2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben de yapayım kayısı aldim ama pek işe yaramadi ben de islayayım o zaman
Canım rezene içme ben de nergisli0601 in dediği gb kayısı çok işe yarıyor

Denedim kayısıyı bakalim dediğiniz gibi bekliyorum tuvalete cıkmayı:)

Doğum sonrasi yanıyor bizim doğumlarimiz tatile denk geldiği için o 8 haftayı zaten kullanamiyoruz.Belirsiz olan doğum öncesi olan 8 haftanın 5 haftasını çalişabilir raporu alip eylüle atip atamayacağimiz.Ha olurda yazın telafi olursa en kötü o zaman kullanip kullanamayacağimiz

Vermek zorundalar idari izin yonetmeliklerdeki mazeretler den değil ben kendi kurumumla görüştüm onlar çalışabilir raporu getir aktarılır izin dediler idari izin bu döneme denk gelmiş bir olay ve bizim elimizde değil

Ben kumaş seçtim onu diktirecem nevresim takımı olarak canım sen de öyle yapabilirsin hazır almak şart değil. Annem bebeğe yorgan yaptı hazır yorganla üşür burda onun ölçüsüne göre diktireceğiz. Bunu seçtim ben, bir tane de annem almış bulutlu aydedeli

Birşey olmaz ya. Oturup kilo ile yemeyeceksin sonuçta. Ye nefsin körelsin afiyet olsun.
Yedim bile taaa o zamandan dayanamadım

Eklentiler

• IMG_20200418_201739.webp
    52 KB · Görüntüleme: 41
Ben de montesorri alacsgim, nereden aldin canim.. nevresime daha gecmedim. Takipteyim..

1 yasina kadar kullanmasi icin yanina bir sey alacak misin?

Böyle olmasından korkuyordum (
Tabi bu benim tahminim. İnşallah diğer arkadaşların dediği gibidir. Ben de normalde 37 e kadar çalışacaktım ama böyle olunca o 5haftayı doğum sonrasına atmayacağımı düşünüyorum.
Şöyle bir örnek veriyim okullar tatil olunca şu an ücretsiz izinde olan öğretmen ve diğer memurlar ücretsiz izni kesip işe başlamak için başvurmuş. Durum tamamen yasal olmasına rağmen kabul edilmemiş.

ben armut cok severım yıyordum hergun ebe kadın armut kabızlık yapar yeme demıstı. bıraktım kuru kayısı işe yaradı bende

Alabilen oldu canım doktur sanırım etkili benimki hiç iyi enerji vermedi çalışabilir vermeyecek gibi. Alan arkadaşlarda oldu alamayanda. Şuan tek avantajimız yazın olacak telafi eğitimine dahil olmamak o da zaten doğum zamanı oluyor.

Çalışabilir raporu alanlar oldu. Doktora göre durum değişiyor. İzni verende var vermeyende. Alabilsek bence aktarılır. Benimki 4 Mayıs ta gel raporu verelim dedi. 30. Haftada ayrılacağım.

Bende 30 da ayrılacağım yazarım size. Benimki çalışabilir vermeyecek gibi bir his yarattı bende aynen sonrasında ben iki yıl ücretsiz izin yapacağım. Ne kadar ücretsiz izne geç çıksam o kadar iyi olur. Sonrasında iki yıl daha bayağı büyür yavrular. Sonra bir yıl annem bakar. Sonrasında kreş yolu görünür hayırlısı ile bakalım virüs sonrası çokta uzun vadede plan yapmamak gerekliymiş bunu anladık. Zaman ne gösterirse ona göre yol çizeriz.

Hem doktur etkili hem idare. Doktor verse idare ne diyebilirde. Bu şartlarda çalışabilir vermem diyen çok doktur oldu. Tek tük veren var. Bakalım bize ne düşecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…