2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Selam kızlar 1,5 ay aradan sonra biz de kontrole gidebildik. Çok şükür bir sıkıntı yok. Suyun falan ideal seviyesinde, rahim ağzın kapalı şimdilik erken doğum riskin yok dedi. 1236 gr olmuş kızım. Başından beri 1 hafta önde gidiyor zaten. Normalde bu zamanlarda 3 haftada 1 çağırıyorum ama salgın nedeniyle 4 hafta sonra gel dedi. 1 hafta da ben ekleyip 5 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum
Kan uyuşmazlığı iğnesini oldum. Popodan yapıyorlarmış meğer. Dikkat ettikçe hastanede dokunmadık yer bırakmadık mecburen eve gidince kendimi çamaşır suyuna yatırıcam.

minik kuzunun iyi olmasına çok sevindim canım haftaya da biz gideceğiz insallah

Kızlar sizde de gündüz iş yapmışsanız akşam pilinizin bittiği oluyor mu ben resmen koltuktan kalkamıyorum bel ağrım popoma ve bacağıma vuruyor yoksa ben mi güçsüzüm anlamadım?
Aynen belden bacağıma vuruyor basarken üstüne bi güçsüzlük oluyor bel fıtığına döncek gibi geliyor bana

Insallah
Bende 8 Kilo aldim evde olunca sikintidan eline hep birseyler alip yiyoyor ben dahil
Bebeklerimiz saglikli olsunda hepsinin anneleri topik topik olacak

Kızlar sizde de gündüz iş yapmışsanız akşam pilinizin bittiği oluyor mu ben resmen koltuktan kalkamıyorum bel ağrım popoma ve bacağıma vuruyor yoksa ben mi güçsüzüm anlamadım?

Normal is yapma tempomda yapiyorum Ben hatta hic duramiyorum AMA dedigin gibi suan butun evi elden gecirdim popoya dogru vuran bacagimi ceken bi agri olusuyo

Kızlar daha önce kanguru kullananniz var mı acaba uygun fiyat hemde kullanışlı bir şey almak istiyorum

Yapsan bir türlü yapmasan bir türlü valla bi an önce doğuralım

Yapmayinca olmuyo ya cidden. Benim gobegim cok buyuk degilmis goren oyle soyluyo o yuzden sanki hantallasmadim gibi sislik falan da yok bi yerimde cok sukur belki ondandir karnimda bebek oldugunu unutuyorum bazen ama eskisi gibi yuruyemiyorum tabi

Bebekler ne zaman dönüyor acaba? Benimki makat gelişliymiş. Doktora sormayı da unuttum. Kimisi 24. Haftadan sonra döner demiş kimisi 32.

Bebekler ne zaman dönüyor acaba? Benimki makat gelişliymiş. Doktora sormayı da unuttum. Kimisi 24. Haftadan sonra döner demiş kimisi 32.
Bebekler surekli doner, ben 2hafta once gittigimde kafasi asagidaydi dun gittim sola gelmis doguma kadar boyle doner dedi doktor.

Kizlar magnezyum takviyesi yapanlar ne icin yapiyosunuz ?
Dun doktorum bana magnezyum ilaci onerdi veya Hépar su markasi varmis onu ic gunde bir bardak dedi. Bende ilac icmemek icin suyu aldim 1litrede 119mg magnezyum var.
Turkiyede varmi bu su markasi bilmiyorum ama bi Arastirin derim. Carrefour gibi buyuk marketlerde olabilir
Hep goruyordum bu suyu ama ilk kez magnezyum takviyesi oldugunu duydum.

Yapmayinca olmuyo ya cidden. Benim gobegim cok buyuk degilmis goren oyle soyluyo o yuzden sanki hantallasmadim gibi sislik falan da yok bi yerimde cok sukur belki ondandir karnimda bebek oldugunu unutuyorum bazen ama eskisi gibi yuruyemiyorum tabi
Korkarım bundan sonra hantallaşacağız da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…