- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
Benim doktor sezeryanı tercihe bırakmıyor mecbur kalmadan asla yapmıyor yapılacaksa o karar veriyor normal doğumdan yana hatta normal doğumun da normal ilerlemesinden yana kesi mecbur kalırsa az atıyor minimum dikişle bitiriyor. Biz neler yaşayacağız bakalımKızlar bişey sormak istiyorum, doktorunuzla doğuml ilgili hiç konuştunuz mu? Konuştuysanız neler sordunuz? Mesela sezeryan yanlısı ya da epizyokesi yanlısı doktorlar var. Ben kendi doktorumla henüz görüşemedim ama siz konuştuysanız tavsiye verir misiniz
Şampuan Mustela aldık, pişik kremi sudocrem aldım. Yağ almayacağım zeytinyağlı ile duş sonrası iyice onları yağ yapacamKizlar sampuan yag, pisik kremi fln hangi marka alsam karar veremedim yardimci olurmusunuz, sebamed var aklim da ama karar veremedim
Benim gittiğim doktorla ilgli ufack bişeyde sezeryana alıyor hemen diye duydum kafam karıştı ya. Yani doğal yolla ilerleyebiliyorken beklemeden alalım bebeği kafası yanlış geliyor banaBenim doktor sezeryanı tercihe bırakmıyor mecbur kalmadan asla yapmıyor yapılacaksa o karar veriyor normal doğumdan yana hatta normal doğumun da normal ilerlemesinden yana kesi mecbur kalırsa az atıyor minimum dikişle bitiriyor. Biz neler yaşayacağız bakalım
Şampuan mustela, pişik kremi bübchenKizlar sampuan yag, pisik kremi fln hangi marka alsam karar veremedim yardimci olurmusunuz, sebamed var aklim da ama karar veremedim
Mustelanin tum urunlerini tavsiye ederim, kizim atopik dermatitli yani asiri hassas ve kuru. Mustela iyi geliyor, ogluma da mustela sampuan ve pisik kremi alacagim. Bebe yagi kullanmiyorum, arada saf soguk sıkımlık seytinyagi kullanirim ama kizim gibi kuru tenli olursa mustela nemlendirici alirimKizlar sampuan yag, pisik kremi fln hangi marka alsam karar veremedim yardimci olurmusunuz, sebamed var aklim da ama karar veremedim
Bilmiyorum canım zaten doktorumda yoktu kaldı öyle artık danısırım öyle giderim bakalımBen niğdeden adanaya gittim yaptırdım canım önlem alıp gitmekte fayda var bana sorarsan bu sürec hemen bıtmeyecek çünkü
şampuan ve pişik kremını burts bees markasından aldım. yağa gerek yok dıye dusunuyorum. sabuna ben de karar veremedım henuzKizlar sampuan yag, pisik kremi fln hangi marka alsam karar veremedim yardimci olurmusunuz, sebamed var aklim da ama karar veremedim
Bende çok beğenmiştim bu tulumu ilk baktığımda 90 dı 1 ay sonra almak için girdim 120 olmuş şimdi de 130 muÇok uygunmuş fiyatı güle güle kullanınBen de şundan yaptıracam sadece tulum 130 tl'ymiş pahalı geldi ama gözümde kalacak almazsam da
Hepsi çok güzel bence iade etme paçası lastikli pijamalar çok kullanışlı oluyorTeyzeleri sizden görüp heveslendik bügün kontrolum vardı.donuşte açık olan 2 marketten bebeğimize bişeyle aldık Dayanamadım sizede gösterim dedim rabbim inşallah giydirmeyi nasıp eder
bu arada yeşili olan4 lü takımı çok sevmedim geri iade etsem mi Kızlar.öyle gaza gelip aldım
Oğluma sebamed kullanıyorum başından beri çok memnunum mustela şampuan nemlendirici kremi de güzel pişik kreminde hametan önerdi doktor ondan da hiç bi şikayetimiz olmadıKizlar sampuan yag, pisik kremi fln hangi marka alsam karar veremedim yardimci olurmusunuz, sebamed var aklim da ama karar veremedim
Sampuanda seba Med ve mustela, sabun kurutabiliyor cildi o yuzden mustela şampuan ve duş jeli olarak birlikte kullanılabiliyor, pişik için hametan tek geçerim, bebeyagi yerine de sprey kutu içine güzel bir zaytinyagi banyo sonrası ve bez değişimi sonrası hep yapardm, ilk dönemler için ıslak mendil yerine de popo için ılık su ve pamuk yeterli arkadaşlarKizlar sampuan yag, pisik kremi fln hangi marka alsam karar veremedim yardimci olurmusunuz, sebamed var aklim da ama karar veremedim
Canım dün bir bebek hemşiresi canlı yayın yaptı. Aklımda kalanları aktarayım. Yağlamak bebegin gözeneklerini kapatabilirmiş eğer kuru yaglanması gerekiyorsa banyodan 1-2 saat önce yağlayın dedi. Zeytinyagında asit oldugu için bebişlerin vucutlarına uygun degılmıs kullanılmamalıymıs. İlk zamanlar pamukla siliyor anneler ve popoları yaş kaldıgı için mantar oluyor,eger kullanılacaksa kurulugundan emin olsunlar dedi. Aklıma gelenler bunlar..Şampuan Mustela aldık, pişik kremi sudocrem aldım. Yağ almayacağım zeytinyağlı ile duş sonrası iyice onları yağ yapacamvücut sabunu Mustela alacaktım bulamadım onu sebamed alabilirim araştırırken çok karşıma çıktı. Mağazada vardı.
Canım mesela benim hem annemde hem babamda şeker var ilaç kullanıyorlar ama bende çıkmadı çok şükür. Açlık tokluk baktırdım ilk sorun yoktu yinede şeker yüklemesi yaptırdım ailem yaptırma çocuğa yazık vs bir sürü şey dediler ama bunu riske atamazdım banu çifçinin bu konuda çok güzel açıklayıcı bir yazısı var okumanı tavsiye ederimArkadaşlar selam. benım cuma gunu şeker yuklemesı var. ailemde hıç şeker olan yok. eşimin tarafında da bı tek anneannesı var. açlık tokluk kan şekerıme baktırsam kandan olur mu doktor sen bılrsın dedı ama aranızda böyle yaptıran var mı
Konuşulmuştu cnm taa ilk haftalarda doktorların istediği testlerin için de bu da vardı şeklinde. Test yaptıranlar var yani.Kizlar dikkat ettimde kimse toksoplazmozisden bahsetmedi bugune kadar
Benim bagisikligim yok, ilk gebeliktede yoktu
Dikkt ediyomusunuz buna? Yoksa hic bahsedilmedimicunku hic kimse bahsetmemis bile
Şampuan uni baby aldım herkes onu söyledi etrafımdaki anneler, yağda uni baby aldım pişik kremi sudokrem söylediler onu aldım ama birde bepanten alcam nolur nolmaz diyeKizlar sampuan yag, pisik kremi fln hangi marka alsam karar veremedim yardimci olurmusunuz, sebamed var aklim da ama karar veremedim
Kızlar bişey sormak istiyorum, doktorunuzla doğuml ilgili hiç konuştunuz mu? Konuştuysanız neler sordunuz? Mesela sezeryan yanlısı ya da epizyokesi yanlısı doktorlar var. Ben kendi doktorumla henüz görüşemedim ama siz konuştuysanız tavsiye verir misiniz
Kacirmisim orayi canimKonuşulmuştu cnm taa ilk haftalarda doktorların istediği testlerin için de bu da vardı şeklinde. Test yaptıranlar var yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?