2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar bende salı günü kontrole gitcem 28. Haftada olmuş olcam şeker yüklemesi yapıcaklar ama nasıl bir sıvı içiriyorlar merak ediyorum birde kaç litre nedir yaptıranlar bilgi verebilirler mi
75 gr dünyaca kabul edilen miktarmış bana 75 gramlık yükleme yapıldı yeşil bi kola kutusu gibi bişey verdiler elmalıydı benim içtiğim bildiğin elmalı gazoz:) ama aç karnına o asitli şekerli şey insanı çok rahatsız ediyor belli bir zaman aralığında içip bitirmen gerekiyor sonra kan veriyosun ve 1 saat bekleyip tekrar veriyosun gider gitmez sıvıyı içmedende kan veriyosun 75 likte 3 kez 50 likte 2 kez 100 lükte 4 kez kan veriliyor

Haziran anneleri grubunda bir kişi doğum yapmış birinin de suyu gelmiş hastanede bekliyor korktum böyle görünce bebekler zamanını beklemeyebilir ama bu kadar mı yaa daha çok erken
Cnm hiç korkma. Birçok kişi böyle olup gayet güzel doğum yapıyor. Bizim gelinde de şeker çıkmıştı, diyet ile üstesinden geldi ama diyete çok dikkat etti. İnsüline gerek kalmamıştı. Gayet sağlıklı yeğenim var ve zamanında güzel bir normal doğum yaptı. Strese girme. Stres düşman bize.

kızlar kaç tane takım almak gerekır bebeğe? ıkı tane hastane çıkışı 10lu takım aldık. onun dışında alt ust takımlar var ya onlardan yarın alayım dıyorum ınternetten ama kaç tane almak lazım

Canım ben,sadece bir doz gece tuvalete gidip yatmadan hemen önce monurol kullandım. Birde sadece 10 günlük hap içtim de adını hatırlamaya çalıyorum. Hatırlayınca onuda yazayım.
Bende monural azitro ve aksef kullandım ama aksef in mantar yan etkisi varmış beni mahfetti 1 aydır mantar için kullanmadığım kalmadı ama yok halâ nasıl acıma yanma anlatamam.Günde 1 kez sirkeli suyla yıkıyorum o biraz rahatlatıyor mantar için önerisi olan varsa çok sevinirim

Günaydin anneler, ben de dün kontrole gitmistim. Ultrasonda doktorum bebisi gorur gormez bu yaramaz ters duruyor ayaklarininda mesaneye dayamis bundan dolayi da olabilir karnindaki sertlesme dedi. Bebisim 732gr olmus, herseyi iyiydi. Ayrica rahim agzi da 35mm yani sorun yok kisalma yok dedi doktorum. Bir de nstye girdim tedbir amacli, hic sanci cikmadi ve bebisin kalp atisimida gayet normaldi cok rahatladim. Zaten dünden beri karnim sertlemiyor çok şükür, belki magnezyum rahatlatmistir. Sadece aşırı derecede sirt agrim oluyo ayakta kalınca. Buna da şükür Bugun de idrar tahlili verecegim eşim hastaneye birakacak, orda wcye girmek istemedim sürekli vajinaya tekmeler yiyorum, biraz dönse de rahatlasam yaaa koca yeri var inmis aşağida takiliyo sipa Babasi dün konustu ablasiyla ama yok inatla aşağida hala ne anne ne baba ne abla sozu dinlemiyor beyefendi

3 tane aldım ben onlardan, iki de hastane çıkışı yeter ilk ay dedim sonra yaz zaten yarım kollu giydirecem devamını
Benimki de bazen aşağı iniyor ya bu bebekleri kafa aşağı getirmek için kafanın olduğu karın bölgesine soğuk buz kompresi yapıyorlarmış soğuktan kaçıyorlarmış güya internette okumuştum yapsak mı

Maşallah cabım sağlıklı oldunlarda bende bu sabah bebeğin hareketlerini vajinada hissettim sanırım ondan oldu benimde dik mi duruyordu artık ki

