2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim 2.dozun zamanı geçti. Yani aişe hekimliğinin çağırdığı zamanda gitmedim. Dr a sormuştum acelesi yok demişti. 1 hafta sonra.dr a gidicem o zaman sorcam bakalım ne zamana kadar yaptırmam lazım diye.
Hım anladım canım bende bı kaç hafta geciktiricem gibi görunuyor.bi sıkıntı olmaz heralde ozaman

Kizlar seker cihazi aldim ölçtüm aclik 97, 1 saat 141, 2 saat 112 dikkat ederek düşürebilirmiyim sizce yoksa kötü mü
15 gunluk diyetini uygula, eger düsmezse doktorun yonlendirir zaten canim. Simdilik biraz sinirin uzerinde ama diyetle kontrol edilebilir tabi Bol su ic bir de ben oyle yapiyorum.
Guzel gunlerde kullansin kuzucuk Cagan yazan battaniyeyi nerden aldin canin? Tugbakugu sayfasindan mi?
Ben yazmistim aslinda emzirme atleti gereksiz diye ilk gebelikte ben de aldim bir defa giymedim emzirme Sutyenini bile gereksiz buluyorum. Evdeyken yarim sporcu sutyenleri iyi oluyo, disari cikarken istedigini tak canimm sutyenden memisleri cikarmak sor degil yani dene bak goreceksin 2 sene emzirdim, emzirme sutyenini topladan 2 ay takmadim, bence gereksiz
Cok begendim
Ben de tugbakugu sayfasina hastane cikisini yaptirmayi düşünüyorum jakarli set bir de kuslin havlusundan. Ama Hala oğlusumun ismi yok babasi saolsun
Kızlar birde ikinci kez gebe kalan anneler şu korse hakkında bilgi verebilirlermi. Kaç beden almamız gerekiyor ne kadarı gidiyor ne kadar sürede iniyor karnımızda bu korseyi nasıl alıp kullanıcaz acaba
Ben yamuna korse kullandim, dogumdan sonra 3. Ayda beden olcume gore aldim. Bence cokta gerekli degil hani, cokta kullanmadim
Sadece birkac dugunde felan kullandim ozellikle iyi oldu herkes ne guzel kilo vermissin dedi evde cok kullanmadim desem yeridir.
Eşleri çalışan arkadaşlar eşinizle sosyal mesafeyi koruyor musunuz, bunu nasıl yapioyorsnz
Vallla sosyal mesafeyi korumuyoruz nasil koruyacagiz ayni evde zaten maske eldiven dikkat ediyor eşim, eve gelinde direk duşa, tum kiyafetler makinaya. Ayakkabilar balkona. Bu sekilde

Leslie yapabilirsin 15 dakikalık olandan ben dün yaptım yoruyor ama hareketsizlikten iyidir

Kızlar sizde de gündüz iş yapmışsanız akşam pilinizin bittiği oluyor mu ben resmen koltuktan kalkamıyorum bel ağrım popoma ve bacağıma vuruyor yoksa ben mi güçsüzüm anlamadım?
Ben de ayniyim iş yapmayi bırak yakin bi yere gidip gelsem heryerim dökülüyor en az 1 saat uzanmasam belim kopuyor

Kızlar sizde de gündüz iş yapmışsanız akşam pilinizin bittiği oluyor mu ben resmen koltuktan kalkamıyorum bel ağrım popoma ve bacağıma vuruyor yoksa ben mi güçsüzüm anlamadım?
Aynı şekilde özellikle bir iki haftadır daha önce yormayyan işler yoruyo bı salon supuruyorum mesela nefes nefese bı de bel ağrısı Allah'ın emri

Bende de oluyor bacaklarım hep sğrıyor sanırım zorlanmaya başladık artık belimde ağrıyor mesela hemen

Kac kilo aldin canim

Ben de ayniyim iş yapmayi bırak yakin bi yere gidip gelsem heryerim dökülüyor en az 1 saat uzanmasam belim kopuyor
Aynı şekilde özellikle bir iki haftadır daha önce yormayyan işler yoruyo bı salon supuruyorum mesela nefes nefese bı de bel ağrısı Allah'ın emri
Bende de oluyor bacaklarım hep sğrıyor sanırım zorlanmaya başladık artık belimde ağrıyor mesela hemen
Ya çol var daha kızlar napacaz böyle o zaman Büyük temizlik yaptırmak istiyorum eve kadın çağırmaya da korkuyorum virüsten

Kızlar kıyafet eksıklerı olan varsa instagramda bebemer bebe sayfası var güvenilir ve çok uygun fiyatları şuan bıkaç seyde ındırımde yapmışlar bakın isterseniz. İskenderunda bir mağaza bu ben yerınede gitmiştim. Bende bırseyler sıparıs vercem kendınden eldıvenlı alt ust takımları 17.50 ye dusurmusler suan kampanya yapıp

Kac kilo aldin canim
Sorma 9 kilo aldım. 10 gün falan olmuştur son ölçtüğümden beri. Ölçmeye korkuyorum tekrar :)) Şimdi evdeyim bi de. Midemi genişletecek kadar çok yememeye çalışıyorum şimdi. Burdan biri yazmıştı ilk iki 3 aylık dönemde benim kadar almış da, son 3 ayı az kiloyla bitirmiş. Allahım inşallah ben de öyle olurum aminnn:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…