2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aramıza hoş geldin canım bende tüp bebek tedavisi ile ikiz annesi olacağım inşallah benim bir kızım bir oğlum olacak inşallah o kiloları hiç takma evlendiğimde 68 kiloydum. 1.68 boyumla gayet iyidi. Sonra üç tedavi süreci çok şükür üzerine gebelik 93 kilo oldum ama rabbim yardım ediyor kilodan dolayı şuan için bir sıkıntım olmadım. Hayırlısı ile güzel günler gelsin

Kızlar bu dependi acaba ne kadar almak lazım. 9 lu 18 li paketler var genelde. 9 lu yetmez herhalde. Kanama ne zaman normal ped seviyesine iner?

Kızlar bugün bende kontrole gittim 2.5 ay olmuştu gitmeyeli önce açlık tokluk kan şekerine bakalım gerek olursa yükleme yaparız dedi hAftaya test için tekrar gldeciğim ayrıntılı ultrason a girmemiştim oda mecburi oldu bakanlık istiyor dedi hAftaya yaptırıp sonuçları whatsap tan at dedi kollarım uyuşma oluyırdu magnezyum verdi bebek iyiymiş şükür

Ooo sadece hastanede 2 paket gidiyorsa fazla almak lazım ben de ilk günden sonra kanama normale döner diye düşünmüştüm demek ki ihtiyaç oluyor.

bana kuzenim ilk hafta cok gidiyor dedi 2 paket yeter dedi, sonra ped e dönmüş... normal doğurmuştu tabi ama herkeste farklıdır durum.

Kızlar şeker yüklemesi yaptırmak istemeyenler için yazıyorum. Bana aile hekimim glike hemoglobin hba1c testi yaptı. Ve şekerim normal sınırlar içerisinde çıktı. Doktorunuza bu testi bi sorun derim.
ben de yaptırmak istememiştim açlık tokluk kan şekerine bakalım demişti. şimdi e nabız uzerınden baktım da neye bakılmıs dıye sızın dedıgınız gibi glıke hemoglobın hba1 testı yazıyordu doğru bıseye baktırmısım:)

İyi olmuş. İnşallah güzel çıkmıştır sonucun.

Gece 11 12de yatiyorum 3de uyaniyorum 4e kadar uyku yok cunku bebis oynuyo rahat birakmiyo
Sonra 5bucukda tekrar kalkiyorum sabah namazina bide esimi gonderiyorum 7de yatiyorum 10dan asagi kalkmiyorum
Yani kesik kesik Uykuyla 8saat ediyo sanirim
benım de uykular bolunmeye başladı. hiç uyku sıkıntım olmazdı şimdi uykuya dalmakta zorlanıyorum ve oğluş geceleri tekme atıyo sabah da uyandırıyo benı:)

benım de uykular bolunmeye başladı. hiç uyku sıkıntım olmazdı şimdi uykuya dalmakta zorlanıyorum ve oğluş geceleri tekme atıyo sabah da uyandırıyo benı:)
Allahtan ise gitmiyorumda gun boyu dinlenmek istersem dinleniyorum ama gunduz uyuyamiyorum

H.buldum ❤ Ayy masallah bende bi kiz bi erkek olsa felan derdim hep ama benimkinin üçü de erkekti. Ben ilk kez boyle kilo gorunce inanamadim yani bi garip geldi Benim boy 1.73 hic 62 den yukari cikmamistim bide hep spor yapan biri olarak. Smdi balon gibi şiştim diyorum Peki sizin her tedavi sureci tüp bebek miydi ?. Cok zorlu bir sürec benim eşim de yanimda degildi ben hep ailemde kaldim. Bitek onlar yanimdaydi pskolojikmen de cok kotuydum. Ama cok sukur rabbim mükâfatını verdi

Hoşgeldin:)) Kilo alınır verilir sağlıkla doğuralımda inşallah

Kızlar bu dependi acaba ne kadar almak lazım. 9 lu 18 li paketler var genelde. 9 lu yetmez herhalde. Kanama ne zaman normal ped seviyesine iner?
Herkeste farklı oluyor. Benim aşırı kanamam olmamıştı ama depend muhteşem bir şey. Kullanmıştım yine de. O kadar kolay ki. İç çamaşırı sanki. Dikişlerimi hiç zorlamam gerekmemişti.

Kızlar göğüs pompası alayım diyorum da sizce mamajoo mu lansinoh mu ? Hic araştırma yaptiniz mi ya da kullandiniz mi ?

Benim de şekerim normal çıktı çok şükür. Suyuma biraz fazla demişti ama onun için de yediklerine dikkat et şekerli şeyler meyveler hamurişi yeme, dikkat edersen sıkıntı olmaz dedi. 1 ay sonra çağırdı. Bakalım inşallah bi ay sonra suyum normale dönmüş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…