- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
onun midesinden ne olacak kaşık kadar doyar tabisadece emziğinden birden gelirse tehlikeli olabilir yavaş akışlı ise sorun yok
Böyle oyuncak gibi bir şeyler. Evcilik oynuyorum gibi hissediyorumonun midesinden ne olacak kaşık kadar doyar tabisadece emziğinden birden gelirse tehlikeli olabilir yavaş akışlı ise sorun yok
Merhaba tekrar keşke yanıtını erken görseydim bizde aynı şekilde memnun kalmadık diyebilirim. Hatta hala kafamda deli sorular. Preeklampsi öngördü olabilir dedi. Detaylı açıklamayı da kendi doktoruma bıraktı. Biraz kariyerinin verdiği egomanya oluşmuş.. bi doktora daha gittim demiştin memnun kalmıştın ismi nedir acaba ?kariyerine sıkıntı gelmesin diye herseyı dan dan soyluyor. bazı durumlarda diğer doktrların hiç bahsetmeyeceği şeyler olabiliyor.. uzuluncede enseyı karartmayın dıyor.. saka gıbı..bir test yaptırdım 1000 tl, hoca size donecek dediler, 1 hafta sonra donduler..zaten asistanı var yanında sureklı onunla latınce konusuyor. sonra sızın sorularınızı cevaoplayacagım dıyor, sonrada akılda soru kalmıyor. ben memenun kalmadım şahsen..
Aman ben giyerim. Hiç bir şeyi bekletememSen ablam gibisin kullanıyorsun gözün görmüyor ben kıyamam bunu kayınvalidem bohçaya koymuştu 1,5 senedir giymedim düşün3,4,5 inşallah Allah nasip ederse
Hastane sonuçta klima vardır canım üşürsün bile
Benim de75 yapildi aclik 106, 1 saat 179, 2 saat 127, perinatolog bebek 2 hafta onde cok dikkat et fln dedi, kendi dr.um yediklerine dikkat et dedi okdr, ben bugun seker ölçümcihazi aldim kendi kendime yarin sabah ac tok bi olcucem bakalim75 lik yapıldı bana 1 saatte 190 2. Saatte 157 cikti
Benimki hiç hıçkırmıyor ya da ben anlamıyorumAnlamamak imkansızbüyüdükleri için çok bariz hissediliyo yaşadığında aaa bu hickirik dersin
Hayırlı olsun cnm. Beşiği kızım hala kullanıyor kaç sene oldu, büyüyen beşik şeklindeydi bizim bunun bir büyüğü. Çok dayanıklı. Eşim alt rafları çıkarıp park beşik haline getirmişti büyüyünce kızım.BİZ de de bunları aldık
Sizde de mi tansiyon riski gördü bende de görmüştü ama ben günde iki kez ölçüyorum tansiyonum gayet normal yğksek değil anlamadım bende siz tansiyon ölçüyor musunuzMerhaba tekrar keşke yanıtını erken görseydim bizde aynı şekilde memnun kalmadık diyebilirim. Hatta hala kafamda deli sorular. Preeklampsi öngördü olabilir dedi. Detaylı açıklamayı da kendi doktoruma bıraktı. Biraz kariyerinin verdiği egomanya oluşmuş.. bi doktora daha gittim demiştin memnun kalmıştın ismi nedir acaba ?
