2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Papillonhomewear diye bi sayfa buldum instegram da ben orayla grsyorum bugun yarin 2 pijama takim siparis vericem, biri biraz klasik lacivert, digeri digeri daha spor bordo beyaz, bebegimin hast cikisi da bordo beyaz, tanesi 110 tl 3 lu takimlar
Ben de o sayfayı takip ediyorum... Siparişiniz gelince görüşünüzü belirtir misiniz...

Güle güle kullansın inşallah ben direkt oda yapıcam bebeğe büyüyen yatak istiyorum ama bir yere gidipte bakamıyorum haziranı beklicem bende bakalım

Son kontrolde bana vajinal ultrasonla bakıldı önce. Bence korkulacak bişey yok onda neticede her gün iki kere progestan fitil kullanıyorum yoksa içerek kullan derdi. Benim doktorum çok rahat ya özel bi kliniğe gidiyorum aynı klinikte perinatolog da var ondan o kadar rahat herhalde... Olumsuz bi durum olursa onu arayıp çağıracak sanırım çünkü beni direk perinatoloğa yönlendirmedi. Kafamda çok sorular var ama doktorun karşısına geçince basiretim bağlanıyor resmen iş yapmıyorum öğrendiğimden beri hep uzun oturuyorum ya da yan yatıyorum ve ben de biran önce yukarı çıkmasını temenni ediyorum. İnşallah çıkar da bizim bu korkularımız geçer.

Benim doktorum tüm olasılıkları sıraladı....internette de araştırmıştım öncesinde..... İlk doğumum sezeryan o yüzden sezeryan dikisinin üstüne yapışma riski de var.... Kan transferi olma ihtimali de olduğu icin riske atmadı hiç.... araştırma hastanesinde mutlaka doğum yap dedi.... Bir de uzun zamandır olmasını bekliyordum... O yüzden alttan muayene yi de göze alamadım....tüp bebek düşünürken kendiliğinden geldi.... hayırlısı inşallah yukarıya cikarlar da sorunsuz bı şekilde ilerler gebelikler....38 i 39 u bulur inşallah doğum yapmamız....

kızlar lohusa geceliğinizi pijamanızı nereden aldınız ? ben bir pijama bir gecelik almayı düşünüyorum. yeter değil mi ?
Ben n11 den aldım bugün geldi geceliğim çok güzel ve kaliteli kumaşı

Eklentiler

• AE01A5B4-7C23-42A4-883F-C9DCAAF787A6.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 60
Merhaba arkadaşlar bgn kontrole gittim ben,başka il de doktorum randevu mesajını gösterdik öyle geçtik kontrolden.. büyümüş kızım 2 aydır gidemiyordum.. Şekerim var sanırım yükleme yapmayacaktık ama evde cihaz ile takip edince yüksek çıktığını gördük o yüzden sabah 100 lük yükleme yaptırıcam .
27+5 bebeğim 1.250 kg
Hastane çıkış muslin yastıklı pike takımını ınsg da tuğbakuğu sayfasından yaptırdım. Beşik olarak ta ıkeanın beyaz lake beşiği yatak odama aldık.. Oturma odasına da mamaroo ile idare edicez babynest i de var.. Gecelik olarak lohusahamile_com sayfasından alıcam.. Alışveriş netden yapıyorum toplu olarak. bakalım hepimiz için hakkımızda hayırlısı..

Kızlar birde ikinci kez gebe kalan anneler şu korse hakkında bilgi verebilirlermi. Kaç beden almamız gerekiyor ne kadarı gidiyor ne kadar sürede iniyor karnımızda bu korseyi nasıl alıp kullanıcaz acaba

Kızlar birde ikinci kez gebe kalan anneler şu korse hakkında bilgi verebilirlermi. Kaç beden almamız gerekiyor ne kadarı gidiyor ne kadar sürede iniyor karnımızda bu korseyi nasıl alıp kullanıcaz acaba
Korse markası verildi mi kaçırdım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…