İnşallah bebekler de zayıf doğmazKorkmayın kız benim 15 kilo
H.buldum ❤ Ayy masallah bende bi kiz bi erkek olsa felan derdim hep ama benimkinin üçü de erkekti. Ben ilk kez boyle kilo gorunce inanamadim yani bi garip geldiBenim boy 1.73 hic 62 den yukari cikmamistim bide hep spor yapan biri olarak. Smdi balon gibi şiştim diyorum Peki sizin her tedavi sureci tüp bebek miydi ?. Cok zorlu bir sürec benim eşim de yanimda degildi ben hep ailemde kaldim. Bitek onlar yanimdaydi pskolojikmen de cok kotuydum. Ama cok sukur rabbim mükâfatını verdi ❤
Benim 7 ye düşmüştü kan serumu taktilar 2.sini de tekrarlayacaklar di bu durumdan dolayiKizlar kan sonuçlarım cikmis aile hekimim kan degerimim asiri dusuk olduğunu soyledi 9.5 muş, halbuki demir ilaçlarımı kullaniyorum. Bu degerin dusmesi ciddi bi sorunmuş. Azicik aşağısında hastanelik olursun dedi. Bu hafta kadin dogum doktoruna gostericem. Galiba ilaclar bazilarinda ise yaramıyormuş bu yuzden damar yoluyla tedaviye baslanacakmis. Var mi bu durumu yasayan...
Benim iki tane olunca eksik kalırlar korkusu ile sanırım deli gibi yiyorumBenimde ilk gebelik ama ne bileyimbende haftada bir akşam et bir akşam balık bir akşam tahıl gerisinde sebze yiyorum bilemedim yahu fazla mı özensizim acaba düşünmeye başladım
Seninki de bi şey mi benim 7 değerim.Sabah akşam iki flakon içiyorum yine aynı yine ayni bıktım artık kullanasim da gelmiyorKizlar kan sonuçlarım cikmis aile hekimim kan degerimim asiri dusuk olduğunu soyledi 9.5 muş, halbuki demir ilaçlarımı kullaniyorum. Bu degerin dusmesi ciddi bi sorunmuş. Azicik aşağısında hastanelik olursun dedi. Bu hafta kadin dogum doktoruna gostericem. Galiba ilaclar bazilarinda ise yaramıyormuş bu yuzden
damar yoluyla tedaviye baslanacakmis. Var mi bu durumu yasayan...
Acıkınca yiyorum arada aklıma gelirse atıştırıyorumKızlar siz acıkınca mı yiyorsunuz yoksa 6 öğün mü besleniyorsunuz ?
Biz ilk ikisinde üçüncü güne embriyoyu zor bulmuştuk canım. Son merkezim biraz tuzlu oldu ama iki tane ile temiz olduAy ne güzel ikinizinde ikiz olmuşbenimde tüp bebek ama tek bizde sağlıklı embriyo bulalım derken epey uğraştık, sıkıntılar yaşadık ama sonunda oğlum tutundu
Peki nolacak böyleBenim 7 ye düşmüştü kan serumu taktilar 2.sini de tekrarlayacaklar di bu durumdan dolayi
dr gelme bi süre dedi bi sonraki kontrolümde tekrar takılacak
Maltofer bende bi ise yaramadi serum daha etkili
Seninki de bi şey mi benim 7 değerim.Sabah akşam iki flakon içiyorum yine aynı yine ayni bıktım artık kullanasim da gelmiyor
Hahaha maşallah bebeklere.Benim iki tane olunca eksik kalırlar korkusu ile sanırım deli gibi yiyorum
1-2 gun sonrasinda eklem agrim cok oldu amaPeki nolacak böylehastaneler de riskli. Ilki takildiginda yan etki gordun mu canim. Bazilarinda alerji yapiyormus. Vucut sisiyor ve kirmizi oluyormuş.ne kadar yukseldi sonrasinda.
Etki etmiyor vucut atiyormus bazilarinda. Bendede ise yaramıyor. Pekmek, kirmizi et , duzgun beslemyle de olmuyormus zaten bizim gibilerin direkt damardan hizla almasi gerekiyormus. Dogumda da takviye gerekebiliyo, kim kan vercek şöyle bi zamanda heryer riskli
Acıkınca yiyorum ben, en az ben yiyormuşum galibaKızlar siz acıkınca mı yiyorsunuz yoksa 6 öğün mü besleniyorsunuz ?
Ben almayacağım gerekli bulmuyorum. İlk bebişimde de kullanmadım. İçeriği güzel saç vücut şampuanı yeterli bence. Pişik için de zeytinyağı ve sudocrem kullanmıştım. En son zamanlarda da kantoron yağı.kızlar bebek yağı veya kremı aldınız mı ? Acaba almak gerekli mi kimi zararlı dıyo
Seker varmi sende peki?Toplam kilo alimim 12 olmusAy yuvarlanicam az kaldi sanirim rekor bende neyse artik dogumdan sonra veririk ama biraz sinirlerim bozulmuyo degil cunku isedigimi yiyemiyorum diyetten dolayi ve sonuc 12 kilo şaka gibi
Ben ona bile dikkat etmiyorum karbonhidrat çoğunluklaBenimde ilk gebelik ama ne bileyimbende haftada bir akşam et bir akşam balık bir akşam tahıl gerisinde sebze yiyorum bilemedim yahu fazla mı özensizim acaba düşünmeye başladım
Ay dikkat et belki bebeğe öyle bir zarar olmaz ama senin için geri dönülmez kilolar demekBen ona bile dikkat etmiyorum karbonhidrat çoğunlukla
Yok kız daha 6 kilo aldım şükür 2 öğün yiyorum belki ondandırAy dikkat et belki bebeğe öyle bir zarar olmaz ama senin için geri dönülmez kilolar demek
Yarın şeker yüklemesi gerekli mi değil mi doktor bakıp söyleyecek o zaman bebek gelişimi nasıl göreceğim bakalım ne zamandır gitmedim..Yok kız daha 6 kilo aldım şükür 2 öğün yiyorum belki ondandır
Yok kız daha 6 kilo aldım şükür 2 öğün yiyorum belki ondandır
İyi valla ben de 7 bucuk kilo aldım. 1 ay önce tartıldım tabi pazartesi kontrol var bakalım ne kadar aldım göreceğimYarın şeker yüklemesi gerekli mi değil mi doktor bakıp söyleyecek o zaman bebek gelişimi nasıl göreceğim bakalım ne zamandır gitmedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?