Ben de yapayım kayısı aldim ama pek işe yaramadi ben de islayayım o zamanBen de 3 gündür kabızım. Hiçbi türlü olmadı. Bebeğin hareketlerini hissedişim bile değişti. Sanki kalın bağırsağı tepikliyo afedersinizAma kabızlığımı az önce halletmiş bulunmaktayım. Sabah kalktığımda aç karna bi büyük armut yedim. Sonra yavaş yavaş tuvalet hissi gelmeye başladı. Hemen gitmedim. Üstüne iki bardak su içip biraz daha bekledim veeee..
Kabızlıktan muzdarip arkadaşlara tavsiye olunur :))
Canım rezene içme ben denergisli0601 in dediği gb kayısı çok işe yarıyor
Diğer memur arkadaşlarda durum nasıl yönetmeliği bilmiyorum. öğretmenlerde üç hafta kalana kadar çalışıbilir raporu alıp, 5 haftayı doğumdan sonraki iznimize aktarabiliyoruz. 8 hafta doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra olmak üzere 16 haftalık doğum iznimiz var. Kendini iyi hissediyorsan çalışabilirim diyorsan doktorda buna onay veriyorsa 3 doğum öncesi 13 doğum sonrası olarakta doğum iznini kullanabiliyoruz.
Vermek zorundalar idari izin yonetmeliklerdeki mazeretler den değil ben kendi kurumumla görüştüm onlar çalışabilir raporu getir aktarılır izin dediler idari izin bu döneme denk gelmiş bir olay ve bizim elimizde değil30.haftalarında olan öğretmen arkadaşlarımız bizi aydınlayacaktırbende sizin gibi biliyorum ama malum olaylardan dolayı değişiklik olur mu onu kestiremedim doğumdan sonraya kaç hafta kalırsa kardır sonuçta
Birşey olmaz ya. Oturup kilo ile yemeyeceksin sonuçta. Ye nefsin körelsin afiyet olsun.Ya bir iki tanecik hurma yesek bi şey olur mu peki geçen gördüm dayanamadım aldım ama yemedim daha ☺
Yok canim sorun olmadi..benim de 3 gün gecmis oldu. Arayıp sormustum sorun olmaz dediler.Benide aramadilar pazartesi gitmeyi düşünüyorum bir ayı 3 gün geçmiş olacak.sende sorun olmuş muydu.
Ben kumaş seçtim onu diktirecem nevresim takımı olarak canım sen de öyle yapabilirsin hazır almak şart değil. Annem bebeğe yorgan yaptı hazır yorganla üşür burda onun ölçüsüne göre diktireceğiz. Bunu seçtim ben, bir tane de annem almış bulutlu aydedeliHanımlar ben oda takımını montessori olarak aldım. Yatak ölçüleri 90*190. Yatak örtüsü (pike, nevresim vs) bakıyorum netten ama bu ölçülerde yok gibi bişey. Seçenek az. Acaba 160*200 tek kişilik mi kullanıyolar? Bilgisi olan, montessori yatak kullananlardan yardım istiyorumm
Yedim bile taaa o zamandan dayanamadımBirşey olmaz ya. Oturup kilo ile yemeyeceksin sonuçta. Ye nefsin körelsin afiyet olsun.
