Fiyatı ne kadar canım peki hazirana kadar beklicrm bende mağazalar açılmassa bende internetten sipariş vericem
Bebekler ne zaman dönüyor acaba? Benimki makat gelişliymiş. Doktora sormayı da unuttum. Kimisi 24. Haftadan sonra döner demiş kimisi 32.
Yok sanırım ben anlamıyorumHickirma oldugunu soyle anliyoruz karninin bir yerinde ic kisimda duzenli atim oluyor bi kac dk kadar. Sanki ayni saniyede minik minik vuruyo gibi. Hafif oluyor farketmek icin sagdan sola soldan saga donuslerden sonra karnina odaklan muhakkak farkedersin
ya nıye oyle dedın arkadasım:) bılmıorum benım cok buyumedı mesela ama cok sukur bugun doktora gıtmıstım gelısımı haftasına uyumluymuşŞu karni büyümeyenler nasil buyumediniz anlamiyorum dünyada ilk falan misiniz? 6 ayi gectik artikinstamomlarin bile kocaman karnı var benim 3. Ayda bile karnım vardı
Bendede durum bu gecen hafta cekmıstım sımdı bır tık daha buyudu sanki ama 1 aya kalmaz yuvarlanırım benceeeŞu karni büyümeyenler nasil buyumediniz anlamiyorum dünyada ilk falan misiniz? 6 ayi gectik artikinstamomlarin bile kocaman karnı var benim 3. Ayda bile karnım vardı
Bence normal ya iki haftaya büyüyecek bak gör:) benimde aynı böyleydi son 1 haftada atak yaptı şaşkınımya nıye oyle dedın arkadasım:) bılmıorum benım cok buyumedı mesela ama cok sukur bugun doktora gıtmıstım gelısımı haftasına uyumluymuş
acaba iç karın genişliği diye bısey var mı ki eskıden öyle derlermiş ama bılemıyorumBence normal ya iki haftaya büyüyecek bak gör:) benimde aynı böyleydi son 1 haftada atak yaptı şaşkınım
Benim anneminde çok büyümezmiş. Sonuçta herkesin hamilelik dışında bile farklı farklı görünümü var hamileliklerinde farklı olması normal benim karnım senin gibiydi doktora gittim 1kilodan fazla dedi bebek için şok oldum dedim karnım büyümeyince kendim kilo almayınca bebekte büyümedi gibi hissediyorum dedim olur mu öyle şey dedi içerde organları ittirerek her türlü kendine yer bulur bunlara takılmayın demişti. Nitekim bir haftada büyüdü gitti önemli olan sağlıklı olsun gelişimiacaba iç karın genişliği diye bısey var mı ki eskıden öyle derlermiş ama bılemıyorum
Artik karinlarimiz cok hareketli ya birde bu benim 2. Bebegim ilki kadar odaklanamiyorum. Dun esimle bu hususta konustuk bununla pek baglanti kuramadim gibi calisiyordum evdeki kosusturmadan vs. Niye ilk bebek gibi olmuyo diye. Sanirim ikincilerde artik alisilmis oluyo bir cok sey siradan geliyorYok sanırım ben anlamıyorum ☺
İlk gunlerimizde kan verirken hepsine bakiliyor.Bahsedilmeme sebebi muhtemelen kimsede sorun cikmamis olmasidirKizlar dikkat ettimde kimse toksoplazmozisden bahsetmedi bugune kadar
Benim bagisikligim yok, ilk gebeliktede yoktu
Dikkt ediyomusunuz buna? Yoksa hic bahsedilmedimicunku hic kimse bahsetmemis bile
Çok iyimiş canım valla yaaBu sekilde cibinlik icindeki nevresim yatak besik 700 tl kargo ucretsizdi kapida odemeli sekilde
İç karın bazı kadınlarda daha geniş oluyor, sebebi bu. Aslında çok şişmemek daha iyi, son ay o göbek neler çektirecek bizeŞu karni büyümeyenler nasil buyumediniz anlamiyorum dünyada ilk falan misiniz? 6 ayi gectik artikinstamomlarin bile kocaman karnı var benim 3. Ayda bile karnım vardı
Var evet cnm.acaba iç karın genişliği diye bısey var mı ki eskıden öyle derlermiş ama bılemıyorum
Kız ben 8 ay görünümlü 6 aylığım valla bak 55 kiloyla başlayıp 68 kilo oldum düşün artık ama sadece kollar ve göbek var birse yanak tabiMaşallah karnın kocaman olmuş:) bebıs buyuyor benım karnım mınık sana gore:)
Benim 4 aylıkken bile bu kadar küçük değildi karnım :))
Aynı ben Allahtan yalnız değilimŞu karni büyümeyenler nasil buyumediniz anlamiyorum dünyada ilk falan misiniz? 6 ayi gectik artikinstamomlarin bile kocaman karnı var benim 3. Ayda bile karnım vardı
Önemli olanda bu zaten aman sağlıklı olsunlardaya nıye oyle dedın arkadasım:) bılmıorum benım cok buyumedı mesela ama cok sukur bugun doktora gıtmıstım gelısımı haftasına uyumluymuş
Canim benimde 2. Ben bunda daha heycanliyim daha cok odaklandimArtik karinlarimiz cok hareketli ya birde bu benim 2. Bebegim ilki kadar odaklanamiyorum. Dun esimle bu hususta konustuk bununla pek baglanti kuramadim gibi calisiyordum evdeki kosusturmadan vs. Niye ilk bebek gibi olmuyo diye. Sanirim ikincilerde artik alisilmis oluyo bir cok sey siradan geliyorkonu buraya nasil geldi ya sey diycektim cok hareket ettiginden artik normal geliyo hickirsa bile o an odaklanamiyoz. Hal boyle olunca farkedilmeyebiliyor. Ben cok nadir yakaliyorum
20 haftalıkken gtmiştm şuan 26 haftalık oldum saylr 6 haftadr gtmedmEn son nezaman gittin doktoruna
ben biraz korkuyorum ama bacagada hiç cesaretm yok oyuzden göbekten devam şimdilik bklmBen yapıyorum canım. Doğuma kadarda devam edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?