Toplandıgında yamulmuyorda vurdugunda cok pıs yamuluyor vurdugu tarafa dogru gobek gıdıyo, gecen uyumaya gectık eşimin kolu gobegıme degıyordu o ara bır vurdu şerefsiz bana vurdu dıyoKarnı bebişi sayesinde benimki gibi yamuk olan var mı
Hickirsa anlarsın kesinlikle daha baslamamistir minikBenimki hiç hıçkırmıyor ya da ben anlamıyorum
evet ben avent 60 ml aldım onun emziği 0 numara 120 nin emziği 1 numara olabilir
Ben bugün yaptirdim ,bana doktorum 24. ile 28 . Haftalar arasinda yaptirmak gerekiyor demistiŞeker yüklemesi ne zamana kadar yapılabiliyor ben normal kontrolğme bile gidemiyorum o test işi nasıl olucak hiç bilmiyorum
Benim de cok hickiriyor 2 dk falan suruyorKizlar bebisi sürekli hıçkıran var mı ciğer gelişimi için iyiymiş ama belli bir süreden sonra sinirleniyo bir yandan hickiriyo bir yandan tekmeleyemeue basliyo hergün olmaya başladı 6-7 dakka suruyo doktora yazdım iyi bir şey dedi ama internette 30 kusur de başlaması lazımmış erken değil mi
Bildiğim kadarıyla yokOnu da alayım o zaman diğeri cam diye almiştim 60 ml in de camı var mi
Merhaba açıkcası hiç bir sorun yoktu ve detaylı ultrasona gittim dün. Tansiyonum 10a 6 idi. Normaldede evde tansiyon aletimiz var. Sürekli herihtimale karşı ölçüyordum. Doktor dün uterin alter değerlerimde sağda çentik gördü. Ona karşılık olarakda preeklampsi olabilir dedi. Öngörü olarak. Şıan bişey yok ama her an olabilir dedi. Umarım hayırlısı olur sizin içindeSizde de mi tansiyon riski gördü bende de görmüştü ama ben günde iki kez ölçüyorum tansiyonum gayet normal yğksek değil anlamadım bende siz tansiyon ölçüyor musunuz
Bizimki tuttu mu en az 6-7 dkBenim de cok hickiriyor 2 dk falan suruyorama daha fazla olmadi hic
Anladım canım benim daha 24. Hafta dolmadı yaptırmak istemiyordum aslında ama bu zamanda doktora da gitmek sıkıntıMerhaba kizlar
Ben bugün yaptirdim ,bana doktorum 24. ile 28 . Haftalar arasinda yaptirmak gerekiyor demisti
Aynen bende de öyle dedi risk olabilir dedi sürekli tansiyon ölç dedi korkmustum bende açıkcası belki o an heyecan yaptıgımız için de öyle çıkmıs olabilir diye düşündüm ben umarım sağlıkla geçerMerhaba açıkcası hiç bir sorun yoktu ve detaylı ultrasona gittim dün. Tansiyonum 10a 6 idi. Normaldede evde tansiyon aletimiz var. Sürekli herihtimale karşı ölçüyordum. Doktor dün uterin alter değerlerimde sağda çentik gördü. Ona karşılık olarakda preeklampsi olabilir dedi. Öngörü olarak. Şıan bişey yok ama her an olabilir dedi. Umarım hayırlısı olur sizin içinde
Mayonezi bir iki defa yemisimdir, iyi marka olanari nadiren yenebilir yaziyordu internette, canim cok cekmistiCanim sucuk pismisse sorun olmuyo
Yedigin yesilliklere cok dikkat etmek gerek
Yumruta cig olmamali
Yani mesela mayonez falan cok dikkat edilmesi gerekiyo
Evet yaaa ben bile inanamiyorumHadi ya ilginç aslında testi yaptırmanın önemini daha iyi anlatan bir örnek seninkisi
30lukra var☺Ben biberonu büyük mü almişim ya 120 ml almişim en kücük diye 60 da mi varmiş
Canim senin degerlerin benimkine gore yuksek, ben cok dikkat ediyorum ve düzenli ölçüm yaparak kontrol ediyorum. Bence sen de bir uzmana bu degerlerini goster yani bir diyetisyen ve endokrine görün derim. Doktorun nasil sadece yediklerine dikkat et dedi hayret ettimBenim de75 yapildi aclik 106, 1 saat 179, 2 saat 127, perinatolog bebek 2 hafta onde cok dikkat et fln dedi, kendi dr.um yediklerine dikkat et dedi okdr, ben bugun seker ölçümcihazi aldim kendi kendime yarin sabah ac tok bi olcucem bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?