- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
Çok güzel duruyo yaKız valla ben yanımda kullanmayacağım park yatak var yanıma ama sırf senin için ölçtüm getirip benim yatağım baya yüksek ama yine de iyi oldu bencebilemedim ki ...
Çok güzel duruyo yaAma yataktan alçak. Israr edip oraya koyarsam, bebeği koyarken yatak tarafından içine düşerim
Cnm tek kişilik nevresimi pike örtü alman lazımHanımlar ben oda takımını montessori olarak aldım. Yatak ölçüleri 90*190. Yatak örtüsü (pike, nevresim vs) bakıyorum netten ama bu ölçülerde yok gibi bişey. Seçenek az. Acaba 160*200 tek kişilik mi kullanıyolar? Bilgisi olan, montessori yatak kullananlardan yardım istiyorumm
Teşekkür ederimCnm tek kişilik nevresimi pike örtü alman lazım
Benimde öyle oluyoKızlar sizi göbeğiniz ya da karnınız soğuk mu ?
Bende inşallah böyle yapıcam siz nerden aldınızKız valla ben yanımda kullanmayacağım park yatak var yanıma ama sırf senin için ölçtüm getirip benim yatağım baya yüksek ama yine de iyi oldu bencebilemedim ki ...
Çok güzel görünüyor canım güle güle kullansın bebeğin.anne yanında kaç aylık olana kadar yatırmayı düşünüyorsun.Canım pierre cardin alessi takımını aldım. Yalnız kendi yatağı aşırı derecede yere yakın olduğu içşn yatağı kanzdan aldım. Beyaz olduğu için gayet uyumlu oldu. Birde kanz yatağın altında kocaman bir çekmece var işime daha çok yarar diye düşündüm.
1 yaşına kadar evet yanımda yatırmak istitorum Allah nasip ederse. Klasik ahşap beşiklerden aldım.
hacı hurması denilen varya o doğumu kolaylaştrıo die bbiliyorm bide narın kendısını bilmiorum ama çiçeğide dogumu kolaylaştryrmuş daha akşam komşum anlattı nar çiçeğinden meşrubat yapmış hamile misafiride 3 bardak faln içmiş o gece sancısı başlamış erken dguma gitmişben geçen hafta 5-6 tane hurma yedim bir şey olmadı narda yiyorum bu ara günde yarım ne sorun olabilir ki
Bir iki taneden bişey olmaz da ben düzenli hergün üç tane yiyordumYa bir iki tanecik hurma yesek bi şey olur mu peki geçen gördüm dayanamadım aldım ama yemedim daha ☺
Ya doğum için son haftalarda yiyin diyorlar ya ondan dedim ama dayanamadım zaten yedim ben deben geçen hafta 5-6 tane hurma yedim bir şey olmadı narda yiyorum bu ara günde yarım ne sorun olabilir ki
Pazar imkanın varsa görerek almak güzel olur bizim burda pazar mazar yok normalde de zaten her şeyi internetten alıyorumEki Görüntüle 2621992 Eki Görüntüle 2621991
internetten ben de bikaç tane beğendim nevresimlik ama bi umut pazarlar kurulursa diye bir ay daha bekleyeceğim
O da var ama yorganın standart ölçüdeyse tabii benimki daha farklı ölçüde olduğu için mecbur diktireceğim[
Kumaş almak mantıklı ama bazen diktirince hayal ettiğimiz gibi olmuyor ya ondan tereddüt ettimama istediğim gibi bulamazsam en iyi seçenek kumaş olacak sanki
Ben de düzenli yemek istiyorum işte hurmanın köpeğiyim ya o paketi bitiririm bir oturuştaBir iki taneden bişey olmaz da ben düzenli hergün üç tane yiyordumdoğumu tetikler hurmadan uzak dur dedi son haftalar yiyeceğim ama ben aklımda hem besler hem doğumu hızlandırır
Neden acaba ? Ben üşümüyorum ama elimi her dokunduğumda buz gibi . Karın gerildikçe kan hızı düşüyormuş ondan kaynaklı diye okudum bir yerde. Herkesin öylemi diye merak ettim bendeBenimde öyle oluyo
Ben arada bir tane felan yiyorum, hurma cok severimYa bir iki tanecik hurma yesek bi şey olur mu peki geçen gördüm dayanamadım aldım ama yemedim daha ☺
Yan yatirma yastigi yani sagdaki ilk 3ay kullaniliyor. Bence gerekli, bebisi bi saga bi sola yatirmak gerekiyor çünküTecrübeli anneler bana yardımcı olabilir mi bunlar gerekli bişey mikafamda deli sorular yardımcı olursanız çok sevineceğim
Şuan battaniye var üstümde ayaklarım yanıyor karnım buz bide toplanmış biyerdeNeden acaba ? Ben üşümüyorum ama elimi her dokunduğumda buz gibi . Karın gerildikçe kan hızı düşüyormuş ondan kaynaklı diye okudum bir yerde. Herkesin öylemi diye merak ettim bende
Bebek mi bir yere toplanmış soğukluk muŞuan battaniye var üstümde ayaklarım yanıyor karnım buz bide toplanmış biyerde
Son fotoğrafta ki kafasının şeklinin bozulmasın dıye yani tam yuvarlak olabilmesi için.şimdi diyelim ilk ikisini aldım dönüşümlü mü kullanacağımBen arada bir tane felan yiyorum, hurma cok severim
Yan yatirma yastigi yani sagdaki ilk 3ay kullaniliyor. Bence gerekli, bebisi bi saga bi sola yatirmak gerekiyor çünküreflü yatagi yani ilk resimdeki, onu kullanmadim ama onunda iyi oldugu soyleniyor. Bu defa belki oğluşuma alabilirim bakalim. Son resimdekini kimseden duymadim da kullanmadimda
Çok güzel görünüyor canım güle güle kullansın bebeğin.anne yanında kaç aylık olana kadar yatırmayı düşünüyorsun.
Bende bir kaç sene yanımda yatar diye düşünüyorum biraz o duygunun tadını iliklerimize kadar hissedelimTeşekkür ederim, daha güzelleri sizin olsun inşaallahahşap olan anne yanında fazla yatmıyor 5-6 ay falan, sonra yine kendi yanımda park yatağa geçeceğim. Heralde 1 yaşına kadar yanımda tutarım belki biraz daha fazla odaları erkenden ayırma taraftarı değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?