2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Eşleri çalışan arkadaşlar eşinizle sosyal mesafeyi koruyor musunuz, bunu nasıl yapioyorsnz

Eşleri çalışan arkadaşlar eşinizle sosyal mesafeyi koruyor musunuz, bunu nasıl yapioyorsnz
Ben çalısmıyorum eşim işe gidip geliyor ama bariz bir mesafe koymadım ben sadece yakınlasmıyoruz öpmüyoruz bile birbirimizi aynı evdeyiz ne kadar uzak kalabilirizki eşim zaten her önlemini alıyor maske kullanıyor özel arabayla gidiyor ofiste çalısıyor eve gelince direkt banyo zaten

evet canım benım troidim yüksek çıkmıştı ilk aylarda ilaçla faln 0 lara düşürdük ama virsten dolayı bayadr gdemedm doktora şuan ne durumda bılemıorum ilaca devam edıorum.Buarada benımkı 60 a kadar cıktı senınkı dert edılecek yukseklıkte degil bnce sıkma cnnı

Martın sonundan berı gırmedım buraya girdikçe bebegmı dahada çok merak edıorum doktrada gtmeynce iyice sıkıntıya giriyorum die.sayfalar baya birikmiş hepsini okumadan yenı msjlarada glmk istemıorum bakalım kaç günde size yetişecegim.umarım hepiniz çok iyisinzdr

kan sulandırıcı iğne kullananlar hala göbeğine iğne yapan var mı?Ben korkarakda olsa devam edıorum göbekten

En son nezaman gittin doktoruna

Kızlar birde ikinci kez gebe kalan anneler şu korse hakkında bilgi verebilirlermi. Kaç beden almamız gerekiyor ne kadarı gidiyor ne kadar sürede iniyor karnımızda bu korseyi nasıl alıp kullanıcaz acaba
Ben yamuna almak istiyorum da m mi alsam l mi alsam diyorum yamunanın sitesine göre gitsek xl almak lazım anlamadım gitti o yüzden doğumdan sonraya bıraktım

Ben onu başta yapıyodum yatmadan önce ya da gece lavaboya kalktığımda acıktıysam çikolatalı süttür ya da ekmek arası bişeydir hemen yapıp yiyodum. Dayanamadığımdan değil, aman şekerim düşmesin bebek aç kalmasın diye Pek dikkat de etmiyodum yedikten sonra yatmamaya. Sonra kilo alıp başını gitmeye başlayınca böyle şeyleri kestim

Bana her gün 1 saat yürü dedi canım
Dışarı çıkmıyorum pek işim olmadıkça. Nasıl yapıyosun? Bu yürüme işini evde halleden var mı yürüme bandı olmadan. Güzel eğlenceli bi yöntem bilen? Odalar arası dolaşsam sürekli bi yerlere çarpmamaya çalışarak pek olmuyo sanki ya kuyruğunu yakalamaya çalışan kedi gibi

Ben de bunu yapıyorum. Bi de yürüyüş de yapsam iyi olur sanki. Nasıl yapsam evde bilmiyorum

Kızlar 2. Doz tetenoz nezaman vurulmali bir süresi varmı?
Benim 2.dozun zamanı geçti. Yani aişe hekimliğinin çağırdığı zamanda gitmedim. Dr a sormuştum acelesi yok demişti. 1 hafta sonra.dr a gidicem o zaman sorcam bakalım ne zamana kadar yaptırmam lazım diye.

Merdivenleri inip çıkmak olabilir sanki yürüyüş niyetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…