2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ay ne güzel ikinizinde ikiz olmuş benimde tüp bebek ama tek bizde sağlıklı embriyo bulalım derken epey uğraştık, sıkıntılar yaşadık ama sonunda oğlum tutundu

Kizlar kan sonuçlarım cikmis aile hekimim kan degerimim asiri dusuk olduğunu soyledi 9.5 muş, halbuki demir ilaçlarımı kullaniyorum. Bu degerin dusmesi ciddi bi sorunmuş. Azicik aşağısında hastanelik olursun dedi. Bu hafta kadin dogum doktoruna gostericem. Galiba ilaclar bazilarinda ise yaramıyormuş bu yuzden damar yoluyla tedaviye baslanacakmis. Var mi bu durumu yasayan...

Benim 7 ye düşmüştü kan serumu taktilar 2.sini de tekrarlayacaklar di bu durumdan dolayi
dr gelme bi süre dedi bi sonraki kontrolümde tekrar takılacak
Maltofer bende bi ise yaramadi serum daha etkili

Benimde ilk gebelik ama ne bileyim bende haftada bir akşam et bir akşam balık bir akşam tahıl gerisinde sebze yiyorum bilemedim yahu fazla mı özensizim acaba düşünmeye başladım
Benim iki tane olunca eksik kalırlar korkusu ile sanırım deli gibi yiyorum

Seninki de bi şey mi benim 7 değerim.Sabah akşam iki flakon içiyorum yine aynı yine ayni bıktım artık kullanasim da gelmiyor

Ay ne güzel ikinizinde ikiz olmuş benimde tüp bebek ama tek bizde sağlıklı embriyo bulalım derken epey uğraştık, sıkıntılar yaşadık ama sonunda oğlum tutundu
Biz ilk ikisinde üçüncü güne embriyoyu zor bulmuştuk canım. Son merkezim biraz tuzlu oldu ama iki tane ile temiz oldu

Benim 7 ye düşmüştü kan serumu taktilar 2.sini de tekrarlayacaklar di bu durumdan dolayi
dr gelme bi süre dedi bi sonraki kontrolümde tekrar takılacak
Maltofer bende bi ise yaramadi serum daha etkili
Peki nolacak böyle hastaneler de riskli. Ilki takildiginda yan etki gordun mu canim. Bazilarinda alerji yapiyormus. Vucut sisiyor ve kirmizi oluyormuş.ne kadar yukseldi sonrasinda.

Seninki de bi şey mi benim 7 değerim.Sabah akşam iki flakon içiyorum yine aynı yine ayni bıktım artık kullanasim da gelmiyor

Etki etmiyor vucut atiyormus bazilarinda. Bendede ise yaramıyor. Pekmek, kirmizi et , duzgun beslemyle de olmuyormus zaten bizim gibilerin direkt damardan hizla almasi gerekiyormus. Dogumda da takviye gerekebiliyo, kim kan vercek şöyle bi zamanda heryer riskli

1-2 gun sonrasinda eklem agrim cok oldu ama
Gecti iyiki takilmisim kendimi daha iyi hissettim 2.sini de istiyorum 7 den 9.5 a cikti simdilik

Kızlar siz acıkınca mı yiyorsunuz yoksa 6 öğün mü besleniyorsunuz ?
Acıkınca yiyorum ben, en az ben yiyormuşum galiba fazla öğün yiyemiyorum kuruyemiş vs de yiyemiyorum.
kızlar bebek yağı veya kremı aldınız mı ? Acaba almak gerekli mi kimi zararlı dıyo
Ben almayacağım gerekli bulmuyorum. İlk bebişimde de kullanmadım. İçeriği güzel saç vücut şampuanı yeterli bence. Pişik için de zeytinyağı ve sudocrem kullanmıştım. En son zamanlarda da kantoron yağı.

Süt sağma makinesi de aventten çok memnunum. Almak isteyen olursa. Aynı zamanda Pilli olduğu için elektrik olmasa yada yol vs de sağmaya devam edebiliyorsunuz.

Yok kız daha 6 kilo aldım şükür 2 öğün yiyorum belki ondandır
Yarın şeker yüklemesi gerekli mi değil mi doktor bakıp söyleyecek o zaman bebek gelişimi nasıl göreceğim bakalım ne zamandır gitmedim..
İyi valla ben de 7 bucuk kilo aldım. 1 ay önce tartıldım tabi pazartesi kontrol var bakalım ne kadar aldım göreceğim korkuyorum. Bebekte iyidir inşallah haber ver ne durumda olduğunu minnoşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…