2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim takibim bu şekilde senin çok normal bence Benim arada 13 u bulduğu oluyor Kendimize çok dikkat etmemiz gerek Panik olmadan sıkı gözlemleyerek İnşallah sağlıkla atlatiriz

Ama yürüyemiyoruz bir tane yoga buldum her hamile yapabilir diye onu yaptım rahatladım . Evde durmaktan hemen yoruluyorum

Yogayı paylaşabilir misin arkadaşım Bende geçen gün merdiven inip çıktım soluk soluğa kaldim

Bende gecen haftaya kadar bebis 2lere kadar uyutmuyodu hareketliydi sabah 5de basliyo 8e kadar suruyodu
Ama su 3gundur cok az hareket ediyo
Simdi doktordayim sorucam normalmi

Her zaman çok hareketli olmazlar sanırım iyidir diye düşünüyorum ... Doktordan çıkınca haber et arkadasim

Çok fena olucaklar Ne güzel canım inşallah bir daha çıkmaz hastalık uzak dursun hepimizden sen nettrn mi sipariş verdin canım beşiği güle güle yatsın inşallah

Atresten uzak durmamız şazım en büyük stres yaptırıyor bunları hep takmamak şazım kafaya

Bence vücut hazırlıyor bende de öyle olmaya başladı ilginç bir şekilde

Benim yaptığım yoga bu . Doktoruma sordum karın kası kaldırma zıplama ve ağır kaldırma dedi . Onun dışında kendini zorlamadığın müddetçe hafif hareketler yapılabilirmiş. Ama kendi doktorunuza danısın tabi .
Bu video da ağır hiç bir durum yok rahatlatıyor . Ben denedim bacaklarım ağrıyordu geçti . Esnetiyor

Bizde civilden bikaç eksik sipariş etmiştik geldi şimdi ama eksşğimiz maalesef var daha begenemedıklerımız karar veremedıklerımız var birdeee bu beşiğide yatak odam için aldım park yatak salonumuzda duracak çocuğu ortalıkta yatırmak istemedım anne yanı olarak aldım bunu

Eklentiler

• IMG_20200409_134248.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 83
çok güzeller canım bende böyle bir beşik istiyorum portatif bakayım civile

Diyet yaptığın halde mi cikti bu ölçüler
cok bilgim yok ama biraz yüksek geldi bana
Bende hergun ölçüyorum ama dikkat ediyorum yediklerime
Cok diyet yapmadim amabiraz dikkat ediyodum sanirim biraz daha sıkımam lazim gerci benim sekerim hamilelikden oncede buraz sınırdaydı yuklemede de sinir da cıktı 2 hafta diyet yapip ölçüm yapip kontrole gidicem, hayirlisiyla bi dogursaydik şekeri bi yandan virüsü bi yandan nasil bi doneme denk geldik, sonu hayirli olur insallah hepimiz icin

Emzirme atleti almıştım yazın iyi gider sütyene gerek kalmaz diye . Şimdide sütyen yok hepsi küçük geliyor . Emzirme atletimk giyeyim dedim ve olmuyor bi de onkadar para verdim yalandan yere para koparıyolar milletten . Ben ćok gereksiz gördüm normal atlet alsaydım bir kaç tane daha iyi olurdu .

Kızlar bende göğüs kalkanı, 97 li bez, gogus pompasi, islak pamuk ve mendil, zibin, hastane çıkışı, 3 takim kiyafet, bornoz, kuvet takimi, banyo sampuan losyon fln set, nevresim takimi, bakim seti, camasir deterjani biseyler aldim ama resim ekleyemiyorum niye bilmiyorum, besigini de bi dahaki ay alicam kısmetse

Güle güle kullansın bebekler

Ben de aynı durumdayim.. detaylı ultrason da 21 +5 günlükken konuldu teşhis özel hastanedeki doktorum tam teşekküllü bir hastanede kayıt actirmami ve orda takip edilmem gerektiğini söyledi... Kanuni Sultan Süleyman hastanesi ne gittim 25. Haftada alttan muayene yapmak istedi vajinal ultrason ile ondan sonra perinatolojiye sevk edebilirim dedi...ben de kanama riski olduğu için yaptırmadım...30. haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali var diyorlar.... 30. Haftayı bekliyorum çok şükür ben de de kanam olmadı.... Ama biraz yorulsam yürüyemez hale geliyorum.... Bol bol dinlenmeye çalış.... Kendini yorucak işler yapma.... magnezyum ve progestan içiyorum bende bı de vitamin kullanıyorum..... Allah herkesin yardımcisi olsun.... Acil bı durumum olsa gidicek doktorum da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…