- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 83
- 38
Benim koldan ölçmeli canım. Ben iki kere ölçüyorum günde hep 9-6 çıkıyor bazen 8-5. Yükselmiyor hiç. O dediğin saatlerde mi yapmak şazımmış canım. İnşallah sağlıkla doğumu atlatırız
Ama yürüyemiyoruzbir tane yoga buldum her hamile yapabilir diye onu yaptım rahatladım . Evde durmaktan hemen yoruluyorum
Bende gecen haftaya kadar bebis 2lere kadar uyutmuyodu hareketliydi sabah 5de basliyo 8e kadar suruyodu
Ama su 3gundur cok az hareket ediyo
Simdi doktordayim sorucam normalmi
Diyet yaptığın halde mi cikti bu ölçülerKizlar seker cihazi aldim ölçtüm aclik 97, 1 saat 141, 2 saat 112 dikkat ederek düşürebilirmiyim sizce yoksa kötü mü
Çok fena olucaklarBenimki de fena olmaya başladı acıkınca vura vura kaldırıyor artık :) 2 gündür sonunda ateşim düştü biraz rahat bir gece geçirdik biz de huzura erdim. Korktum aşıdan sonra düşüremeyince doktorumla konuştum dün. Bugün de düşmezse iç hastalıklarının görmesi lazım dedi hastaneye gitme korkum ateşin gözünü korkuttu sanırım.
Bir de şimdi kargodan aradılar bebişimin beşiği gelmek üzere çok heyecan yaptım
Atresten uzak durmamız şazım en büyük stres yaptırıyor bunları hep takmamak şazım kafayaBenim takibim bu şekilde senin çok normal bence Benim arada 13 u bulduğu oluyor Kendimize çok dikkat etmemiz gerek Panik olmadan sıkı gözlemleyerek İnşallah sağlıkla atlatiriz
Yogayı paylaşabilir misin arkadaşım Bende geçen gün merdiven inip çıktım soluk soluğa kaldim
Her zaman çok hareketli olmazlar sanırım iyidir diye düşünüyorum ... Doktordan çıkınca haber et arkadasim
Bence vücut hazırlıyor bende de öyle olmaya başladı ilginç bir şekildeUyku problemi yaşamaya başladım cnm. İlk aylarda da sıkıntı çekiyordum. Şimdi de. Uyusam bile genellikle kalitesiz hissediyorum.Bebişim de hareketli oluyor özellikle gece 2 civarı başlıyor ama o etken değil.
Ay maşallah yaaa bende bısuru sey aldım ama biaraya koysam bu kadar olmaz yınedee bısuru sey almıssın güle güle giysin inşallahKızlar bebeğimin eksiği kaldı mı diye bakayım dedim çeyiz serme gibi oldusanırım eksiğimiz yok Eki Görüntüle 2616756 Eki Görüntüle 2616757 Eki Görüntüle 2616759 Eki Görüntüle 2616760
inşallah canım çok sağolAy maşallah yaaa bende bısuru sey aldım ama biaraya koysam bu kadar olmaz yınedee bısuru sey almıssın güle güle giysin inşallah
çok güzeller canım bende böyle bir beşik istiyorum portatif bakayım civileBizde civilden bikaç eksik sipariş etmiştik geldi şimdi ama eksşğimiz maalesef var daha begenemedıklerımız karar veremedıklerımız var birdeeebu beşiğide yatak odam için aldım park yatak salonumuzda duracak çocuğu ortalıkta yatırmak istemedım anne yanı olarak aldım bunu
Cok diyet yapmadim amabiraz dikkat ediyodum sanirim biraz daha sıkımam lazim gerci benim sekerim hamilelikden oncede buraz sınırdaydı yuklemede de sinir da cıktı 2 hafta diyet yapip ölçüm yapip kontrole gidicem, hayirlisiyla bi dogursaydik şekeri bi yandan virüsü bi yandan nasil bi doneme denk geldik, sonu hayirli olur insallah hepimiz icinDiyet yaptığın halde mi cikti bu ölçüler
cok bilgim yok ama biraz yüksek geldi bana
Bende hergun ölçüyorum ama dikkat ediyorum yediklerime
Eczaneden aldik dün optima marka 50 tane cubuguyla 90 liraya aldik toplamKızlar şeker ölçme aletini nereden aldınız ?
Tesekkur ederızçok güzeller canım bende böyle bir beşik istiyorum portatif bakayım civile
Kızlar bebeğimin eksiği kaldı mı diye bakayım dedim çeyiz serme gibi oldusanırım eksiğimiz yok Eki Görüntüle 2616756 Eki Görüntüle 2616757 Eki Görüntüle 2616759 Eki Görüntüle 2616760
Güle güle kullansın bebeklerBizde civilden bikaç eksik sipariş etmiştik geldi şimdi ama eksşğimiz maalesef var daha begenemedıklerımız karar veremedıklerımız var birdeeebu beşiğide yatak odam için aldım park yatak salonumuzda duracak çocuğu ortalıkta yatırmak istemedım anne yanı olarak aldım bunu
Sağol canım buarada sende cıvılden cıtcıtlı zıbın soylemıstın sankı dımı gelmedıyse hala ıcın rahat olsun cok guzel geldıler ben cok begendım yumusak bırdeGüle güle kullansın bebekler
Ben de aynı durumdayim.. detaylı ultrason da 21 +5 günlükken konuldu teşhis özel hastanedeki doktorum tam teşekküllü bir hastanede kayıt actirmami ve orda takip edilmem gerektiğini söyledi... Kanuni Sultan Süleyman hastanesi ne gittim 25. Haftada alttan muayene yapmak istedi vajinal ultrason ile ondan sonra perinatolojiye sevk edebilirim dedi...ben de kanama riski olduğu için yaptırmadım...30. haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali var diyorlar.... 30. Haftayı bekliyorum çok şükür ben de de kanam olmadı.... Ama biraz yorulsam yürüyemez hale geliyorum.... Bol bol dinlenmeye çalış.... Kendini yorucak işler yapma.... magnezyum ve progestan içiyorum bende bı de vitamin kullanıyorum..... Allah herkesin yardımcisi olsun.... Acil bı durumum olsa gidicek doktorum da yokGünaydın temmuz anneleri ben de bir temmuz annesi adayıyım. Geçen gün kontrolüm vardı, plasentam aşağı yerleşimliydi zamanla çıkar yukarı demişti doktor fakat tamamen aşağı indiğini öğrendim yani plasenta previa totalis olmuşumhiç kanamam olmadı ama buaralar kasılmam oluyor bazen onun için adalat diye bi ilaç verdi onun yanında progestan fitil ve magnezyum da kullanıyorum. Benim gibi olan var mı? Doktor çok rahattı, kasılmaları keselim kanaman olmasın onun dışında sezeryan olacaksın başka bi sıkıntı yok dedi ama internette korkunç şeyler yazıyor. Bu 2. gebeliğim bi de yapışıklık, rahim alınması, erken doğum vs. bir sürü kötü şeyler yazıyor. Çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?