2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben de aynı durumdayım ve ben de 58 kiloyla başladım şuan 64 kiloyum ve sürekli bişeyler atıştırıyorum yemek uyku her türlü düzensiz bi durumdayım
bı de şimdi evdeyız ya sureklı hamur ısı yapıyorum mıdem şişiyo sonra tekrar acıkıyorum

ya normalde ben gece yemezdım hanı yemeye cok duskun degıldım. ama gece acıkıyorum mesela yemeyım dıye tutuyorum kendımı ama yok hep aklımda o yemek ıstedgım şey .. gözümün önünde canlanıyor gıbı tutamıyorm sonra yıcem ya banane dıyorum

Benim ürünlerim hala gelmedi canım.sen kaç aylık almıştın birde fotosu varsa atarmışın bende bir bakayım
Ben ilk etapta iki takım 0-3 ay aldim.Geldiler gözüme kücük geldi.Sonra indirimde hangi ay bulursam aldim 9/12 bile aldıklarim hurçtw canım şimdilik şifonyer alana kadar ama hepsi cok güzel carters in ürünleri indirime almak lazim tabi senin son iki takim indirimde görmedim ben sanirim

Canım ben yurtdışında yaşıyorum Türkiye’de olmayabilir.ben Carter’sın sitesinden aldım.benim ürünler kargoya verilmiş ama henüz gelmedi.bakalım heyecanla bekliyoruz

Kızlar bu virüs kocaları batırcak ben herşeyi aldım şimdi keyfi alışverişleri yapıyorum ...

Eklentiler

• EBC82311-5A1B-4264-8E92-BC2557EEC494.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 52
  • 870E4BCF-7DA2-48B5-A427-CCC93636F4E7.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 51
  • 8719E2D4-0C3B-4403-A185-F3E125949D8E.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 51
  • 8E46E513-A0A8-4F09-9817-5FBF52035342.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 44
  • E1185957-6D02-47F6-B540-F8A07BF871EE.webp
    11 KB · Görüntüleme: 51
  • F7659DB5-455D-45E7-9FB6-74408C660050.webp
    11 KB · Görüntüleme: 48
Ali Ekiz 'e gittim daha sonra, ondan çok memnun kaldım. tavsiye ederim.

Merhabalar bende aynı şeyle uğraşıyorum Diğer arkadasi da etiketlemek istedim ama olmamış ; Tansiyon aletiniz koldan ölçen olsun,bilekten olcende herşey normal cikiyordu Doktorum tavsiye etti Saat 8.00, 12.00,16.00,20.00,00.00 aralığında olcum yapıp not alıyorum 13/8 değeri sınır olarak koydu doktorum ilk ölçüm de 13/8 ikincisinde de 13/8 ve inatla düşmüyorsa beni arayın dedi doktorumuz .. Sizde sıkı takip edin .. Allahım sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin inşallah hiç öyle bir risk yasamayiz

Benim koldan ölçmeli canım. Ben iki kere ölçüyorum günde hep 9-6 çıkıyor bazen 8-5. Yükselmiyor hiç. O dediğin saatlerde mi yapmak şazımmış canım. İnşallah sağlıkla doğumu atlatırız

Bebiş mi uyutmadı. Bende sabahları uyuyamıyorum inanılmaz acıkıyorum bebiş tekmeleyip duruyor kalk ye diyor uyku düzenim iyice bozuldu galiba vücut alıstırıyo artık☺
Benimki de fena olmaya başladı acıkınca vura vura kaldırıyor artık :) 2 gündür sonunda ateşim düştü biraz rahat bir gece geçirdik biz de huzura erdim. Korktum aşıdan sonra düşüremeyince doktorumla konuştum dün. Bugün de düşmezse iç hastalıklarının görmesi lazım dedi hastaneye gitme korkum ateşin gözünü korkuttu sanırım.
Bir de şimdi kargodan aradılar bebişimin beşiği gelmek üzere çok heyecan yaptım

Bebiş mi uyutmadı. Bende sabahları uyuyamıyorum inanılmaz acıkıyorum bebiş tekmeleyip duruyor kalk ye diyor uyku düzenim iyice bozuldu galiba vücut alıstırıyo artık☺
Uyku problemi yaşamaya başladım cnm. İlk aylarda da sıkıntı çekiyordum. Şimdi de. Uyusam bile genellikle kalitesiz hissediyorum. Bebişim de hareketli oluyor özellikle gece 2 civarı başlıyor ama o etken değil.

Kizlar seker cihazi aldim ölçtüm aclik 97, 1 saat 141, 2 saat 112 dikkat ederek düşürebilirmiyim sizce yoksa kötü mü

Bende gecen haftaya kadar bebis 2lere kadar uyutmuyodu hareketliydi sabah 5de basliyo 8e kadar suruyodu
Ama su 3gundur cok az hareket ediyo
Simdi doktordayim sorucam normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…