- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
Ben aventi düşünmüştüm manuel olarak. Hatta 149 liraydı. Sonra alsam mı almasam mı kullanır mıyım neyse sonra bakarım derken kaldı öyle şimdilik :)Kızlar göğüs pompası alayım diyorum da sizce mamajoo mu lansinoh mu ? Hic araştırma yaptiniz mi ya da kullandiniz mi ?
Ben lansinoh aldım manuelKızlar göğüs pompası alayım diyorum da sizce mamajoo mu lansinoh mu ? Hic araştırma yaptiniz mi ya da kullandiniz mi ?
Kızlar göğüs pompası alayım diyorum da sizce mamajoo mu lansinoh mu ? Hic araştırma yaptiniz mi ya da kullandiniz mi ?
Acıkıntı yemek yiyorum sadece. Arada meyve yediğim oluyor ama her gün değil bazen. Bazen de kuruyemiş yiyorum açıkcası yoğun olarak ana yemek olarak sabah akşam besleniyorum öğlen bazen meyve bazen kuruyemiş bazen çay bazen süt veya yoğurt falan bebek kilosu da bir ay önce 1025 gramdı gayet iyi demişti doktor. Bol su içiyorum birdeKızlar siz acıkınca mı yiyorsunuz yoksa 6 öğün mü besleniyorsunuz ?
Lazimmis herkes mutlaka al diyor bence sende geçiştirmeBen aventi düşünmüştüm manuel olarak. Hatta 149 liraydı. Sonra alsam mı almasam mı kullanır mıyım neyse sonra bakarım derken kaldı öyle şimdilik :)
Manüel baya zorluyor diyorlar ama bilemedim7
Ben lansinoh aldım manuel
Inşallah kalırsın canım sütun bol geldiği dönemlerde boşa gitmemsi gerek . Ama ben mamajoo ve lansinoharasında kaldım lansinohta da olumsuz çok yorum gördümben avent otomaitk aldım, ebebekteki subat indiriminde 3 tane avent ürünü al,2 ode gibi bir kampanyaya tekabül ediyordu. ilk gebeliğim hiç kullanmadım. kısmetse oglum olduktan sonrada çalışaacağım. o yüzden otomatikten inş memnun kalırım
Valla ben sabah akşam iki öğün yiyorum 6 mi beslenmek gerek ?Kızlar siz acıkınca mı yiyorsunuz yoksa 6 öğün mü besleniyorsunuz ?
Evet canım başarısız iki tüp bebek tedavisi üçüncü de miniklerim geldi çok şükürH.buldum ❤ Ayy masallah bende bi kiz bi erkek olsa felan derdim hep ama benimkinin üçü de erkekti. Ben ilk kez boyle kilo gorunce inanamadim yani bi garip geldiBenim boy 1.73 hic 62 den yukari cikmamistim bide hep spor yapan biri olarak. Smdi balon gibi şiştim diyorum Peki sizin her tedavi sureci tüp bebek miydi ?. Cok zorlu bir sürec benim eşim de yanimda degildi ben hep ailemde kaldim. Bitek onlar yanimdaydi pskolojikmen de cok kotuydum. Ama cok sukur rabbim mükâfatını verdi ❤
Ben de lansinoh aldım tek başlıklı otomatik. Çift başlık olunca çekim gücü azalıyor tek motor gücünü ikiye böldüğü için dendi. Birde avent in manueline bakıyordum 145 TL falandı lansinoh ise daha dün joker de 265 TL ye satılıyordu. Birde lansinoh un kablosunu ucu usb gibi olduğundan arada da yolculuk yaparken bile rahatça çalıştırabilirsiniz denmişti o yüzden seçmiştim. Çekim gücünü kullanınca göreceğiz.Kızlar göğüs pompası alayım diyorum da sizce mamajoo mu lansinoh mu ? Hic araştırma yaptiniz mi ya da kullandiniz mi ?
Valla bende aynı senin gibiyim sağlıklı sebze tahıl protein ve kalsiyum dağılımına dikkat ederek besleniyorum desem yeridir çok yemek yemek gibi bir duruma gerek yok gibi geliyor bana. Tabiki de kan şekerim düşmesin diye meyve vs yiyorum.Valla ben sabah akşam iki öğün yiyorum 6 mi beslenmek gerek ?
Kızların yorumuna bakınca ben çok dikkat ediyormuşum gibi geldiKızlar siz acıkınca mı yiyorsunuz yoksa 6 öğün mü besleniyorsunuz ?
Açıkcası almadım aşmayıda düşünmüyorum. Bir tek pişik kremi alırım gibi sudocrem eğer cildinde çok kuruluk olursa hafif zeytinyağı kullanarak hallederim diye düşünüyorum. Şuanda da kendi karnıma düzenli zeytinyağı kullanıyorum mesela çatlak olmasın diye gayet memnunum öneririmkızlar bebek yağı veya kremı aldınız mı ? Acaba almak gerekli mi kimi zararlı dıyo
Benimde ilk gebelik ama ne bileyimKızların yorumuna bakınca ben çok dikkat ediyormuşum gibi geldiilk gebelik herhalde ondan. Üç ana arada meyve, süt, kuru meyve, ceviz yiyorum. Tahıl, sebze, et sürekli dönüşümlü yapıyom. Balık çok yedim mesela.
Valla ben ne zaman acıkırsam yiyorum oda 6 öğüne denk gelir herhaldeKızlar siz acıkınca mı yiyorsunuz yoksa 6 öğün mü besleniyorsunuz ?
Korkmayın kız benim 15 kilo11 de bendenBelki de 12 olmuşumdur
Ben bir bucuk paket kullanmistim ama benim suyum geldiginden 5-6 adet zaten sezeryan oncesi kullanmak durumunda kaldim. Sonra bitince hemen gidip aldik tekrar. Stok yapmaya gerek yok bence ben bir paket alirim yine, gerekirse gider alirizKızlar bu dependi acaba ne kadar almak lazım. 9 lu 18 li paketler var genelde. 9 lu yetmez herhalde. Kanama ne zaman normal ped seviyesine iner?
Lansinoh kullanmistim ben, aventte kullandim ikizide elektrikliydi. Bana sorarsan ikiside ayniKızlar göğüs pompası alayım diyorum da sizce mamajoo mu lansinoh mu ? Hic araştırma yaptiniz mi ya da kullandiniz mi ?
Benim hep midem bulaniyor yaaa o sebeple al3 ana 3 ara yapiyorum bir de seker probleminden az az yiyorum.Kızlar siz acıkınca mı yiyorsunuz yoksa 6 öğün mü besleniyorsunuz ?
Hahaha ayniyizValla ben ne zaman acıkırsam yiyorum oda 6 öğüne denk gelir herhalde
Wuhuuuu bayrak senindir ozamanKorkmayın kız benim 15 kilo
Geçen hafta bende gözlerimi hiç açamıyordum bu haftalırın sıkıntısıymış hormonlar .ama ben 10 saat uyuyunca uykumu almış oluyorum tam . Gün içinde hiç uyuyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?