2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Çok güzel canım güle gğle kullansın iniallah Nerden aldınız birde kaç yasına kadar kullanılıyor bende bu tarz istiyorum büyüyen beşik tarzı

Internetten aldik canim biz malum gezemiyoruz pek bi de uyguna geldi bu sekilde esim kurdu ama demonte olarak geliyor cunku komidin cikip normal yatak olarak kullanilinca 10 yasina kadar kullanir dediler

Internetten aldik canim biz malum gezemiyoruz pek bi de uyguna geldi bu sekilde esim kurdu ama demonte olarak geliyor cunku komidin cikip normal yatak olarak kullanilinca 10 yasina kadar kullanir dediler
Fiyatı ne kadar canım peki hazirana kadar beklicrm bende mağazalar açılmassa bende internetten sipariş vericem

Kızlar sizde de gündüz iş yapmışsanız akşam pilinizin bittiği oluyor mu ben resmen koltuktan kalkamıyorum bel ağrım popoma ve bacağıma vuruyor yoksa ben mi güçsüzüm anlamadım?
Şu kalça, bacak, bel ağrısı yok muuu
Kızlar daha önce kanguru kullananniz var mı acaba uygun fiyat hemde kullanışlı bir şey almak istiyorum
Ben momfortbaby kullanmıştım, ergonomik olanlardan. Şuan satılmıyor galiba ona benzer Solomom baby mi ne öyle bir şey gördüm. Yenidoğan aparatıyla kullandım öyle iş gördü ki ☺

Selamm hanımlar aranızda suyu fazla çıkan var mı? Bugünkü kontrolde bebeğin suyu fazla çıktı, yarın şeker yüklemesi yapılacak ama merak ettim acaba aranızda bu durumda olan var mı

Bu arada mobilya için bekleyen arkadaşlar bizde dün sipariş verdik, fabrikalar eleman sayısını azalttığı için 2 ayı bulur dediler gelmesi. O yüzden çok geçe bırakmamakta fayda var

Kızlar daha önce kanguru kullananniz var mı acaba uygun fiyat hemde kullanışlı bir şey almak istiyorum
Ben kullandım. Ergonomik. Tuniko com dan almıştım. Hayatımda bebek için aldığım en iyi şey oldu. Facebookda ikinci elini satanlardan var. Babywearing sayfanın adı.

Bu arada mobilya için bekleyen arkadaşlar bizde dün sipariş verdik, fabrikalar eleman sayısını azalttığı için 2 ayı bulur dediler gelmesi. O yüzden çok geçe bırakmamakta fayda var
2 aya kadar magazalar acilir diye dusunuyorum
Buyuzden hic bise siparisi vermedim henuz
En gec mayis sonuna acilmazsa bakacaz caresine bakalim
Zaten online sitelerde hic bise kalmamis
Insallah sizinki sorunsuz gelir

Selamm hanımlar aranızda suyu fazla çıkan var mı? Bugünkü kontrolde bebeğin suyu fazla çıktı, yarın şeker yüklemesi yapılacak ama merak ettim acaba aranızda bu durumda olan var mı
Benım fazla cıkmıstı detaylıda sonra seker yuklemesı ıcın cagırdı gecen hafta yaptırdım cok sukur sekerım cıkmadı suyumda normale donmus

Kızlar ben bugün çılgınlık yaptım eşim beni kilyosun beachlerinden biyere götürdü baya yürüyüş yaptım tempolu içime doğmuş yasak geldi :))

Eklentiler

• 7BB96C30-4576-42C0-827B-E8C5E6CACA2B.webp
    78,1 KB · Görüntüleme: 124
  • 74F42B64-4EC4-4978-A829-3451AEA1E7CC.webp
    73,2 KB · Görüntüleme: 146
Benimki hiç hıçkırmıyor ya da ben anlamıyorum
Hickirma oldugunu soyle anliyoruz karninin bir yerinde ic kisimda duzenli atim oluyor bi kac dk kadar. Sanki ayni saniyede minik minik vuruyo gibi. Hafif oluyor farketmek icin sagdan sola soldan saga donuslerden sonra karnina odaklan muhakkak farkedersin

Allah sonumuzu hayır etsin. Herkes fırın, market kuyruğunda.
Dünya basınına rezil olduk adamların bildiği varmışta getirmiyormuş yasağı :)) tövbe yarabbim şuan her yerde market, fırın, kasap talan ediliyor hepsi iki gün için. Fırın açık olacak üstelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…