- 15 Aralık 2014
- 507
- 543
- 103
- 35
bı de şimdi evdeyız ya sureklı hamur ısı yapıyorum mıdem şişiyo sonra tekrar acıkıyorumBen de aynı durumdayım ve ben de 58 kiloyla başladım şuan 64 kiloyum ve sürekli bişeyler atıştırıyorum yemek uyku her türlü düzensiz bi durumdayım
ya normalde ben gece yemezdım hanı yemeye cok duskun degıldım. ama gece acıkıyorum mesela yemeyım dıye tutuyorum kendımı ama yok hep aklımda o yemek ıstedgım şey .. gözümün önünde canlanıyor gıbıÇok normal cnm. Bende acıkıyorum. Aşırı kilo almak istemiyorsan gece yediklerine dikkat etmen lazım ama. Mesela acıktın ya elma, süt, fındık, fıstık tüketmeye çalış. Gündüz vakti kısıtlama getirmiyorum kendime ama gece alışkanlık haline gelirse esas kilolar o zaman geliyor. Birkaç kaçamak yapmakta sıkıntı görmüyorum hamileyiz sonuçta. Geçenlerde canım makarna istemişti mesela yedim sonra bir gün de tost ama alışkanlık haline getirmeyip dikkat ediyorum. Hamilelikte bence en çok kilo alımını son zamanlardaki gece yemeleri etkiliyor. Ama amaan boşverrr de diyebilirsin tabi
Ben ilk etapta iki takım 0-3 ay aldim.Geldiler gözüme kücük geldi.Sonra indirimde hangi ay bulursam aldim 9/12 bileBenim ürünlerim hala gelmedi canım.sen kaç aylık almıştın birde fotosu varsa atarmışın bende bir bakayım
Canım ben yurtdışında yaşıyorum Türkiye’de olmayabilir.ben Carter’sın sitesinden aldım.benim ürünler kargoya verilmiş ama henüz gelmedi.bakalım heyecanla bekliyoruzBen ilk etapta iki takım 0-3 ay aldim.Geldiler gözüme kücük geldi.Sonra indirimde hangi ay bulursam aldim 9/12 bilealdıklarim hurçtw canım şimdilik şifonyer alana kadar ama hepsi cok güzel carters in ürünleri indirime almak lazim tabi senin son iki takim indirimde görmedim ben sanirim
Bana her gün 1 saat yürü dedi canımKızlar normal doguma hazırlık için spor egzersiz ya da her hangi bir şey yapmanızı söyledimi doktor ? Ben ilk gördüğümde sormuştum ben normal doğum taraftarıyım eğer olursa demişti
Ali Ekiz 'e gittim daha sonra, ondan çok memnun kaldım. tavsiye ederim.Merhaba tekrar keşke yanıtını erken görseydim bizde aynı şekilde memnun kalmadık diyebilirim. Hatta hala kafamda deli sorular. Preeklampsi öngördü olabilir dedi. Detaylı açıklamayı da kendi doktoruma bıraktı. Biraz kariyerinin verdiği egomanya oluşmuş.. bi doktora daha gittim demiştin memnun kalmıştın ismi nedir acaba ?
Aynen bende de öyle dedi risk olabilir dedi sürekli tansiyon ölç dedi korkmustum bende açıkcası belki o an heyecan yaptıgımız için de öyle çıkmıs olabilir diye düşündüm ben umarım sağlıkla geçer
Benim koldan ölçmeli canım. Ben iki kere ölçüyorum günde hep 9-6 çıkıyor bazen 8-5. Yükselmiyor hiç. O dediğin saatlerde mi yapmak şazımmış canım. İnşallah sağlıkla doğumu atlatırızMerhabalar bende aynı şeyle uğraşıyorum Diğer arkadasi da etiketlemek istedim ama olmamış ; Tansiyon aletiniz koldan ölçen olsun,bilekten olcende herşey normal cikiyordu Doktorum tavsiye etti Saat 8.00, 12.00,16.00,20.00,00.00 aralığında olcum yapıp not alıyorum 13/8 değeri sınır olarak koydu doktorum ilk ölçüm de 13/8 ikincisinde de 13/8 ve inatla düşmüyorsa beni arayın dedi doktorumuz .. Sizde sıkı takip edin .. Allahım sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin inşallah hiç öyle bir risk yasamayiz
Bebiş mi uyutmadı. Bende sabahları uyuyamıyorum inanılmaz acıkıyorum bebiş tekmeleyip duruyor kalk ye diyor uyku düzenim iyice bozuldu galiba vücut alıstırıyo artıkUykusuz kaldığım bir geceden daha günaydın
Benimki de fena olmaya başladı acıkınca vura vura kaldırıyor artık :) 2 gündür sonunda ateşim düştü biraz rahat bir gece geçirdik biz de huzura erdim. Korktum aşıdan sonra düşüremeyince doktorumla konuştum dün. Bugün de düşmezse iç hastalıklarının görmesi lazım dedi hastaneye gitme korkum ateşin gözünü korkuttu sanırım.Bebiş mi uyutmadı. Bende sabahları uyuyamıyorum inanılmaz acıkıyorum bebiş tekmeleyip duruyor kalk ye diyor uyku düzenim iyice bozuldu galiba vücut alıstırıyo artık☺
Uyku problemi yaşamaya başladım cnm. İlk aylarda da sıkıntı çekiyordum. Şimdi de. Uyusam bile genellikle kalitesiz hissediyorum.Bebiş mi uyutmadı. Bende sabahları uyuyamıyorum inanılmaz acıkıyorum bebiş tekmeleyip duruyor kalk ye diyor uyku düzenim iyice bozuldu galiba vücut alıstırıyo artık☺
Ama yürüyemiyoruzBana her gün 1 saat yürü dedi canım
Bende 54le başladım 60 oldum ama asıl kilolar son aydaBende 58 ile basladim bugun doktora gittim 66 olmusum ..sen bize yetisene kadar biz senin 3 kati kilo aliriz
Bende gecen haftaya kadar bebis 2lere kadar uyutmuyodu hareketliydi sabah 5de basliyo 8e kadar suruyoduUyku problemi yaşamaya başladım cnm. İlk aylarda da sıkıntı çekiyordum. Şimdi de. Uyusam bile genellikle kalitesiz hissediyorum.Bebişim de hareketli oluyor özellikle gece 2 civarı başlıyor ama o etken değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?