Hım anladım canım bende bı kaç hafta geciktiricem gibi görunuyor.bi sıkıntı olmaz heralde ozamanBenim 2.dozun zamanı geçti. Yani aişe hekimliğinin çağırdığı zamanda gitmedim. Dr a sormuştum acelesi yok demişti. 1 hafta sonra.dr a gidicem o zaman sorcam bakalım ne zamana kadar yaptırmam lazım diye.
Olabilir ama uzun sürmez heraldeMerdivenleri inip çıkmak olabilir sanki yürüyüş niyetine
15 gunluk diyetini uygula, eger düsmezse doktorun yonlendirir zaten canim. Simdilik biraz sinirin uzerinde ama diyetle kontrol edilebilir tabiKizlar seker cihazi aldim ölçtüm aclik 97, 1 saat 141, 2 saat 112 dikkat ederek düşürebilirmiyim sizce yoksa kötü mü
Guzel gunlerde kullansin kuzucukKızlar bebeğimin eksiği kaldı mı diye bakayım dedim çeyiz serme gibi oldusanırım eksiğimiz yok Eki Görüntüle 2616756 Eki Görüntüle 2616757 Eki Görüntüle 2616759 Eki Görüntüle 2616760
Ben yazmistim aslinda emzirme atleti gereksiz diyeEmzirme atleti almıştım yazın iyi gider sütyene gerek kalmaz diye . Şimdide sütyen yok hepsi küçük geliyor . Emzirme atletimk giyeyim dedim ve olmuyorbi de onkadar para verdim yalandan yere para koparıyolar milletten . Ben ćok gereksiz gördüm normal atlet alsaydım bir kaç tane daha iyi olurdu .
Cok begendimben de bakıyorum bı tane sunu begendım Aqua 030405 Mavi Omuzlar Dantel Sabahlıklı Hamile Lohusa Seti - Satın Al | lohusam
Ben de tugbakugu sayfasina hastane cikisini yaptirmayi düşünüyorum jakarli set bir de kuslin havlusundan. Ama Hala oğlusumun ismi yok babasi saolsunMerhaba arkadaşlar bgn kontrole gittim ben,başka il de doktorum randevu mesajını gösterdik öyle geçtik kontrolden.. büyümüş kızım 2 aydır gidemiyordum.. Şekerim var sanırım yükleme yapmayacaktık ama evde cihaz ile takip edince yüksek çıktığını gördük o yüzden sabah 100 lük yükleme yaptırıcam .
27+5 bebeğim 1.250 kg
Hastane çıkış muslin yastıklı pike takımını ınsg da tuğbakuğu sayfasından yaptırdım. Beşik olarak ta ıkeanın beyaz lake beşiği yatak odama aldık.. Oturma odasına da mamaroo ile idare edicez babynest i de var.. Gecelik olarak lohusahamile_com sayfasından alıcam.. Alışveriş netden yapıyorum toplu olarak. bakalım hepimiz için hakkımızda hayırlısı..
Ben yamuna korse kullandim, dogumdan sonra 3. Ayda beden olcume gore aldim. Bence cokta gerekli degil hani, cokta kullanmadimKızlar birde ikinci kez gebe kalan anneler şu korse hakkında bilgi verebilirlermi. Kaç beden almamız gerekiyor ne kadarı gidiyor ne kadar sürede iniyor karnımızda bu korseyi nasıl alıp kullanıcaz acaba
Vallla sosyal mesafeyi korumuyoruz nasil koruyacagiz ayni evdeEşleri çalışan arkadaşlar eşinizle sosyal mesafeyi koruyor musunuz, bunu nasıl yapioyorsnz
Mersiven inip cikma hareketi icin erken kizlar, doguma yakin yapin biraz rahmi hareketlendirme olasiligi varOlabilir ama uzun sürmez heralde
Leslie yapabilirsin 15 dakikalık olandan ben dün yaptım yoruyor ama hareketsizlikten iyidirDışarı çıkmıyorum pek işim olmadıkça. Nasıl yapıyosun? Bu yürüme işini evde halleden var mı yürüme bandı olmadan. Güzel eğlenceli bi yöntem bilen? Odalar arası dolaşsam sürekli bi yerlere çarpmamaya çalışarak pek olmuyo sanki ya kuyruğunu yakalamaya çalışan kedi gibi
Ben oksapara dvm ediyorum doguma kdr da dvm edicemkan sulandırıcı iğne kullananlar hala göbeğine iğne yapan var mı?Ben korkarakda olsa devam edıorum göbekten
Ben de ayniyim iş yapmayi bırak yakin bi yere gidip gelsem heryerim dökülüyor en az 1 saat uzanmasam belim kopuyorKızlar sizde de gündüz iş yapmışsanız akşam pilinizin bittiği oluyor mu ben resmen koltuktan kalkamıyorum bel ağrım popoma ve bacağıma vuruyor yoksa ben mi güçsüzüm anlamadım?
