- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Aramıza hoş geldin canımMrblar bende şurdan şòyle aranıza gireyim dedim. Daha ònceden baslasaydim keske yazmaya sizlere ama ancak yazabiliyorum. Cnki daha yeni yeni hamileligimin tadini alabiliyorum. 2 ogluşum olcak insallah hayrlisiyla. Son yazismalari okudum genelde kilodan bahsetmissiniz. Bence kilo rekoru bendedir56 ile tüp bebek tedavisine basladim 61.5 ile hamile kaldim gecen ay'ın 18'in de kontrole gittigimde 73 idim. Şuan ki kilom nedr hic bir bilgim yok Tabi benim boy ve hamile kalirken zayif olma avantajim var Bana gore haftasi buyuk olan ve ikinci hatta ucuncu dorduncu gebeligi olan arkadaslar var. Tecrubelerinizden yararlanmak icin burdayim. Herkese saglikli günler o zmaan
ben 5 kilodayım ama yüksek kilo hamile kaldım doktorum iyi gidiyorsun dedi geçen öğretmenden aferin almış gibi sevindim10 kilo ve üstü alanları çok seviyorumBen artık 80'i bulurum diyorum takmıyorum fazla doğumdan sonra veririm artık
ben 2 paket aldım ihtiyaç olursa devamını marketten alırım ama arkadaşım hastanede 2 paket gitti dediKızlar bu dependi acaba ne kadar almak lazım. 9 lu 18 li paketler var genelde. 9 lu yetmez herhalde. Kanama ne zaman normal ped seviyesine iner?
Ooo sadece hastanede 2 paket gidiyorsa fazla almak lazım ben de ilk günden sonra kanama normale döner diye düşünmüştüm demek ki ihtiyaç oluyor.ben 2 paket aldım ihtiyaç olursa devamını marketten alırım ama arkadaşım hastanede 2 paket gitti dedi
uyu uyu bol bol :)Yaa benden ondesin ben uyumaya devam edeyim beni bekleyen agrilar olabilir
Ooo sadece hastanede 2 paket gidiyorsa fazla almak lazım ben de ilk günden sonra kanama normale döner diye düşünmüştüm demek ki ihtiyaç oluyor.
ben de yaptırmak istememiştim açlık tokluk kan şekerine bakalım demişti. şimdi e nabız uzerınden baktım da neye bakılmıs dıye sızın dedıgınız gibi glıke hemoglobın hba1 testı yazıyordu doğru bıseye baktırmısım:)Kızlar şeker yüklemesi yaptırmak istemeyenler için yazıyorum. Bana aile hekimim glike hemoglobin hba1c testi yaptı. Ve şekerim normal sınırlar içerisinde çıktı. Doktorunuza bu testi bi sorun derim.
İyi olmuş. İnşallah güzel çıkmıştır sonucun.ben de yaptırmak istememiştim açlık tokluk kan şekerine bakalım demişti. şimdi e nabız uzerınden baktım da neye bakılmıs dıye sızın dedıgınız gibi glıke hemoglobın hba1 testı yazıyordu doğru bıseye baktırmısım:)
benım de uykular bolunmeye başladı. hiç uyku sıkıntım olmazdı şimdi uykuya dalmakta zorlanıyorum ve oğluş geceleri tekme atıyo sabah da uyandırıyo benı:)Gece 11 12de yatiyorum 3de uyaniyorum 4e kadar uyku yok cunku bebis oynuyo rahat birakmiyo
Sonra 5bucukda tekrar kalkiyorum sabah namazina bide esimi gonderiyorum 7de yatiyorum 10dan asagi kalkmiyorum
Yani kesik kesik Uykuyla 8saat ediyo sanirim
iyi cıkmıstı canım doktor mesaj atmıs sıkıntı gorunmuyor degerler ıyı demıs çok şükürİyi olmuş. İnşallah güzel çıkmıştır sonucun.
Allahtan ise gitmiyorumda gun boyu dinlenmek istersem dinleniyorum ama gunduz uyuyamiyorumbenım de uykular bolunmeye başladı. hiç uyku sıkıntım olmazdı şimdi uykuya dalmakta zorlanıyorum ve oğluş geceleri tekme atıyo sabah da uyandırıyo benı:)
H.buldum ❤ Ayy masallah bende bi kiz bi erkek olsa felan derdim hep ama benimkinin üçü de erkekti. Ben ilk kez boyle kilo gorunce inanamadim yani bi garip geldiAramıza hoş geldin canımbende tüp bebek tedavisi ile ikiz annesi olacağım inşallah benim bir kızım bir oğlum olacak inşallah o kiloları hiç takma evlendiğimde 68 kiloydum. 1.68 boyumla gayet iyidi. Sonra üç tedavi süreci çok şükür üzerine gebelik 93 kilo oldum ama rabbim yardım ediyor kilodan dolayı şuan için bir sıkıntım olmadım. Hayırlısı ile güzel günler gelsin
Hoşgeldin:)) Kilo alınır verilir sağlıkla doğuralımda inşallahMrblar bende şurdan şòyle aranıza gireyim dedim. Daha ònceden baslasaydim keske yazmaya sizlere ama ancak yazabiliyorum. Cnki daha yeni yeni hamileligimin tadini alabiliyorum. 2 ogluşum olcak insallah hayrlisiyla. Son yazismalari okudum genelde kilodan bahsetmissiniz. Bence kilo rekoru bendedir56 ile tüp bebek tedavisine basladim 61.5 ile hamile kaldim gecen ay'ın 18'in de kontrole gittigimde 73 idim. Şuan ki kilom nedr hic bir bilgim yok Tabi benim boy ve hamile kalirken zayif olma avantajim var Bana gore haftasi buyuk olan ve ikinci hatta ucuncu dorduncu gebeligi olan arkadaslar var. Tecrubelerinizden yararlanmak icin burdayim. Herkese saglikli günler o zmaan
Ben bu gün 10 lu aldım bir de extra uzun gece pedlerinden aldım ama inşallah az gelmezKızlar bu dependi acaba ne kadar almak lazım. 9 lu 18 li paketler var genelde. 9 lu yetmez herhalde. Kanama ne zaman normal ped seviyesine iner?
H.buldum ❤ Çok haklısınızHoşgeldin:)) Kilo alınır verilir sağlıkla doğuralımda inşallah
Herkeste farklı oluyor. Benim aşırı kanamam olmamıştı ama depend muhteşem bir şey. Kullanmıştım yine de. O kadar kolay ki. İç çamaşırı sanki. Dikişlerimi hiç zorlamam gerekmemişti.Kızlar bu dependi acaba ne kadar almak lazım. 9 lu 18 li paketler var genelde. 9 lu yetmez herhalde. Kanama ne zaman normal ped seviyesine iner?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?