İnstagram'da canım Türkan Yastık sayfanın adıSen nereden yaptırdın cnm?
Ben de o sayfayı takip ediyorum... Siparişiniz gelince görüşünüzü belirtir misiniz...Papillonhomewear diye bi sayfa buldum instegram da ben orayla grsyorum bugun yarin 2 pijama takim siparis vericem, biri biraz klasik lacivert, digeri digeri daha spor bordo beyaz, bebegimin hast cikisi da bordo beyaz, tanesi 110 tl 3 lu takimlar
Güle güle kullansın inşallah ben direkt oda yapıcam bebeğe büyüyen yatak istiyorum ama bir yere gidipte bakamıyorum haziranı beklicem bende bakalımAynen toparladim galiba aman nazar değmesin modunda geziyorum evde bugün ateş yok diye. Netten aldık canım biz beşiği dezenfekte ettik ufaktan başladık kurmaya hatta heyecanlandı bizim minik de çok hareketli bugün :)
Yarin kargoya vereceklermis gelince mutlaka yazarimBen de o sayfayı takip ediyorum... Siparişiniz gelince görüşünüzü belirtir misiniz...
ben de bakıyorum bı tane sunu begendım Aqua 030405 Mavi Omuzlar Dantel Sabahlıklı Hamile Lohusa Seti - Satın Al | lohusamkızlar lohusa geceliğinizi pijamanızı nereden aldınız ? ben bir pijama bir gecelik almayı düşünüyorum. yeter değil mi ?
Guzelmis canimm begendimben de bakıyorum bı tane sunu begendım Aqua 030405 Mavi Omuzlar Dantel Sabahlıklı Hamile Lohusa Seti - Satın Al | lohusam
bende yemeklerden sonra nefes darlığı oluyor yemek yemek kabusa dönüştüKizlar size oluyor mu bilmem aksam yemeklerden sonra karnim kasiliyorneden acaba
Ben de aynı durumdayim.. detaylı ultrason da 21 +5 günlükken konuldu teşhis özel hastanedeki doktorum tam teşekküllü bir hastanede kayıt actirmami ve orda takip edilmem gerektiğini söyledi... Kanuni Sultan Süleyman hastanesi ne gittim 25. Haftada alttan muayene yapmak istedi vajinal ultrason ile ondan sonra perinatolojiye sevk edebilirim dedi...ben de kanama riski olduğu için yaptırmadım...30. haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali var diyorlar.... 30. Haftayı bekliyorum çok şükür ben de de kanam olmadı.... Ama biraz yorulsam yürüyemez hale geliyorum.... Bol bol dinlenmeye çalış.... Kendini yorucak işler yapma.... magnezyum ve progestan içiyorum bende bı de vitamin kullanıyorum..... Allah herkesin yardımcisi olsun.... Acil bı durumum olsa gidicek doktorum da yok
O nefes darlıgı bende de var yatarken özellikle alçak yastıkta yatamıyorum dik yatabiliyorumbende yemeklerden sonra nefes darlığı oluyor yemek yemek kabusa dönüştü
Benim doktorum tüm olasılıkları sıraladı....internette de araştırmıştım öncesinde..... İlk doğumum sezeryan o yüzden sezeryan dikisinin üstüne yapışma riski de var.... Kan transferi olma ihtimali de olduğu icin riske atmadı hiç.... araştırma hastanesinde mutlaka doğum yap dedi.... Bir de uzun zamandır olmasını bekliyordum... O yüzden alttan muayene yi de göze alamadım....tüp bebek düşünürken kendiliğinden geldi.... hayırlısı inşallah yukarıya cikarlar da sorunsuz bı şekilde ilerler gebelikler....38 i 39 u bulur inşallah doğum yapmamız....Son kontrolde bana vajinal ultrasonla bakıldı önce. Bence korkulacak bişey yok onda neticede her gün iki kere progestan fitil kullanıyorum yoksa içerek kullan derdi. Benim doktorum çok rahat ya özel bi kliniğe gidiyorum aynı klinikte perinatolog da var ondan o kadar rahat herhalde... Olumsuz bi durum olursa onu arayıp çağıracak sanırım çünkü beni direk perinatoloğa yönlendirmedi. Kafamda çok sorular var ama doktorun karşısına geçince basiretim bağlanıyor resmeniş yapmıyorum öğrendiğimden beri hep uzun oturuyorum ya da yan yatıyorum ve ben de biran önce yukarı çıkmasını temenni ediyorum. İnşallah çıkar da bizim bu korkularımız geçer.
Ayyyy maşallaahh çokk güzeller bayıldım rabbim içini doldursun inşallah sağlıklaKızlar bebeğimin eksiği kaldı mı diye bakayım dedim çeyiz serme gibi oldusanırım eksiğimiz yok Eki Görüntüle 2616756 Eki Görüntüle 2616757 Eki Görüntüle 2616759 Eki Görüntüle 2616760
Ben n11 den aldım bugün geldi geceliğim çok güzel ve kaliteli kumaşıkızlar lohusa geceliğinizi pijamanızı nereden aldınız ? ben bir pijama bir gecelik almayı düşünüyorum. yeter değil mi ?
Ben bunun sadece geceliğini aldım canım trendyoldan pembesini ama henüz gelmediben de bakıyorum bı tane sunu begendım Aqua 030405 Mavi Omuzlar Dantel Sabahlıklı Hamile Lohusa Seti - Satın Al | lohusam
Amin inşallah hepimizinkini canımAyyyy maşallaahh çokk güzeller bayıldım rabbim içini doldursun inşallah sağlıkla
Bana oluyo ve akşam yemeğinden sonra birde muhakkak arka sol kaburgam bir ağrıyor anlatamam soda iç yürü yumuşuyor biraz ben öle keşfettimKizlar size oluyor mu bilmem aksam yemeklerden sonra karnim kasiliyorneden acaba
Ben n11 den aldım bugün geldi geceliğim çok güzel ve kaliteli kumaşı
Korse markası verildi mi kaçırdım galibaKızlar birde ikinci kez gebe kalan anneler şu korse hakkında bilgi verebilirlermi. Kaç beden almamız gerekiyor ne kadarı gidiyor ne kadar sürede iniyor karnımızda bu korseyi nasıl alıp kullanıcaz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?