2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Baby me cok guzel, kizimda son aylarda kesfettim harika ve icerigi tertemiz. Yine ondan devam edicem
Hem uygun hem temiz hem cok guzel temizliyor. İndirimde azicik stokladim bile ama İlk 2-3 ay su ve pamuk kullaniyorum ben sonra islak mendile gecis yaparim. İlk aylar nazik popislere su pamuk iyi geliyo.

Kizlar dikkat ettimde kimse toksoplazmozisden bahsetmedi bugune kadar
Benim bagisikligim yok, ilk gebeliktede yoktu
Dikkt ediyomusunuz buna? Yoksa hic bahsedilmedimi cunku hic kimse bahsetmemis bile
Benimde bagisikligim yok, doktorum sarkuteri urunlerinden uzak dur dedi ve yavru kedilerden. Kizimda da ayni durum oldugundan aşikarim duruma. Nadiren bilac defa pizza tarzi biseyler yedim sucuklu onun disinda diger sarkuteri urunlerini kullanmiyorum. Zaten kedimizde yok

Zeytinyagi soguk sıkım olmali ve hafif ateste birazcik kizdirip sogutmalisin. Asidikligi hic kalmiyor Ayse öner dahil herkes oneriyor bunu. İlk aylar zaten bebekelrin popis hemen temizleyip kapatmiyoruz azicik bekliyoruz hem kuruyor hem hava aliyor boylece pişikleri önlüyoruz
Kacirmisim orayi canim
Ben her ay kan verdigimde bakiliyo bikereye mahsus bakilmadigi icin bunu atlamisiz gibime gelmisti
Biz de baZi degerlere sadece gebeligin ilk zamaninda bakiliyor toxo da ozaman bakilanlardan. Doktorda duruma gore hastayi bilgilendiriyor. Duzneli bakilan testlerimizde toxo yok, tam kan sayimi seker vitaminler troit vb. Seyler bakiliyor sadece. Yani turkiyede uygulama boyle

Benimde anne babamda hatta sulalemde seker hastaligi yok, ama benim her iki gebelikte de var Gebelik disinda bende de yok Ayrica saglikli beslenirim ama iste malesef gebeliklerimde cikiyor

İnşaallah aminn. Benim doktorum hakkında sezeryan yanlısı diye duydum da keyfiyetten sezeryan olmak istemiyorum eğer kafamız bu konuda uyuşmazsa kimi bulurum hiç bilmiyorum hepimiz hakkında hayırlısı

Kızlar normal doguma hazırlık için spor egzersiz ya da her hangi bir şey yapmanızı söyledimi doktor ? Ben ilk gördüğümde sormuştum ben normal doğum taraftarıyım eğer olursa demişti

Biz kurduk bile ustunu de carsafla orttum yeni kokusu falan ciksin... gidip gelip bakıyoruz ya Allahım içini de doldurmayı nasip etsin inşallah hepimize
Ben de park yatak istiyodum ama markada orta yolu bulamayınca böyle bi ahşap beşiğe karar verdik. Yeni sipariş verdik bakalım. İnşallahla hayırlı bi seçimdir

Eklentiler

• Screenshot_20200408-083507_1.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 36
Bende çok beğenmiştim bu tulumu ilk baktığımda 90 dı 1 ay sonra almak için girdim 120 olmuş şimdi de 130 mu her ay bu kadar zamlandı mı insaf bende kararsız kaldım
Ya işte alan çoğaldıkça zam yapıyor bazı sayfalar

Kizlaarr bugun sabah midem bulandi su gibi bseyler geldi icinde baktim siyah lekeler var. Tukurdukce geldi dilim simsiyahti. o korkuyla hemen hastaneye gittim kendi doktorum da yarin orda olacakmis baskasina goruneym bebek nasil acaba falan diye. Demir ilaci yaparmi dedm olabilir falan deid pek uzerinde durmadi neyse bebege bakti suyu plesenta falan iyi gorunyo gelisimi haftasyla uyumlu guzel falan dedi kafasina bakti bisey kafasini kurcaladi AMA mirildnadi gibi ayrintiliya girdin mi dedi surda bisey.. falan dedi neyse takipte kalalim dedi (giremedim cunku ailemin yanina gitmistim salgin yuzunden kaldi hersey yalniz 4 boyutlu bakildi doktor bseyden suphelnirsem yonlendiirm desi hersey cok guzel dedi ordaki doktor iligilise biriydi)) neyse bakti falan neyse takipte kalalim dedi sonra da hersey guzel ddi kilosu 962 grammis.. kafam cok karisti makinasi da hic iyi degildi zaten bulanik bulanik bi resim verdi yolladi.. simdiye kadar hicbi doktor supheli bsey gormemisti by da sonradan herseyi iyi dedi ama neden beynine bakarken Boyle takipte kalalim dedi anlayamadim kotu bisey yoktur dimi

Sabah hastaneye gittim kontrole hiç kimse yoktu sadece kadın doğum ve çocuk açıktı bebeğim kafasını yukarı çevirip poposunu da bize dönmüş herhalde ayakları içe değdiği için kaç gündür hareketlerinde bir azalma hissediyordum şükür iyiymiş ama bize döndüğü için yüzünü göremedik. Geçenlerde gördüğüm haber yüzünden ağlayıp stres yapınca küstü mü naptı bilmiyorum o günden beri böyle, nasıl çevirecem ben şimdi bunu

Geçmiş olsun canım bence sen başka bir doktora yine git yoksa için rahat etmez

Geçmiş olsun canım bence sen başka bir doktora yine git yoksa için rahat etmez

Hic icime sinmedi zaten ya eve geldim bseyler falan yedim o leke azaldi boya gigi bseye benziyi baska rahatsizlik da hissetmiyorum. Demir ilacini surup seklinde kullaniyorum gece 1 e dogru icip.uyudum ondan olabilir diye dusunuyorum.. AMA kafami kurcaladi niye oyle kafa tasina beynine falan bakip sanki supheli gibi davranmasi

Yarın kendi doktoruna git canım söylersin tavırları içime kurt düşürdü diye.

Evet en fazla 6 aya kadar ama önemli olan ilk aylar, benim için yani acemi dönem, baya işe yarıyomuş
Bende önce bunlardan alacaktım sonra yakından baktım ham ahşap olduğu için kenarları kiymikli duruyordu cocugun elini ayağını çizer diye vazgeçtik bu tarz alacaksan lake boyalı almanı tavsiye ederim . Bende ahsap alacaktim esim bunu ustedi ama iyiki almisiz gelince cok icime sindi baya kaliteliymis

Aynen oyle yapacagim ya insan cok etkileniyo ufack hareketlerinden bile AMA icin rahat ne bilim bu zamana kadar geldik cok sukur insallah devami de iyi sonuclanacak
Seni çok iyi anlıyorum. Perinatolog ayrıntılı da kalplere bakınca böyle uzun uzun kafayı gözü sağa sola çevirerek baktı. İlk oğlana baktı kızı zaten pozisyondan göremedi iki hafta sonra tekrar gittim. Oğlana bakıyor böyle gizemli bir hallere girdi kalbim nasıl atıyor eşimde gerilmiş hani sadece ben değil o da çok uzun baktı ve garip tiplere girdi diyor ödüm koptu bir şey diyecek diye tamam her şey yolunda dedi ama benden giden gitti yani. Eşim kızda da aynısını yaparsa diyeceğim niye şekile giriyorsun diye şükür onda daha az şekillere girdi temiz dedi. O an bizim psikolojimiz farklı oluyor. Merak etme yarın doktorun tekrar görünce için rahat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…