Seni çok iyi anlıyorum. Perinatolog ayrıntılı da kalplere bakınca böyle uzun uzun kafayı gözü sağa sola çevirerek baktı. İlk oğlana baktı kızı zaten pozisyondan göremedi iki hafta sonra tekrar gittim. Oğlana bakıyor böyle gizemli bir hallere girdi kalbim nasıl atıyor eşimde gerilmiş hani sadece ben değil o da çok uzun baktı ve garip tiplere girdi diyor ödüm koptu bir şey diyecek diye tamam her şey yolunda dedi ama benden giden gitti yani. Eşim kızda da aynısını yaparsa diyeceğim niye şekile giriyorsun diyeşükür onda daha az şekillere girdi temiz dedi. O an bizim psikolojimiz farklı oluyor. Merak etme yarın doktorun tekrar görünce için rahat eder.
Sen bugünü olmamış say canım sil gitsin kafandan. Suyu konumu güzel demiş kilosu da güzel tamam gerisini çıkar kafandan. Yarın doktorunla görüş içini rahatlatırsın. Ağzından geleni anlamadım benim su çok geliyor. Portakal çok yedim kışın ona bağlıyordum asit yaptı diye ama şu iki gündür uyandığım da yastık su halindeYani aynen oyle arada kaldim ki. Agzindan kotu bisey de cikmadi muayene sonunda uyumlu falan guzel simdilik dedi kaldirdi beni bi de o zaman basta niye gizemlere Girdin o an anlayamadim detayli bsey de soramadim hani suphelendiniz mi veya iste ne gorunuyo diye. Bi yandan bebek iyi gorunuyo diyo bi yandan oyle kafam cok karisti
Sen bugünü olmamış say canım sil gitsin kafandan. Suyu konumu güzel demiş kilosu da güzel tamam gerisini çıkar kafandan. Yarın doktorunla görüş içini rahatlatırsın. Ağzından geleni anlamadım benim su çok geliyor. Portakal çok yedim kışın ona bağlıyordum asit yaptı diye ama şu iki gündür uyandığım da yastık su halinde
O fotoğrafını attığımı verdim bile sipariş.. İyidir heralde inşallah ya ne bileyim kıymıksızdır inşallah :))Bende önce bunlardan alacaktım sonra yakından baktım ham ahşap olduğu için kenarları kiymikli duruyordu cocugun elini ayağını çizer diye vazgeçtikbu tarz alacaksan lake boyalı almanı tavsiye ederim . Bende ahsap alacaktim esim bunu ustedi ama iyiki almisiz gelince cok icime sindi baya kaliteliymis
Nasıl bir rapor bu paylaşmanız mümkün mü acaba ?Doktorumla görüştüm rapor gönderdi şu tarihte kontrole gelmesi gerekiyor diye bu raporla valiliğe başvurun dedi haftaiçi eşim gidecek inşallah verirler izin.
Canim sucuk pismisse sorun olmuyoBenimde bagisikligim yok, doktorum sarkuteri urunlerinden uzak dur dedi ve yavru kedilerden. Kizimda da ayni durum oldugundan aşikarim duruma. Nadiren bilac defa pizza tarzi biseyler yedim sucuklu onun disinda diger sarkuteri urunlerini kullanmiyorum. Zaten kedimizde yok☺
Canim kaç çıkmış değerin ve kaç gram yükleme yapilmistiKizlar seker yüklemesi yaptirdim biraz yüksek cikmis ya ilkinde yoktu napcam ben simdi
Hadi ya ilginç aslında testi yaptırmanın önemini daha iyi anlatan bir örnek seninkisiBenimde anne babamda hatta sulalemde seker hastaligi yok, ama benim her iki gebelikte de varGebelik disinda bende de yok Ayrica saglikli beslenirim ama iste malesef gebeliklerimde cikiyor
Canım bana 75 lık yükleme yapıldı 1 saat sonrakı sekerım 125 çıktı 2.saat kanını almadılar o yuzden sekerın normal dedıler. Bana bıraz yuksek geldı senın sekerın birde 50 gr yapılmış yuklemeKızlar bende de gebelik şekeri var sanırım daha doktorla görüşemedim ama.50 Gr yükleme sonucunda 1 saat sonunda 159. Çıkmış değerim.sizlerin kaçtı?doktorunuz ne önerdi?
75 lik yapıldı bana 1 saatte 190 2. Saatte 157 ciktiCanim kaç çıkmış değerin ve kaç gram yükleme yapilmisti
28 e kadar sanırım ama cok kontrolu de cok erteleme derim sonuçta 1-2 haftaya bitecek bisey degil malesefŞeker yüklemesi ne zamana kadar yapılabiliyor ben normal kontrolğme bile gidemiyorum o test işi nasıl olucak hiç bilmiyorum
Aaaa iyi hatırlattın kız ben ne terlik giyicem hastanedeBende son olarak bunları aldım kızlar kargoları gelince çantamı hazırlamaya başlayacağım. Prima bez ıslak mendil ve depend kaldı onlar markette var ordan alacağım. pijamayı yedek olarak aldım ayrı bir setim var
Eki Görüntüle 2615704 Eki Görüntüle 2615705 Eki Görüntüle 2615706 Eki Görüntüle 2615707 Eki Görüntüle 2615708
İlkinde de bağışıklığım yoktu benim. Şimdi de yok. Salam sucuk yemiyorum. Zaten korkularından tiksindim. Bide sebze meyveyi iyi yıkadın mı bir şey olmazKizlar dikkat ettimde kimse toksoplazmozisden bahsetmedi bugune kadar
Benim bagisikligim yok, ilk gebeliktede yoktu
Dikkt ediyomusunuz buna? Yoksa hic bahsedilmedimicunku hic kimse bahsetmemis bile
terlik önemliAaaa iyi hatırlattın kız ben ne terlik giyicem hastanede
Ben bi fotoğraf çektirmek için bir de koridorda falan gezersem diye 2 tane götürecem havlu gibi olan kirlenmesin çok diyeAaaa iyi hatırlattın kız ben ne terlik giyicem hastanede
Ben havlu terlik almıştım ilkinde. Koridorda da giydim odada daBen bi fotoğraf çektirmek için bir de koridorda falan gezersem diye 2 tane götürecem havlu gibi olan kirlenmesin çok diyeBöyle
O terliğe ne oldu? Ben bunu diğer çocuklarda da giyerim diyordum güzel kullanayım daBen havlu terlik almıştım ilkinde. Koridorda da giydim odada daAma şimdi havlu değil normal terlik alcam. Bi tane evden götürürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?