2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Heyecanla alakalı değil diye biliyorum ama inşAllah heyecandandır. Hayırlısı artık bende oturdum şimdi eşimle raporu değerlendiriyoruz. Şaka gibi umarım herşey yolunda gider hayırlısıyla

Slmlar kızlar nasılsınız 25+6 olduk biz şükür bı sıkıntım yok bu haftalarda sanırım şeker yüklemesi yapılıyor normalde de pek yapılması taraftarı değildim ama şimdi hastaneler böyleyken gitmeye korkuyorum sizler napyorsunuz kontrole gittiniz mi bu süreçte ben en son 25 Şubat'ta gitmistim kadın doğuma 11 Martta da ayrıntılı ultrasona girdim herşey normaldi hareketlerini hissediyorum her gün düzenli ama gitsem mi gitmesem mi bilmiyorum sağlık ocagini ebeyi arayım diyorum bı en azından oraya mi gitsem

Kizlar artık evde bunaldim inanim.Sürekli netten onu al bunu al onu bunu mu alsam diye araştirmaktan da yoruldum ve sıkıldım bu aralar.Üzerine aldiğim kilolar kuaföre bile gidememek çalişmamak böyle motivasyonum düştü artik ya.Kitap okuyorum sıkılıyorum dizi izliyorum yine sıkılıyorum napmak lazim biraz bunlardan konusalım.Eşim de evde.O da gün aşiri playstation oynuyor kardeşiyle saatlerdir adam sıkılmıyor.Ben neden sıkılıyorum acaba.

Vala bizde de durum aynı canım henüz hiç bişey almadım ben anca örgü örüyorum hazırlık olarak nasıl olacak bilmiyorum bı bitse artık en güzel zamanlarımızda eve tıkıldık ne güzel Pazar market gezip oğluma beğendiğimi almak istiyorduk

Arkadaşlar bence terlik olarak gözden cikarabileceginiz birsey götürün hastaneye, malum zamanlar ben orada bırakmayı eve getirmeyi dusunuyorm, çarşaf vs de aynı şekilde eve girmesi tekrar mantıklı gelmiyo

Kizlar dikkat ettimde kimse toksoplazmozisden bahsetmedi bugune kadar
Benim bagisikligim yok, ilk gebeliktede yoktu
Dikkt ediyomusunuz buna? Yoksa hic bahsedilmedimi cunku hic kimse bahsetmemis bile
Canım bizim kedimiz var ve gebeliğin ilk aylarında sürekli test yaptırdı dr bağışıklığım yok ama kedi aşılı olduğu için endişelenme dedi çiğ sebze meyveleri sirkeli suyla yıkamaya özen göster bi de eti çok pişmiş ye dedi onun haricinde korkma öyle kolay bulaşan bişey değil

kızlar ben gecelerı acıkmaya başladım tost falan yıyorum. dayanamıyorum açlığa ya hiç böyle olmamıstım. sızde durum nasıl? 58 le hamıle kaldım şuan 62 kıloyum. ama sanırım asıl kıloları şimdi almaya başlayacagım

Anladım canım benim daha 24. Hafta dolmadı yaptırmak istemiyordum aslında ama bu zamanda doktora da gitmek sıkıntı
Insan cok kararsiz kaliyor gercekten ben doktorumu aradim gel yapalim deyince butun onlemlerimi alip gittim ,gerci kimseler yoktu cok da bekletmiyorlar..bide ben o icecegim sividan cok korkuyordum. sekerli cay bile icemem ama tadi cok sekerli degildi meyve suyundan birazcik sekerli
Umarim erken biter bu illet

Bende 58 ile basladim bugun doktora gittim 66 olmusum ..sen bize yetisene kadar biz senin 3 kati kilo aliriz

Seninki de kilo mu canım ye gitsin:)

Ben de aynı durumdayım ve ben de 58 kiloyla başladım şuan 64 kiloyum ve sürekli bişeyler atıştırıyorum yemek uyku her türlü düzensiz bi durumdayım

Çok normal cnm. Bende acıkıyorum. Aşırı kilo almak istemiyorsan gece yediklerine dikkat etmen lazım ama. Mesela acıktın ya elma, süt, fındık, fıstık tüketmeye çalış. Gündüz vakti kısıtlama getirmiyorum kendime ama gece alışkanlık haline gelirse esas kilolar o zaman geliyor. Birkaç kaçamak yapmakta sıkıntı görmüyorum hamileyiz sonuçta. Geçenlerde canım makarna istemişti mesela yedim sonra bir gün de tost ama alışkanlık haline getirmeyip dikkat ediyorum. Hamilelikte bence en çok kilo alımını son zamanlardaki gece yemeleri etkiliyor. Ama amaan boşverrr de diyebilirsin tabi

Yarin sabah ac ve tok evde olcume basliycam ona gore hareket ederim malum dr. Hastane işlerisıkıntılı

Anladım canım işte giderim bulasır diye de korkuyorum haftaya arıyım danısayım doktora artık. Aynen canım inşallah doğumlarımıza rhatlamıs gireriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…