2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Öyle öyle ben de rüyamda gördüm galiba 1 2 defa. Mesela sokakta yürürken (gerci su ara yürüyemiyorum pek ama) dükkanların önünde içiyorlar ay diyorum mis gibi kokuyor. Bununla baş etmek o kadar zor ki. Esin in bırakması cok iyi olmuş benim esim içmiyor zaten eskiden ben içiyorum diye hep kavgası vardi koku geliyor içme falan diye simdi o da mutlu tabi.

Öyle canim bebeği düşününce zaten aklımdan uçuyor gidiyor anlık anlık aklima gelen birşey bu sigara. Sen yine iyi 3 ay once bırakmışsın.
Ben embriyo transferine gitmeden önce dusa girdim kahvalti mi ettim bir tane içtim. Sonra transfer oldum eve geldim hic içmedim ogun bugündür hic içmiyorum hemde hiç. Ama unutamadım iste. Rabbim bu illetten kurtulmak isteyen herkesin yardımcısı olsun insallah

ben evlendıkten sonra bıraktım bı gun bebek sahıbı olursak onceden bırakmak gerekıyor denmıstı en az 6 ay önce. ben garantı olsun dıye 2018 martta bıraktım çok şukur.
Maşallah baya olmus artik hic istemiyorsundur herhalde ne guzel

Canım nasıl bişey aldın fotoğraflarını bizimle paylaşır mısın? Bende Montessori almayı düşünüyorum ama bir karar veremedim

Yok babynest için demedim. Ondan ben aldım. Diğerini dedim. Hani odadan odaya taşımak için olan :))
Kız valla ben yanımda kullanmayacağım park yatak var yanıma ama sırf senin için ölçtüm getirip benim yatağım baya yüksek ama yine de iyi oldu bence bilemedim ki ...

Eklentiler

• 20200419_155355.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 58
  • 20200419_155329.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 59
Çok kullanışlı görünüyor ama ben yazın hiç atlet giyemeyen biriyim çok sıcak bi yerde yaşıyorum ondan almadım acaba lazım olur mu yinede
ya sütyen yerıne bu daha ıyı olur dedım bı de terledıkce atletı degıstırebılırz bunla. arkadasım şey demıstı doğumdan sonra üşüme geldi kat kat gıyındım demıstı. gerçi ben yaz kış atletsız duramam terleyınce atlet degıstırmek daha mantıklı oluyo sanki

Maşallah baya olmus artik hic istemiyorsundur herhalde ne guzel
yok ben cıdden ısteyerek bıraktım bı gun uyandım sabah dişlerimi fırçalarken baktım dişlerim bile sarı sarı. bırakıyorum lan dedım kendıme:) o gun bıraktım ve eşim de mutfakta yanımda içti. asla canım istemıyor artık. çok şükür bırakabildim darısı eşime:)

internetten ben de bikaç tane beğendim nevresimlik ama bi umut pazarlar kurulursa diye bir ay daha bekleyeceğim

[
Kumaş almak mantıklı ama bazen diktirince hayal ettiğimiz gibi olmuyor ya ondan tereddüt ettim ama istediğim gibi bulamazsam en iyi seçenek kumaş olacak sanki

Özel dikim yaptırabilirsin bulamıyorsan ama her ölçüye göre nevresim var diye biliyorum aslında

Ben de montesorri alacsgim, nereden aldin canim.. nevresime daha gecmedim. Takipteyim..

1 yasina kadar kullanmasi icin yanina bir sey alacak misin?

Canım pierre cardin alessi takımını aldım. Yalnız kendi yatağı aşırı derecede yere yakın olduğu içşn yatağı kanzdan aldım. Beyaz olduğu için gayet uyumlu oldu. Birde kanz yatağın altında kocaman bir çekmece var işime daha çok yarar diye düşündüm.
1 yaşına kadar evet yanımda yatırmak istitorum Allah nasip ederse. Klasik ahşap beşiklerden aldım.

Eklentiler

• IMG_20200417_091241.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 60
  • 10379229429810.webp
    16 KB · Görüntüleme: 50
Ben de montessori istiyorum nasipse baby plus alacağım yatak odasına, kendi odasınıda doğduktan sonra yavaş yavaş yaparım diyorum. Yatağı kurdun mu? Dolabı vs.

Bende nasip olursa sonrasında 1 yıl ücretsiz izne ayrılmak istiyorum ozaman senden haber bekliyoruz

Canım nasıl bişey aldın fotoğraflarını bizimle paylaşır mısın? Bende Montessori almayı düşünüyorum ama bir karar veremedim
Canım seni etiketlemeyi unutmuşum ama paylaştım resimlerini. Ben gerçeğini görerek aldım gayet güzeldi mobilya ama teslim süresi için çokkkk zaman istiyorlar. Daha önce yazmıştım, fabrikalar işçi azalttığı için teslim süreleri 2 ayı bulabilirmiş

Ben de montessori istiyorum nasipse baby plus alacağım yatak odasına, kendi odasınıda doğduktan sonra yavaş yavaş yaparım diyorum. Yatağı kurdun mu? Dolabı vs.

Yok malesef sıfır yapılıp gelecek 2 ayı bulur dediler umarım okadar sürmez. Gerçi acelesi yok ama insan heves ediyor

ben armut cok severım yıyordum hergun ebe kadın armut kabızlık yapar yeme demıstı. bıraktım kuru kayısı işe yaradı bende
Allah Allah. Ben onu denemeden önce kabızlığa iyi gelenler arasında armutu görmüştüm ondan yedim. İşe yaradı yani. Hem de yarım saatte
Evde o vardı ondan yedim. Kayısı yoktu:)

Yok malesef sıfır yapılıp gelecek 2 ayı bulur dediler umarım okadar sürmez. Gerçi acelesi yok ama insan heves ediyor
Gezerek alman iyi olmuş bizimkiler artık ne zamana seçicez de yapılcak da gelecek 6-7 ay idare ederiz tabi ama insan sabırsızlanıyorhazır da olsun herşeyi yerleşsin falan...

Eki Görüntüle 2621992 Eki Görüntüle 2621991
internetten ben de bikaç tane beğendim nevresimlik ama bi umut pazarlar kurulursa diye bir ay daha bekleyeceğim
Olmadı bende kumaş seçeceğim mecbur

Özel dikim yaptırabilirsin bulamıyorsan ama her ölçüye göre nevresim var diye biliyorum aslında
Var ama seçenek gerçekten az. 160*200 kötü durmuyorsa öyle almak daha mantıklı çünkü seçenek çok belki ilk çocuğunda kullanan tecrübeli anneler vardır dedim ama bakalım

Gezerek alman iyi olmuş bizimkiler artık ne zamana seçicez de yapılcak da gelecek 6-7 ay idare ederiz tabi ama insan sabırsızlanıyorhazır da olsun herşeyi yerleşsin falan...
Aslında gezmedim olaylar malum, netten beğendim, satıcıya şubenizde var mı diye sordum. Var diyince gidip hemen aldık netten beğenip direk gidebilirsiniz belki sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…