Heyecanla alakalı değil diye biliyorum ama inşAllah heyecandandır. Hayırlısı artık bende oturdum şimdi eşimle raporu değerlendiriyoruz. Şaka gibiAynen bende de öyle dedi risk olabilir dedi sürekli tansiyon ölç dedi korkmustum bende açıkcası belki o an heyecan yaptıgımız için de öyle çıkmıs olabilir diye düşündüm ben umarım sağlıkla geçer
Vala bizde de durum aynı canım henüz hiç bişey almadım ben anca örgü örüyorum hazırlık olarak nasıl olacak bilmiyorum bı bitse artık en güzel zamanlarımızda eve tıkıldık ne güzel Pazar market gezip oğluma beğendiğimi almak istiyordukKizlar artık evde bunaldim inanim.Sürekli netten onu al bunu al onu bunu mu alsam diye araştirmaktan da yoruldum ve sıkıldım bu aralar.Üzerine aldiğim kilolar kuaföre bile gidememek çalişmamak böyle motivasyonum düştü artik ya.Kitap okuyorum sıkılıyorum dizi izliyorum yine sıkılıyorum napmak lazim biraz bunlardan konusalım.Eşim de evde.O da gün aşiri playstation oynuyor kardeşiyle saatlerdir adam sıkılmıyor.Ben neden sıkılıyorum acaba.
Kaç aylık aldin bunlariBende oğluma bu takımları aldım ama inşallah gelir yoksa oğlum cidden çarşafla dolaşacak
Canım bizim kedimiz var ve gebeliğin ilk aylarında sürekli test yaptırdı dr bağışıklığım yok ama kedi aşılı olduğu için endişelenme dedi çiğ sebze meyveleri sirkeli suyla yıkamaya özen göster bi de eti çok pişmiş ye dedi onun haricinde korkma öyle kolay bulaşan bişey değilKizlar dikkat ettimde kimse toksoplazmozisden bahsetmedi bugune kadar
Benim bagisikligim yok, ilk gebeliktede yoktu
Dikkt ediyomusunuz buna? Yoksa hic bahsedilmedimicunku hic kimse bahsetmemis bile
Canım son fotoğraftaki 3-6 ayKaç aylık aldin bunlari
Insan cok kararsiz kaliyor gercekten ben doktorumu aradim gel yapalim deyince butun onlemlerimi alip gittim ,gerci kimseler yoktu cok da bekletmiyorlar..bide ben o icecegim sividan cok korkuyordum. sekerli cay bile icemem ama tadi cok sekerli degildi meyve suyundan birazcik sekerliAnladım canım benim daha 24. Hafta dolmadı yaptırmak istemiyordum aslında ama bu zamanda doktora da gitmek sıkıntı
Bende 58 ile basladim bugun doktora gittim 66 olmusum ..sen bize yetisene kadar biz senin 3 kati kilo alirizkızlar ben gecelerı acıkmaya başladım tost falan yıyorum. dayanamıyorum açlığa ya hiç böyle olmamıstım. sızde durum nasıl? 58 le hamıle kaldım şuan 62 kıloyum. ama sanırım asıl kıloları şimdi almaya başlayacagım
Ben de carters dan karısık bedenli baya bişe aldim da bedenleri kücük gibi geldi bana diğer markalara göreCanım son fotoğraftaki 3-6 ay
Ondan önceki hepsi 0-3 ay
kızlar ben gecelerı acıkmaya başladım tost falan yıyorum. dayanamıyorum açlığa ya hiç böyle olmamıstım. sızde durum nasıl? 58 le hamıle kaldım şuan 62 kıloyum. ama sanırım asıl kıloları şimdi almaya başlayacagım
yaa bılmıyorum canım ılk gebelık kaç kg ıle sonlanacak merak edıyorumSeninki de kilo mu canım ye gitsin:)
Ben de aynı durumdayım ve ben de 58 kiloyla başladım şuan 64 kiloyum ve sürekli bişeyler atıştırıyorum yemek uyku her türlü düzensiz bi durumdayımkızlar ben gecelerı acıkmaya başladım tost falan yıyorum. dayanamıyorum açlığa ya hiç böyle olmamıstım. sızde durum nasıl? 58 le hamıle kaldım şuan 62 kıloyum. ama sanırım asıl kıloları şimdi almaya başlayacagım
Çok normal cnm. Bende acıkıyorum. Aşırı kilo almak istemiyorsan gece yediklerine dikkat etmen lazım ama. Mesela acıktın ya elma, süt, fındık, fıstık tüketmeye çalış. Gündüz vakti kısıtlama getirmiyorum kendime ama gece alışkanlık haline gelirse esas kilolar o zaman geliyor. Birkaç kaçamak yapmakta sıkıntı görmüyorum hamileyiz sonuçta. Geçenlerde canım makarna istemişti mesela yedim sonra bir gün de tost ama alışkanlık haline getirmeyip dikkat ediyorum. Hamilelikte bence en çok kilo alımını son zamanlardaki gece yemeleri etkiliyor. Ama amaan boşverrr de diyebilirsin tabikızlar ben gecelerı acıkmaya başladım tost falan yıyorum. dayanamıyorum açlığa ya hiç böyle olmamıstım. sızde durum nasıl? 58 le hamıle kaldım şuan 62 kıloyum. ama sanırım asıl kıloları şimdi almaya başlayacagım
Yarin sabah ac ve tok evde olcume basliycam ona gore hareket ederim malum dr. Hastane işlerisıkıntılıMayonezi bir iki defa yemisimdir, iyi marka olanari nadiren yenebilir yaziyordu internette, canim cok cekmistisebze ve yesillikelri sirkeli suda bekletip yikiyorum zaten☺ Elimden geldigince dikkatliyim, rabbim hepimizin bebisleri esirgesin
Evet yaaa ben bile inanamiyorumki ilk gebelikte baya kanima girenler oldu seker yukletme diye ama icim rahat etmeyip yuklettim ve şok
30lukra var☺
Canim senin degerlerin benimkine gore yuksek, ben cok dikkat ediyorum ve düzenli ölçüm yaparak kontrol ediyorum. Bence sen de bir uzmana bu degerlerini goster yani bir diyetisyen ve endokrine görün derim. Doktorun nasil sadece yediklerine dikkat et dedi hayret ettimaclik en fazla 95 olmali mesela ve 1. Saat tokluk en fazla 140.
Benim ürünlerim hala gelmedi canım.sen kaç aylık almıştın birde fotosu varsa atarmışın bende bir bakayımBen de carters dan karısık bedenli baya bişe aldim da bedenleri kücük gibi geldi bana diğer markalara göre
Anladım canım işte giderim bulasır diye de korkuyorum haftaya arıyım danısayım doktora artık. Aynen canım inşallah doğumlarımıza rhatlamıs girerizInsan cok kararsiz kaliyor gercekten ben doktorumu aradim gel yapalim deyince butun onlemlerimi alip gittim ,gerci kimseler yoktu cok da bekletmiyorlar..bide ben o icecegim sividan cok korkuyordum. sekerli cay bile icemem ama tadi cok sekerli degildi meyve suyundan birazcik sekerli
Umarim erken biter bu illet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?