rahat etsın rıske atmamak ıcın yaptırdım
Hepsi çok güzeell güle güle kullansın bebişinTeyzeleri sizden görüp heveslendik bügün kontrolum vardı.donuşte açık olan 2 marketten bebeğimize bişeyle aldık Dayanamadım sizede gösterim dedim rabbim inşallah giydirmeyi nasıp eder
bu arada yeşili olan4 lü takımı çok sevmedim geri iade etsem mi Kızlar.öyle gaza gelip aldım
Ben niğdeden adanaya gittim yaptırdım canım önlem alıp gitmekte fayda var bana sorarsan bu sürec hemen bıtmeyecek çünküBu zamanda öyle birşeyki kontrolüme bile gidemiyorum şeker yğklemesini nasıl yaptırıcaksak
Benim de içime sebamed sindi onu tercih edeceğimKizlar sampuan yag, pisik kremi fln hangi marka alsam karar veremedim yardimci olurmusunuz, sebamed var aklim da ama karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?