2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

onun midesinden ne olacak kaşık kadar doyar tabi sadece emziğinden birden gelirse tehlikeli olabilir yavaş akışlı ise sorun yok
onun midesinden ne olacak kaşık kadar doyar tabi sadece emziğinden birden gelirse tehlikeli olabilir yavaş akışlı ise sorun yok
Böyle oyuncak gibi bir şeyler. Evcilik oynuyorum gibi hissediyorum kafamı, kaşık biberon karıştırdı,. arkadaş yazmıştı. Şırınga ya da kaşık biberon ilk bir ay daha İyimiş. Kaşık biberonu biraz araştırdım onda da hava ağzına gidip gaz oluşması oluyormuş. Bunları aldım artık bunlarla vereceğim. Hani meme reddi olmasın biberona alışama olmasın diye de bilemedim

Eklentiler

• DSC_0328.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 54
  • DSC_0329.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 48
Merhaba tekrar keşke yanıtını erken görseydim bizde aynı şekilde memnun kalmadık diyebilirim. Hatta hala kafamda deli sorular. Preeklampsi öngördü olabilir dedi. Detaylı açıklamayı da kendi doktoruma bıraktı. Biraz kariyerinin verdiği egomanya oluşmuş.. bi doktora daha gittim demiştin memnun kalmıştın ismi nedir acaba ?

75 lik yapıldı bana 1 saatte 190 2. Saatte 157 cikti
Benim de75 yapildi aclik 106, 1 saat 179, 2 saat 127, perinatolog bebek 2 hafta onde cok dikkat et fln dedi, kendi dr.um yediklerine dikkat et dedi okdr, ben bugun seker ölçümcihazi aldim kendi kendime yarin sabah ac tok bi olcucem bakalim

Sizde de mi tansiyon riski gördü bende de görmüştü ama ben günde iki kez ölçüyorum tansiyonum gayet normal yğksek değil anlamadım bende siz tansiyon ölçüyor musunuz

Kızlar bugün nuk marka biberon ve emzik uygun fiyata şok markete geldi. Belki ilgilenen olur

Benim de cok hickiriyor 2 dk falan suruyor ama daha fazla olmadi hic

Sizde de mi tansiyon riski gördü bende de görmüştü ama ben günde iki kez ölçüyorum tansiyonum gayet normal yğksek değil anlamadım bende siz tansiyon ölçüyor musunuz
Merhaba açıkcası hiç bir sorun yoktu ve detaylı ultrasona gittim dün. Tansiyonum 10a 6 idi. Normaldede evde tansiyon aletimiz var. Sürekli herihtimale karşı ölçüyordum. Doktor dün uterin alter değerlerimde sağda çentik gördü. Ona karşılık olarakda preeklampsi olabilir dedi. Öngörü olarak. Şıan bişey yok ama her an olabilir dedi. Umarım hayırlısı olur sizin içinde

Aynen bende de öyle dedi risk olabilir dedi sürekli tansiyon ölç dedi korkmustum bende açıkcası belki o an heyecan yaptıgımız için de öyle çıkmıs olabilir diye düşündüm ben umarım sağlıkla geçer

Canim sucuk pismisse sorun olmuyo
Yedigin yesilliklere cok dikkat etmek gerek
Yumruta cig olmamali
Yani mesela mayonez falan cok dikkat edilmesi gerekiyo
Mayonezi bir iki defa yemisimdir, iyi marka olanari nadiren yenebilir yaziyordu internette, canim cok cekmisti sebze ve yesillikelri sirkeli suda bekletip yikiyorum zaten☺ Elimden geldigince dikkatliyim, rabbim hepimizin bebisleri esirgesin
Hadi ya ilginç aslında testi yaptırmanın önemini daha iyi anlatan bir örnek seninkisi
Evet yaaa ben bile inanamiyorum ki ilk gebelikte baya kanima girenler oldu seker yukletme diye ama icim rahat etmeyip yuklettim ve şok
Ben biberonu büyük mü almişim ya 120 ml almişim en kücük diye 60 da mi varmiş
30lukra var☺
Benim de75 yapildi aclik 106, 1 saat 179, 2 saat 127, perinatolog bebek 2 hafta onde cok dikkat et fln dedi, kendi dr.um yediklerine dikkat et dedi okdr, ben bugun seker ölçümcihazi aldim kendi kendime yarin sabah ac tok bi olcucem bakalim
Canim senin degerlerin benimkine gore yuksek, ben cok dikkat ediyorum ve düzenli ölçüm yaparak kontrol ediyorum. Bence sen de bir uzmana bu degerlerini goster yani bir diyetisyen ve endokrine görün derim. Doktorun nasil sadece yediklerine dikkat et dedi hayret ettim aclik en fazla 95 olmali mesela ve 1. Saat tokluk en fazla 140.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…