2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Yok sanırım ben anlamıyorum

Şu karni büyümeyenler nasil buyumediniz anlamiyorum dünyada ilk falan misiniz? 6 ayi gectik artik instamomlarin bile kocaman karnı var benim 3. Ayda bile karnım vardı
ya nıye oyle dedın arkadasım:) bılmıorum benım cok buyumedı mesela ama cok sukur bugun doktora gıtmıstım gelısımı haftasına uyumluymuş

Şu karni büyümeyenler nasil buyumediniz anlamiyorum dünyada ilk falan misiniz? 6 ayi gectik artik instamomlarin bile kocaman karnı var benim 3. Ayda bile karnım vardı
Bendede durum bu gecen hafta cekmıstım sımdı bır tık daha buyudu sanki ama 1 aya kalmaz yuvarlanırım benceee

Eklentiler

• IMG_20200411_001119.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 102
acaba iç karın genişliği diye bısey var mı ki eskıden öyle derlermiş ama bılemıyorum
Benim anneminde çok büyümezmiş. Sonuçta herkesin hamilelik dışında bile farklı farklı görünümü var hamileliklerinde farklı olması normal benim karnım senin gibiydi doktora gittim 1kilodan fazla dedi bebek için şok oldum dedim karnım büyümeyince kendim kilo almayınca bebekte büyümedi gibi hissediyorum dedim olur mu öyle şey dedi içerde organları ittirerek her türlü kendine yer bulur bunlara takılmayın demişti. Nitekim bir haftada büyüdü gitti önemli olan sağlıklı olsun gelişimi

Yok sanırım ben anlamıyorum ☺
Artik karinlarimiz cok hareketli ya birde bu benim 2. Bebegim ilki kadar odaklanamiyorum. Dun esimle bu hususta konustuk bununla pek baglanti kuramadim gibi calisiyordum evdeki kosusturmadan vs. Niye ilk bebek gibi olmuyo diye. Sanirim ikincilerde artik alisilmis oluyo bir cok sey siradan geliyor konu buraya nasil geldi ya sey diycektim cok hareket ettiginden artik normal geliyo hickirsa bile o an odaklanamiyoz. Hal boyle olunca farkedilmeyebiliyor. Ben cok nadir yakaliyorum

Kizlar dikkat ettimde kimse toksoplazmozisden bahsetmedi bugune kadar
Benim bagisikligim yok, ilk gebeliktede yoktu
Dikkt ediyomusunuz buna? Yoksa hic bahsedilmedimi cunku hic kimse bahsetmemis bile
İlk gunlerimizde kan verirken hepsine bakiliyor.Bahsedilmeme sebebi muhtemelen kimsede sorun cikmamis olmasidir

İç karın bazı kadınlarda daha geniş oluyor, sebebi bu. Aslında çok şişmemek daha iyi, son ay o göbek neler çektirecek bize
acaba iç karın genişliği diye bısey var mı ki eskıden öyle derlermiş ama bılemıyorum
Var evet cnm.

Canim benimde 2. Ben bunda daha heycanliyim daha cok odaklandim
Yani 1.de yasim kucuktu cahildim ve kizimin babasi cook ilgisizdi hamileymisim falan ilgilenmedi bende hamileligimi yasayamamistim
Bunda her hafta bilgilendirme videolarina bakiyorum yazilar okuyorum konusuyorum
Tabiki dedigin gibi calisiyodum ilk 5ay fazla ilgilenemedim sonra doktorum panik atak diyerekten evde birakti
Yani bence 2.olmasi ilgilenmeme degilde daha cok is temposundandir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…