Baby me cok guzel, kizimda son aylarda kesfettim harika ve icerigi tertemiz. Yine ondan devam edicemBen ıslak mendili kutu seklinde olanlardan alsam mi bilmiyorum.İyi gelmezse diye.Tekli paket alip denemek istiyorum.Prima, sleepy, unibaby, babyme var zaten ama siz hangisini kullamiyorsunuz tecrübeliler.Prime islak bezi diğerlerinin iki kati fiyat.Bez tamam da ıslak mendil ne bileyim:)
Benimde bagisikligim yok, doktorum sarkuteri urunlerinden uzak dur dedi ve yavru kedilerden. Kizimda da ayni durum oldugundan aşikarim duruma. Nadiren bilac defa pizza tarzi biseyler yedim sucuklu onun disinda diger sarkuteri urunlerini kullanmiyorum. Zaten kedimizde yokKizlar dikkat ettimde kimse toksoplazmozisden bahsetmedi bugune kadar
Benim bagisikligim yok, ilk gebeliktede yoktu
Dikkt ediyomusunuz buna? Yoksa hic bahsedilmedimicunku hic kimse bahsetmemis bile
Zeytinyagi soguk sıkım olmali ve hafif ateste birazcik kizdirip sogutmalisin. Asidikligi hic kalmiyorCanım dün bir bebek hemşiresi canlı yayın yaptı. Aklımda kalanları aktarayım. Yağlamak bebegin gözeneklerini kapatabilirmiş eğer kuru yaglanması gerekiyorsa banyodan 1-2 saat önce yağlayın dedi. Zeytinyagında asit oldugu için bebişlerin vucutlarına uygun degılmıs kullanılmamalıymıs. İlk zamanlar pamukla siliyor anneler ve popoları yaş kaldıgı için mantar oluyor,eger kullanılacaksa kurulugundan emin olsunlar dedi. Aklıma gelenler bunlar..
Biz de baZi degerlere sadece gebeligin ilk zamaninda bakiliyor toxo da ozaman bakilanlardan. Doktorda duruma gore hastayi bilgilendiriyor. Duzneli bakilan testlerimizde toxo yok, tam kan sayimi seker vitaminler troit vb. Seyler bakiliyor sadece. Yani turkiyede uygulama boyleKacirmisim orayi canim
Ben her ay kan verdigimde bakiliyo bikereye mahsus bakilmadigi icin bunu atlamisiz gibime gelmisti
Benimde anne babamda hatta sulalemde seker hastaligi yok, ama benim her iki gebelikte de varCanım mesela benim hem annemde hem babamda şeker var ilaç kullanıyorlar ama bende çıkmadı çok şükür. Açlık tokluk baktırdım ilk sorun yoktu yinede şeker yüklemesi yaptırdım ailem yaptırma çocuğa yazık vs bir sürü şey dediler ama bunu riske atamazdım banu çifçinin bu konuda çok güzel açıklayıcı bir yazısı var okumanı tavsiye ederim
İnşaallah aminn. Benim doktorum hakkında sezeryan yanlısı diye duydum da keyfiyetten sezeryan olmak istemiyorum eğer kafamız bu konuda uyuşmazsa kimi bulurum hiç bilmiyorumbiz konuştuk doktorumla kendisi normal doğum yanlısı olduğu için bana da son dakika inşallah bir sıkıntı olmazsa normal doğum yapalım istiyorum dedi. Ben de zaten öyle istiyorum. İnşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder bebeklerimizi.
Kızlar normal doguma hazırlık için spor egzersiz ya da her hangi bir şey yapmanızı söyledimi doktor ? Ben ilk gördüğümde sormuştum ben normal doğum taraftarıyım eğer olursa demiştibiz konuştuk doktorumla kendisi normal doğum yanlısı olduğu için bana da son dakika inşallah bir sıkıntı olmazsa normal doğum yapalım istiyorum dedi. Ben de zaten öyle istiyorum. İnşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder bebeklerimizi.