Ah ah o mantar belası 3. Aydan beri çekiyorum. Doktor 2 kere fitil verdi hiçbir işe yaramadı. Denemediğim doğal yöntem kalmadı kaşıntı ara ara geçse de o sarı akıntıdan bir türlü kurtulamadım. Doktor artık kimisinde böyle inatçı mantar oluyor doğumdan sonra büyük ihtimal birden kesilecektir dedi. Bir de gynolomexin diye hem fitil hem krem verdi ama bunu doktoruna sormadan kesinlikle kullanma biraz daha etkili diğer fitillere göre çünkü.
Günde 10 kere iççamaşırı değiştirdiğimi biliyorum günlük ped kaşıntıyı arttırdığı için kullanamıyorum. Çamaşırları ütülüyorum. Sürekli kuru kalsın o bölge. Temizlemek için de su ve doğal bir sabun dışında hiçbir şey kullanma duş jeli falan aman aman. Bol bol ev yoğurdu yemeye çalışıyorum ve sabırsızlıkla doğumu bekliyorum

Haziran anneleri grubunda bir kişi doğum yapmış birinin de suyu gelmiş hastanede bekliyor korktum böyle görünce bebekler zamanını beklemeyebilir ama bu kadar mı yaa daha çok erken

Ben şok. Çantayı falan hazırlasam mı napsam. Gerçi 3-5 parça eşyam anca var. Kızımın bahtı teyzesine benzedi o da sürpriz yumurta çıkınca hastaneden bir battaniyeye sarılı gelmiş garibim

Ben şok. Çantayı falan hazırlasam mı napsam. Gerçi 3-5 parça eşyam anca var. Kızımın bahtı teyzesine benzedi o da sürpriz yumurta çıkınca hastaneden bir battaniyeye sarılı gelmiş garibim
ya kıyamam sağlıkları yerinde olsun da gerisi hallolur bir şekilde. ben haftasonu ufaktan başlıyorum hazırlıklara

Happy momda dün başlık açılmıştı yenidoğan kıyafeti doğru düzgün bulamıyoruz diye bende bi iki şey almıştım yaz bebesi olcaklar ama yinede çıtçıtlı badi fln almak lazım galiba :/ yaz günü battaniyeye de sarılsalar olur aslında

O erken doğum oluyor canım. En fazla 34. Haftada falandır yani. 37den sonra beklenebilir ama böyle şeyler de oluyor tabi. Benim ilki 40 haftayı doldurdu da gelmemişti. O da sıkıntı. En iyisi 38de 39da falan gelen bebek bence :))
Peki bebek yaşıyor mu merak ettim.

ya kıyamam sağlıkları yerinde olsun da gerisi hallolur bir şekilde. ben haftasonu ufaktan başlıyorum hazırlıklara
Bende korktum kargo ile gelenleri sirkeli su ile yıkadım. Üzerine sabun üzerine duru su. Onlar dolaba girsin yarın biberon geliyor onları da bir halledip koyacağım. Üç hafta sonra da civil ve e bebek yaşadığım yerde açık gidip eksikleri alıp getirip yıkayacağım. Annemle, kayınvalidem kıyafet aldılar. Anneme çıtlattım gönder diye. Kayınvalidemede diyeceğim. 32. Haftaya kadar inşallah hepsini hazır edeceğim bir arkadaş daha yatırılmış. 31. Haftasında üç hafta tutmaya çalışacaklar diyordu. çok gerildim onları okuyunca. Birde benim ikiz olunca rabbim sıralı doğum nasip etsin hepimize.

32. Haftasında doğum yapmış oldu. diğer arkadaşımızda 31. Haftasında, ciğer geliştirici falan vurmuşlar nefes sorunu yok ama çok minik onun için küvezde yazmıştı. İnşallah diğer arkadaşı 31 den 34 e kadar getirirler doktorlar Allahın izniyle daha fazlasına da

bebeğin biri küvezde birine ciğer gelistirici iğne yapmıslar tutabildikleri kadar tutacaklar sanırım ikisi de iyi yani yaşıyor şükür

hazırlamakta fayda var içimiz rahat eder en azından kapalı valizde dursa da birşey olmaz sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…