2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar göğüs pompası alayım diyorum da sizce mamajoo mu lansinoh mu ? Hic araştırma yaptiniz mi ya da kullandiniz mi ?
Ben aventi düşünmüştüm manuel olarak. Hatta 149 liraydı. Sonra alsam mı almasam mı kullanır mıyım neyse sonra bakarım derken kaldı öyle şimdilik :)

Kızlar göğüs pompası alayım diyorum da sizce mamajoo mu lansinoh mu ? Hic araştırma yaptiniz mi ya da kullandiniz mi ?

ben avent otomaitk aldım, ebebekteki subat indiriminde 3 tane avent ürünü al,2 ode gibi bir kampanyaya tekabül ediyordu. ilk gebeliğim hiç kullanmadım. kısmetse oglum olduktan sonrada çalışaacağım. o yüzden otomatikten inş memnun kalırım

Kızlar siz acıkınca mı yiyorsunuz yoksa 6 öğün mü besleniyorsunuz ?
Acıkıntı yemek yiyorum sadece. Arada meyve yediğim oluyor ama her gün değil bazen. Bazen de kuruyemiş yiyorum açıkcası yoğun olarak ana yemek olarak sabah akşam besleniyorum öğlen bazen meyve bazen kuruyemiş bazen çay bazen süt veya yoğurt falan bebek kilosu da bir ay önce 1025 gramdı gayet iyi demişti doktor. Bol su içiyorum birde

[/QUOTE]
Ben aventi düşünmüştüm manuel olarak. Hatta 149 liraydı. Sonra alsam mı almasam mı kullanır mıyım neyse sonra bakarım derken kaldı öyle şimdilik :)
Lazimmis herkes mutlaka al diyor bence sende geçiştirme
7

Ben lansinoh aldım manuel
Manüel baya zorluyor diyorlar ama bilemedim
Inşallah kalırsın canım sütun bol geldiği dönemlerde boşa gitmemsi gerek . Ama ben mamajoo ve lansinoharasında kaldım lansinohta da olumsuz çok yorum gördüm
Senin kaça geldi indirimde?

Evet canım başarısız iki tüp bebek tedavisi üçüncü de miniklerim geldi çok şükür 1.5 yıla üç tedavi şişirdi beni benim eşim yanımdaydı. Ailemde çok şükür onlarda kalıyorduk Ankara ya gidip geldik çok şükür rabbime nasip etti bundan sonrası inşallah çok güzel olacak

Ben de lansinoh aldım tek başlıklı otomatik. Çift başlık olunca çekim gücü azalıyor tek motor gücünü ikiye böldüğü için dendi. Birde avent in manueline bakıyordum 145 TL falandı lansinoh ise daha dün joker de 265 TL ye satılıyordu. Birde lansinoh un kablosunu ucu usb gibi olduğundan arada da yolculuk yaparken bile rahatça çalıştırabilirsiniz denmişti o yüzden seçmiştim. Çekim gücünü kullanınca göreceğiz.

Valla ben sabah akşam iki öğün yiyorum 6 mi beslenmek gerek ?
Valla bende aynı senin gibiyim sağlıklı sebze tahıl protein ve kalsiyum dağılımına dikkat ederek besleniyorum desem yeridir çok yemek yemek gibi bir duruma gerek yok gibi geliyor bana. Tabiki de kan şekerim düşmesin diye meyve vs yiyorum.

kızlar bebek yağı veya kremı aldınız mı ? Acaba almak gerekli mi kimi zararlı dıyo

Kızların yorumuna bakınca ben çok dikkat ediyormuşum gibi geldi ilk gebelik herhalde ondan. Üç ana arada meyve, süt, kuru meyve, ceviz yiyorum. Tahıl, sebze, et sürekli dönüşümlü yapıyom. Balık çok yedim mesela.

kızlar bebek yağı veya kremı aldınız mı ? Acaba almak gerekli mi kimi zararlı dıyo
Açıkcası almadım aşmayıda düşünmüyorum. Bir tek pişik kremi alırım gibi sudocrem eğer cildinde çok kuruluk olursa hafif zeytinyağı kullanarak hallederim diye düşünüyorum. Şuanda da kendi karnıma düzenli zeytinyağı kullanıyorum mesela çatlak olmasın diye gayet memnunum öneririm

Benimde ilk gebelik ama ne bileyim bende haftada bir akşam et bir akşam balık bir akşam tahıl gerisinde sebze yiyorum bilemedim yahu fazla mı özensizim acaba düşünmeye başladım

Sabah yenidogan hemsiresini dinledim ilk aylarda masaj yapmak icin losyon öneriyorum dedi yag tavsiye etmiyormus
Mustela markası da en iyilerden

Kızlar bu dependi acaba ne kadar almak lazım. 9 lu 18 li paketler var genelde. 9 lu yetmez herhalde. Kanama ne zaman normal ped seviyesine iner?
Ben bir bucuk paket kullanmistim ama benim suyum geldiginden 5-6 adet zaten sezeryan oncesi kullanmak durumunda kaldim. Sonra bitince hemen gidip aldik tekrar. Stok yapmaya gerek yok bence ben bir paket alirim yine, gerekirse gider aliriz
Lansinoh kullanmistim ben, aventte kullandim ikizide elektrikliydi. Bana sorarsan ikiside ayni yalniz ben ilk iki ay cok kullandim kizim 20 gun ememedi bende sagip sagip verdim. Sonra da bazen buzluga attim biyere gidersem bebisime verirler diye ama cope giden sutlerim oldu yani surekli birlikte oldugumuzdan emzirdim hep.
Benim hep midem bulaniyor yaaa o sebeple al3 ana 3 ara yapiyorum bir de seker probleminden az az yiyorum.
Valla ben ne zaman acıkırsam yiyorum oda 6 öğüne denk gelir herhalde
Hahaha ayniyiz
Korkmayın kız benim 15 kilo
Wuhuuuu bayrak senindir ozaman

Geçen hafta bende gözlerimi hiç açamıyordum bu haftalırın sıkıntısıymış hormonlar . ama ben 10 saat uyuyunca uykumu almış oluyorum tam . Gün içinde hiç uyuyamam

Ve Ben ogle yemeginden sonra yine uyudumtam dalacam cocuk kipir kipir bi de bu kipirtilar attti bende cidden o uyku halleri bitti diyodum AMA bu aralar yine basladi sanirim dedigin gibi hormonlardan kaynakli bisey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…