Evet en fazla 6 aya kadar ama önemli olan ilk aylar, benim için yani acemi dönem, baya işe yarıyomuşSeninle zevklerimiz benziyor.Eşim buna ne kadar sığacak diyip duruyor bana.6 ay siğar herhalde
Ben de park yatak istiyodum ama markada orta yolu bulamayınca böyle bi ahşap beşiğe karar verdik. Yeni sipariş verdik bakalım. İnşallahla hayırlı bi seçimdirBiz kurduk bile ustunu de carsafla orttum yeni kokusu falan ciksin... gidip gelip bakıyoruz ya Allahım içini de doldurmayı nasip etsin inşallah hepimize
Ya işte alan çoğaldıkça zam yapıyor bazı sayfalarBende çok beğenmiştim bu tulumu ilk baktığımda 90 dı 1 ay sonra almak için girdim 120 olmuş şimdi de 130 muher ay bu kadar zamlandı mı insaf bende kararsız kaldım
Geçmiş olsun canım bence sen başka bir doktora yine git yoksa için rahat etmezKizlaarrbugun sabah midem bulandi su gibi bseyler geldi icinde baktim siyah lekeler var. Tukurdukce geldi dilim simsiyahti. o korkuyla hemen hastaneye gittim kendi doktorum da yarin orda olacakmis baskasina goruneym bebek nasil acaba falan diye. Demir ilaci yaparmi dedm olabilir falan deid pek uzerinde durmadi neyse bebege bakti suyu plesenta falan iyi gorunyo gelisimi haftasyla uyumlu guzel falan dedi kafasina bakti bisey kafasini kurcaladi AMA mirildnadi gibi ayrintiliya girdin mi dedi surda bisey.. falan dedi neyse takipte kalalim dedi (giremedim cunku ailemin yanina gitmistim salgin yuzunden kaldi hersey yalniz 4 boyutlu bakildi doktor bseyden suphelnirsem yonlendiirm desi hersey cok guzel dedi ordaki doktor iligilise biriydi)) neyse bakti falan neyse takipte kalalim dedi sonra da hersey guzel ddi kilosu 962 grammis.. kafam cok karisti makinasi da hic iyi degildi zaten bulanik bulanik bi resim verdi yolladi.. simdiye kadar hicbi doktor supheli bsey gormemisti by da sonradan herseyi iyi dedi ama neden beynine bakarken Boyle takipte kalalim dedi anlayamadim kotu bisey yoktur dimi
Geçmiş olsun canım bence sen başka bir doktora yine git yoksa için rahat etmez
Benim baya yüksek bağışıklığım varmış. Hatta dr kedi seviyo musun demiştiKizlar dikkat ettimde kimse toksoplazmozisden bahsetmedi bugune kadar
Benim bagisikligim yok, ilk gebeliktede yoktu
Dikkt ediyomusunuz buna? Yoksa hic bahsedilmedimicunku hic kimse bahsetmemis bile
Yarın kendi doktoruna git canım söylersin tavırları içime kurt düşürdü diye.Kizlaarrbugun sabah midem bulandi su gibi bseyler geldi icinde baktim siyah lekeler var. Tukurdukce geldi dilim simsiyahti. o korkuyla hemen hastaneye gittim kendi doktorum da yarin orda olacakmis baskasina goruneym bebek nasil acaba falan diye. Demir ilaci yaparmi dedm olabilir falan deid pek uzerinde durmadi neyse bebege bakti suyu plesenta falan iyi gorunyo gelisimi haftasyla uyumlu guzel falan dedi kafasina bakti bisey kafasini kurcaladi AMA mirildnadi gibi ayrintiliya girdin mi dedi surda bisey.. falan dedi neyse takipte kalalim dedi (giremedim cunku ailemin yanina gitmistim salgin yuzunden kaldi hersey yalniz 4 boyutlu bakildi doktor bseyden suphelnirsem yonlendiirm desi hersey cok guzel dedi ordaki doktor iligilise biriydi)) neyse bakti falan neyse takipte kalalim dedi sonra da hersey guzel ddi kilosu 962 grammis.. kafam cok karisti makinasi da hic iyi degildi zaten bulanik bulanik bi resim verdi yolladi.. simdiye kadar hicbi doktor supheli bsey gormemisti by da sonradan herseyi iyi dedi ama neden beynine bakarken Boyle takipte kalalim dedi anlayamadim kotu bisey yoktur dimi
Yarın kendi doktoruna git canım söylersin tavırları içime kurt düşürdü diye.
İnşallah canım üzülme hemen doktorun görene kadarAynen oyle yapacagim ya insan cok etkileniyo ufack hareketlerinden bile AMA icin rahat ne bilim bu zamana kadar geldik cok sukur insallah devami de iyi sonuclanacak
Bende önce bunlardan alacaktım sonra yakından baktım ham ahşap olduğu için kenarları kiymikli duruyordu cocugun elini ayağını çizer diye vazgeçtikEvet en fazla 6 aya kadar ama önemli olan ilk aylar, benim için yani acemi dönem, baya işe yarıyomuş
Seni çok iyi anlıyorum. Perinatolog ayrıntılı da kalplere bakınca böyle uzun uzun kafayı gözü sağa sola çevirerek baktı. İlk oğlana baktı kızı zaten pozisyondan göremedi iki hafta sonra tekrar gittim. Oğlana bakıyor böyle gizemli bir hallere girdi kalbim nasıl atıyor eşimde gerilmiş hani sadece ben değil o da çok uzun baktı ve garip tiplere girdi diyor ödüm koptu bir şey diyecek diye tamam her şey yolunda dedi ama benden giden gitti yani. Eşim kızda da aynısını yaparsa diyeceğim niye şekile giriyorsun diyeAynen oyle yapacagim ya insan cok etkileniyo ufack hareketlerinden bile AMA icin rahat ne bilim bu zamana kadar geldik cok sukur insallah devami de iyi sonuclanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?