Ben onu eve gelince makineye attım yıkadım. Sonra da evde giymeye devam ettim. Sonra da çöpO terliğe ne oldu? Ben bunu diğer çocuklarda da giyerim diyordum güzel kullanayım daDiğer çocuklar yalnız
30 da varBen biberonu büyük mü almişim ya 120 ml almişim en kücük diye 60 da mi varmiş
E bebek mağazadan aldık. Pembiş maviş. İki tanede sipariş verdik. 4 tane bundan aldık iki şer tane. Birde set olandan aldık.Ben biberonu büyük mü almişim ya 120 ml almişim en kücük diye 60 da mi varmiş
Yazın sıcak olurmu o terlikler canım bende şimdiden düşünmeye başladımBen bi fotoğraf çektirmek için bir de koridorda falan gezersem diye 2 tane götürecem havlu gibi olan kirlenmesin çok diyeBöyle
Hıçlırdığını nasıl anlıyorsun canımKizlar bebisi sürekli hıçkıran var mı ciğer gelişimi için iyiymiş ama belli bir süreden sonra sinirleniyo bir yandan hickiriyo bir yandan tekmeleyemeue basliyo hergün olmaya başladı 6-7 dakka suruyo doktora yazdım iyi bir şey dedi ama internette 30 kusur de başlaması lazımmış erken değil mi
Hıçlırdığını nasıl anlıyorsun canım
Kizlar bebisi sürekli hıçkıran var mı ciğer gelişimi için iyiymiş ama belli bir süreden sonra sinirleniyo bir yandan hickiriyo bir yandan tekmeleyemeue basliyo hergün olmaya başladı 6-7 dakka suruyo doktora yazdım iyi bir şey dedi ama internette 30 kusur de başlaması lazımmış erken değil mi
Sen ablam gibisin kullanıyorsun gözün görmüyor ben kıyamam bunu kayınvalidem bohçaya koymuştu 1,5 senedir giymedim düşünBen onu eve gelince makineye attım yıkadım. Sonra da evde giymeye devam ettim. Sonra da çöpbi zaman sonra yıkamaktan içindeki sünger dışarı pörtlüyor zaten
Sen herhalde en az 3 çocuk yapacaksın bu gidişle
Hastane sonuçta klima vardır canım üşürsün bileYazın sıcak olurmu o terlikler canım bende şimdiden düşünmeye başladım
evet ben avent 60 ml aldım onun emziği 0 numara 120 nin emziği 1 numara olabilirBen biberonu büyük mü almişim ya 120 ml almişim en kücük diye 60 da mi varmiş
bu suluk olarak kullanılıyor emziği yenidoğana uygun olmazE bebek mağazadan aldık. Pembiş maviş. İki tanede sipariş verdik. 4 tane bundan aldık iki şer tane. Birde set olandan aldık.
Emziği de var. Yiğenimde hastanede bununla verdiler hemşireler.bu suluk olarak kullanılıyor emziği yenidoğana uygun olmaz
hastanede en ucuzu neyse onu veriyorlar bebek bezi de genelde canbebe oluyor sırf ucuz olduğu içinEmziği de var. Yiğenimde hastanede bununla verdiler hemşireler.
Bilemedimki cabım bende mi böyle alsam olmadıSen ablam gibisin kullanıyorsun gözün görmüyor ben kıyamam bunu kayınvalidem bohçaya koymuştu 1,5 senedir giymedim düşün3,4,5 inşallah Allah nasip ederse
Hastane sonuçta klima vardır canım üşürsün bile
İçine hangisi daha çok siniyorsa onu al tabiiBilemedimki cabım bende mi böyle alsam olmadı
Anlamamak imkansızHıçlırdığını nasıl anlıyorsun canım
Bilmiyorum canım kullanınca söylerim durumuhastanede en ucuzu neyse onu veriyorlar bebek bezi de genelde canbebe oluyor sırf ucuz olduğu için
onun midesinden ne olacak kaşık kadar doyar tabiBilmiyorum canım kullanınca söylerim durumuen yakın arkadaşımda bunu attı ilk etapta bunu kullan meme emen bir bebek zaten sadece geceleri bundan 1 defa alıyor doymazsa. Yiğenimde gece sadece ekstra bir defa 30 ml daha içmiş. Annemde arkadaşımda bunu önerdi öyle aldım. Minicik mideleri var. Hiç meme emmezse yetmez bu da onu da doğunca Minnaklarimın durumu belirler.
Onun gaz masajı favorimKizlar simdiden ayşe oneri takibe alin, cok degerli bir cocuk hemsiresi sanirim tanimayan yoktur☺
Benimki hıçkırıyor, acaba erken mi diyordum geçen uygulamada gördüm yazıyordu, sen benden büyüksün seninki daha da normal. 30larda yani büyüdükçe kısa sürmeyecek, uzuyor hıçkırma süresi.Kizlar bebisi sürekli hıçkıran var mı ciğer gelişimi için iyiymiş ama belli bir süreden sonra sinirleniyo bir yandan hickiriyo bir yandan tekmeleyemeue basliyo hergün olmaya başladı 6-7 dakka suruyo doktora yazdım iyi bir şey dedi ama internette 30 kusur de başlaması lazımmış erken değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?