2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Emzirme döneminde aliniyo süt olsun diye diyen var veriliyo diyen var şimdi 25 kilo alsak maksimum üstüne bir de emzirme döneminde mi alicaz anlamadim bu işi valla
Her türlü alınabiliyor doğumdan sonra biraz veriliyor eşi suyu bebek çıktıktan sonra ilk alışma sürecinde de biraz veriliyor kilolar... Sonra da aman şunu ye sütun olsun bunu da ye sütun yetsin derken verdigini de tekrar aliyo insan..... Sağlıkla gelsinler de 1 2 sene sonra veririz kiloları....

Selam doktordan ciktim bebek gayet iyi gayette kimildiyodu, parmagini emiyodu
Yer degistirmis
2hafta once ultrasonda kafasi asagidaydi simdi sola gelmis belki oyuzden eskisi gibi her hareketini hissetmiyor olabilirmisim
Seker yuklemesine gelince once glycémie ye bakicaz kan tahliliyle eger dr gerek duyarsa seker yuklemesi yapilicak
4hafta sonra asi yapilicak bogmaca deniliyo sanirim turkce
Sonrada tétanos
7hafta sonrada son ultrason

bedeninizden küçük mü almıştınız? ben normal bedenimi almıştım şimdi denedim tam oluyor bir iki tane daha almayı düşünüyorum hatta rahat olur

bedeninizden küçük mü almıştınız? ben normal bedenimi almıştım şimdi denedim tam oluyor bir iki tane daha almayı düşünüyorum hatta rahat olur
Yok canım . Ben normalde 80 giyerim 95 aldım . Ama ön tarafı V şeklinde ve göğüslerim çıkıyor en ufak eğilmemde ve gögüs uçlarımı acıttı . Eski halimde olurdu ama bu halimle olmuyor en büyük bedenini almıştım bide ön tarafı biraz yüksekte alsaydım belki daha rahat olurdu . Bebeğimi emzireceğimi düşünüyorumda bu atlette açılma yerinin olmasına bile gerek yok hop çıkıyor zaten enn rahatı yarım sporcu atleti iyi ki almışım

Eklentiler

• Screenshot_20200409-160348_Chrome.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 71
Emzirme sütyeni ve atleti çok lazım şeyler değil zaten cnm. Anne özeniyorsa alsın tabi ama bir zamandan sonra ben kullanmamıştım. Sporcu sütyeni, rahat bir büstiyer çok daha iyi ve kullanışlı oluyor. Emzirme sütyeninde güzel seçenekler yok malesef.
Bu da bizim süs yastığımız ☺
Çok güzelmiş ben de mi yaptırsam oğluma, kızıma

kızlar lohusa geceliğinizi pijamanızı nereden aldınız ? ben bir pijama bir gecelik almayı düşünüyorum. yeter değil mi ?
Papillonhomewear diye bi sayfa buldum instegram da ben orayla grsyorum bugun yarin 2 pijama takim siparis vericem, biri biraz klasik lacivert, digeri digeri daha spor bordo beyaz, bebegimin hast cikisi da bordo beyaz, tanesi 110 tl 3 lu takimlar

Güzel oluyor yaptır, ilk doğduklarında fotoğraf çekilirken de önünde yatıyorlar ya bayılıyorum

Çok fena olucaklar☺ Ne güzel canım inşallah bir daha çıkmaz hastalık uzak dursun hepimizden sen nettrn mi sipariş verdin canım beşiği güle güle yatsın inşallah
Aynen toparladim galiba aman nazar değmesin modunda geziyorum evde bugün ateş yok diye. Netten aldık canım biz beşiği dezenfekte ettik ufaktan başladık kurmaya hatta heyecanlandı bizim minik de çok hareketli bugün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…