2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Yani aynen oyle arada kaldim ki. Agzindan kotu bisey de cikmadi muayene sonunda uyumlu falan guzel simdilik dedi kaldirdi beni bi de o zaman basta niye gizemlere Girdin o an anlayamadim detayli bsey de soramadim hani suphelendiniz mi veya iste ne gorunuyo diye. Bi yandan bebek iyi gorunuyo diyo bi yandan oyle kafam cok karisti

Sen bugünü olmamış say canım sil gitsin kafandan. Suyu konumu güzel demiş kilosu da güzel tamam gerisini çıkar kafandan. Yarın doktorunla görüş içini rahatlatırsın. Ağzından geleni anlamadım benim su çok geliyor. Portakal çok yedim kışın ona bağlıyordum asit yaptı diye ama şu iki gündür uyandığım da yastık su halinde

Bende 3 gundur portakal suyu skip iciyorum. Ya yatakta kalktim lavaboya gittim Boyle ilk zamanlarda olur ya hani mide bulantisi ögurme seklinde yine oyle oldu o sekilde hafif bi su geldi bulantidan kaynakli hani mide bos olunca .. sonra baktim siyah seyler var sanki boya gibi yani. Hani murekkep yalarsn da tukursen gelir oyle dusun tukurdum falan devam ediyo. Sonra dilime baktim boya gibi siyah hani korktum gebelik zehirlenmesi falan aklima o geldi bi anda. 1 aydir iciyorum surup.seklinde hic de dilime bakmadm ki suan azalmis sekilde

O fotoğrafını attığımı verdim bile sipariş.. İyidir heralde inşallah ya ne bileyim kıymıksızdır inşallah :))

Bi de o ahşap beşiğin yanına, dolap alıcaz. Buldum bi tane beyaz. Kapaksız rafı da var. İyi mi kullanışlı mı bu sizce? Baya rafı var. Askılığı falan. 180x105

Eklentiler

• Screenshot_20200406-224043_1.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 38
Canim sucuk pismisse sorun olmuyo
Yedigin yesilliklere cok dikkat etmek gerek
Yumruta cig olmamali
Yani mesela mayonez falan cok dikkat edilmesi gerekiyo

Kızlar bende de gebelik şekeri var sanırım daha doktorla görüşemedim ama.50 Gr yükleme sonucunda 1 saat sonunda 159. Çıkmış değerim.sizlerin kaçtı?doktorunuz ne önerdi?

Benimde anne babamda hatta sulalemde seker hastaligi yok, ama benim her iki gebelikte de var Gebelik disinda bende de yok Ayrica saglikli beslenirim ama iste malesef gebeliklerimde cikiyor
Hadi ya ilginç aslında testi yaptırmanın önemini daha iyi anlatan bir örnek seninkisi

Kızlar bende de gebelik şekeri var sanırım daha doktorla görüşemedim ama.50 Gr yükleme sonucunda 1 saat sonunda 159. Çıkmış değerim.sizlerin kaçtı?doktorunuz ne önerdi?
Canım bana 75 lık yükleme yapıldı 1 saat sonrakı sekerım 125 çıktı 2.saat kanını almadılar o yuzden sekerın normal dedıler. Bana bıraz yuksek geldı senın sekerın birde 50 gr yapılmış yukleme

Kizlar dikkat ettimde kimse toksoplazmozisden bahsetmedi bugune kadar
Benim bagisikligim yok, ilk gebeliktede yoktu
Dikkt ediyomusunuz buna? Yoksa hic bahsedilmedimi cunku hic kimse bahsetmemis bile
İlkinde de bağışıklığım yoktu benim. Şimdi de yok. Salam sucuk yemiyorum. Zaten korkularından tiksindim. Bide sebze meyveyi iyi yıkadın mı bir şey olmaz

Aaaa iyi hatırlattın kız ben ne terlik giyicem hastanede
Ben bi fotoğraf çektirmek için bir de koridorda falan gezersem diye 2 tane götürecem havlu gibi olan kirlenmesin çok diye Böyle

Eklentiler

• IMG_20200408_165120.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20200408_165216.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…