Ben de montesorri alacsgim, nereden aldin canim.. nevresime daha gecmedim. Takipteyim..Hanımlar ben oda takımını montessori olarak aldım. Yatak ölçüleri 90*190. Yatak örtüsü (pike, nevresim vs) bakıyorum netten ama bu ölçülerde yok gibi bişey. Seçenek az. Acaba 160*200 tek kişilik mi kullanıyolar? Bilgisi olan, montessori yatak kullananlardan yardım istiyorumm
Tabi bu benim tahminim. İnşallah diğer arkadaşların dediği gibidir. Ben de normalde 37 e kadar çalışacaktım ama böyle olunca o 5haftayı doğum sonrasına atmayacağımı düşünüyorum.Böyle olmasından korkuyordum(
Hayır olur mu idareyede danışın çalışabilir raporu aldıktan sonrası bizimle ilgili değil sonuçta idari izin var doğum sonrasına aktarılabiliyorBöyle olmasından korkuyordum(
Yok babynest için demedim. Ondan ben aldım. Diğerini dedim. Hani odadan odaya taşımak için olan :))Babynest zaten sadece dosek gibi bisey anne yanina yataga koymak icin ama ben buna koyarum tam ici kadar sanirim daha gelmedi de
ben armut cok severım yıyordum hergun ebe kadın armut kabızlık yapar yeme demıstı. bıraktım kuru kayısı işe yaradı bendeBen de 3 gündür kabızım. Hiçbi türlü olmadı. Bebeğin hareketlerini hissedişim bile değişti. Sanki kalın bağırsağı tepikliyo afedersinizAma kabızlığımı az önce halletmiş bulunmaktayım. Sabah kalktığımda aç karna bi büyük armut yedim. Sonra yavaş yavaş tuvalet hissi gelmeye başladı. Hemen gitmedim. Üstüne iki bardak su içip biraz daha bekledim veeee..
Kabızlıktan muzdarip arkadaşlara tavsiye olunur :))
Alabilen oldu canım doktur sanırım etkili benimki hiç iyi enerji vermedi çalışabilir vermeyecek gibi. Alan arkadaşlarda oldu alamayanda. Şuan tek avantajimız yazın olacak telafi eğitimine dahil olmamak o da zaten doğum zamanı oluyor.Doğum sonrasi yanıyor bizim doğumlarimiz tatile denk geldiği için o 8 haftayı zaten kullanamiyoruz.Belirsiz olan doğum öncesi olan 8 haftanın 5 haftasını çalişabilir raporu alip eylüle atip atamayacağimiz.Ha olurda yazın telafi olursa en kötü o zaman kullanip kullanamayacağimiz
Çalışabilir raporu alanlar oldu. Doktora göre durum değişiyor. İzni verende var vermeyende. Alabilsek bence aktarılır. Benimki 4 Mayıs ta gel raporu verelim dedi. 30. Haftada ayrılacağım.Memurlara da aynı normalde ama şu süreçte zaten izinli olduğumuz için doktor çalışabilir raporu verse bile doğum iznini sonrasına aktarabileceğimizi sanmıyorum. Çünkü zaten çalışmamış olucaz
Bende 30 da ayrılacağım yazarım size. Benimki çalışabilir vermeyecek gibi bir his yarattı bende30.haftalarında olan öğretmen arkadaşlarımız bizi aydınlayacaktırbende sizin gibi biliyorum ama malum olaylardan dolayı değişiklik olur mu onu kestiremedim doğumdan sonraya kaç hafta kalırsa kardır sonuçta
Hem doktur etkili hem idare. Doktor verse idare ne diyebilirde. Bu şartlarda çalışabilir vermem diyen çok doktur oldu. Tek tük veren var. Bakalım bize ne düşecek.Vermek zorundalar idari izin yonetmeliklerdeki mazeretler den değil ben kendi kurumumla görüştüm onlar çalışabilir raporu getir aktarılır izin dediler idari izin bu döneme denk gelmiş bir olay ve bizim elimizde değil
Çok kullanışlı görünüyor ama ben yazın hiç atlet giyemeyen biriyim çok sıcak bi yerde yaşıyorum ondan almadım acaba lazım olur mu yinedePierre Cardin 1030 Pamuklu Emzirme Atleti MP1030 | Trendyol kızlar şöyle bi atlet sipariş verdim. umarım kullanışlı olur. pedli göğüs ucunu bellı etmıyomuş altı da lastıklı göğüsü tutsun dıye. ıkı tane aldım hastanede gıymek ıcın.
Ya bir iki tanecik hurma yesek bi şey olur mu peki geçen gördüm dayanamadım aldım ama yemedim daha ☺
Maşallah canim insallah bir daha da hic istemez caninBen içiyordum 4 haftalık öğrendim o zamana kadar da kullanmıştım öğrendikten sonra bıçak gibi kestim hiçte canım istemedi Allah yardım etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?