Kızlar bebeğiniz sürekli bir tarafa toplanıp sertleştiriyor mu? Özellikle sağ tarafıma toplanıyor, karnımın şekli bile değişiyor. Gün için bir çok defa oluyor
Kızlar bebeğiniz sürekli bir tarafa toplanıp sertleştiriyor mu? Özellikle sağ tarafıma toplanıyor, karnımın şekli bile değişiyor. Gün için bir çok defa oluyor
O bana da oldu dün bir de ağrı oldu hemen yattım bir sağa bir sola . Döndüm döndüm okşadım karnımı biraz geçti . Yavrumuzun yeri genişliyormuş ama fazla olursa bu durum doktora görünmeliymiş bilgin olsum canım
Kocam beni delirtmek üzere bu karantina döneminde evde.Gün aşiri kardeşiyle playstation oynuyor gecelere kadar.Bugün de ne dese beğenirsiniz:Gece 12 de yasak biter bitmez kardeşini alacakmiş ps oynayacaklarmiş.Vallahi evde cıngar cikardim konusmuyorum.Yarın akşam oynarsınız diyorum yarın da çukur ın yeni bölümü varmiş.Yahu ben hamile kadınım elli kere tuvalete kalkiyorum bazen donla kalkiyorum rahatsız olurum o saatlerde diyorum salonun kapisini cekerim ben aşkim diyo.Normalde akşam başlayip geceye kadar oynuyolardi şimdi 12 de başlayınca kardeşim bizde kalsin zaten sabah oldu demesinden korkuyorum inanin.İş başlasa da kurtulsam valla bu ps işinden de diyorum
O bana da oldu dün bir de ağrı oldu hemen yattım bir sağa bir sola . Döndüm döndüm okşadım karnımı biraz geçti . Yavrumuzun yeri genişliyormuş ama fazla olursa bu durum doktora görünmeliymiş bilgin olsum canım
Yakın zamanda doktora gidecek arkadaşlar bu bi tarafa toplanma işini sorarlarsa çok makbule geçer gün içinde o kadar sık olmaya başladı ki tedirgin etti.
Yakın zamanda doktora gidecek arkadaşlar bu bi tarafa toplanma işini sorarlarsa çok makbule geçer gün içinde o kadar sık olmaya başladı ki tedirgin etti.
Öyle öyle ben de rüyamda gördüm galiba 1 2 defa. Mesela sokakta yürürken (gerci su ara yürüyemiyorum pek ama) dükkanların önünde içiyorlar ay diyorum mis gibi kokuyor. Bununla baş etmek o kadar zor ki. Esin in bırakması cok iyi olmuş benim esim içmiyor zaten eskiden ben içiyorum diye hep kavgası vardi koku geliyor içme falan diye simdi o da mutlu tabi.
Canım pierre cardin alessi takımını aldım. Yalnız kendi yatağı aşırı derecede yere yakın olduğu içşn yatağı kanzdan aldım. Beyaz olduğu için gayet uyumlu oldu. Birde kanz yatağın altında kocaman bir çekmece var işime daha çok yarar diye düşündüm.
1 yaşına kadar evet yanımda yatırmak istitorum Allah nasip ederse. Klasik ahşap beşiklerden aldım.
Kızlar bugün drumla konuştum muayene için o da hastanedeymiş gel hemen bakalım dedi gittim ultrasonla baktı bebeğin herşeyi iyi bi sorun yok haftasıyla uyumlu ama kalbinde bi nokta gb bişey varmış onu takip edelim dedi bu tarz bişey yaşayan duyan oldu mu araştırdım biraz iyi şeyler yazmıyor doktor bebeğin başka sorunu olmadığı için o leke kaybolur kafana takma sadece takip edeceğiz dedi ama internette yazanları okuyunca endişelendim
Yok doğru anlamışsında çocuk yatakları yumuşak olmaması gerekiyor falan diyorlar ya anlamadım ben nasıl birşey alcaz benim aldığım yerde içinin yatağı çok dandikti almadım. Neyse mobilyalar geldide inşallah yatak içinde bakıp alma şansım olur
Kızlar bugün drumla konuştum muayene için o da hastanedeymiş gel hemen bakalım dedi gittim ultrasonla baktı bebeğin herşeyi iyi bi sorun yok haftasıyla uyumlu ama kalbinde bi nokta gb bişey varmış onu takip edelim dedi bu tarz bişey yaşayan duyan oldu mu araştırdım biraz iyi şeyler yazmıyor doktor bebeğin başka sorunu olmadığı için o leke kaybolur kafana takma sadece takip edeceğiz dedi ama internette yazanları okuyunca endişelendim
Kalpteki lele dediği şey kalsiyum birikmesiyse banada aynı şeyi söylediler hatta kendi doktorum gerek duymadı ama detaylıyı çeken doktor eşimi korkuttu kan testi verdik yurt dışına gönderdik daum sendromlumu değilmi öğrenmek için tertemiz çıktı. Hatta birkaç hafta sonra kaybolabilir demişti doktorum şimdi salı günü gittiğimde baktırcam bakalım korkma endişenecek birşey yok
2 çocuk büyüttüm hiç böyle şeyler kullanmadım. Hiçte yamuk değil kafaları. Çokta gereksiz. Yan yatış belki ama onuda sırtına birşeyler koyarak desteklersiniz. 1 2 ay için masraf etmeye değmez.