Aynı şekilde özellikle bir iki haftadır daha önce yormayyan işler yoruyo bı salon supuruyorum mesela nefes nefese bı de bel ağrısı Allah'ın emriKızlar sizde de gündüz iş yapmışsanız akşam pilinizin bittiği oluyor mu ben resmen koltuktan kalkamıyorum bel ağrım popoma ve bacağıma vuruyor yoksa ben mi güçsüzüm anlamadım?
Ben 16 martta ilk dozu olmustum ikinci doz 27 nisan yazdı bana canım süresi var demekkiKızlar 2. Doz tetenoz nezaman vurulmali bir süresi varmı?
Bende de oluyor bacaklarım hep sğrıyor sanırım zorlanmaya başladık artık belimde ağrıyor mesela hemenKızlar sizde de gündüz iş yapmışsanız akşam pilinizin bittiği oluyor mu ben resmen koltuktan kalkamıyorum bel ağrım popoma ve bacağıma vuruyor yoksa ben mi güçsüzüm anlamadım?
Bi bakayım ona meşhur ama hiç bakmamıştımLeslie yapabilirsin 15 dakikalık olandan ben dün yaptım yoruyor ama hareketsizlikten iyidir☺
Ortalama 6 hafta sonra yani canım ozaman bende o şekilde giderim aramazlarsaBen 16 martta ilk dozu olmustum ikinci doz 27 nisan yazdı bana canım süresi var demekki
Evde olmuyor yürüyüş malesef .Ben de bunu yapıyorum. Bi de yürüyüş de yapsam iyi olur sanki. Nasıl yapsam evde bilmiyorum
Kac kilo aldin canimBen onu başta yapıyodum yatmadan önce ya da gece lavaboya kalktığımda acıktıysam çikolatalı süttür ya da ekmek arası bişeydir hemen yapıp yiyodum. Dayanamadığımdan değil, aman şekerim düşmesin bebek aç kalmasın diyePek dikkat de etmiyodum yedikten sonra yatmamaya. Sonra kilo alıp başını gitmeye başlayınca böyle şeyleri kestim
Ben de ayniyim iş yapmayi bırak yakin bi yere gidip gelsem heryerim dökülüyor en az 1 saat uzanmasam belim kopuyor
Aynı şekilde özellikle bir iki haftadır daha önce yormayyan işler yoruyo bı salon supuruyorum mesela nefes nefese bı de bel ağrısı Allah'ın emri
Ya çol var daha kızlar napacaz böyle o zamanBende de oluyor bacaklarım hep sğrıyor sanırım zorlanmaya başladık artık belimde ağrıyor mesela hemen
Sağol canım hepimiz inşallahGüle güle kullanın bebişle beraber
Aynen canımOrtalama 6 hafta sonra yani canım ozaman bende o şekilde giderim aramazlarsa
Sorma 9 kilo aldım. 10 gün falan olmuştur son ölçtüğümden beri. Ölçmeye korkuyorum tekrar :)) Şimdi evdeyim bi de. Midemi genişletecek kadar çok yememeye çalışıyorum şimdi. Burdan biri yazmıştı ilk iki 3 aylık dönemde benim kadar almış da, son 3 ayı az kiloyla bitirmiş. Allahım inşallah ben de öyle olurum aminnn:)))Kac kilo aldin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?