2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Vallahi bilemedim canım, yumuşaklığıda hani kötü ya da dandik değildi anlamında söyledim. Sanırım bamboo ortopedik demişti satıcı. Kötü ise dediğin gibi geldiğinde yenisini alacağız artık ne zaman gelecek tarihi belli mi

Yakın zamanda doktora gidecek arkadaşlar bu bi tarafa toplanma işini sorarlarsa çok makbule geçer gün içinde o kadar sık olmaya başladı ki tedirgin etti.
Canım o hareket kasılma ve sık oluyorsa sıkıntı olabilir sen bir doktora görün istersen

Bambuysa kalitesiz değildir benim aldığım mağazadaki sıradan ortopotik dedi istemedim mobilyalarım geldi ama içinin yatağı yok bende :))

Kızlar ben reflü yatağı almıycam ama sırt dayamak içinde böyle birşey düşünüyorum.. Çok gerekli görmedim reflü yatağını

Eklentiler

• 7FF05890-FF19-4D32-9812-65EAF7234F83.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 33
2 çocuk büyüttüm hiç böyle şeyler kullanmadım. Hiçte yamuk değil kafaları. Çokta gereksiz. Yan yatış belki ama onuda sırtına birşeyler koyarak desteklersiniz. 1 2 ay için masraf etmeye değmez.
İnternetteki yorumlarda çok gerekli diyende var gerek yok diyende var.bende kararsız kaldım.anneme gösterdim o da diyor bebek yeni doğduğunda zaten nasıl yatırırsan öyle kalıyor gerek yok bu yan yatış yastığına.

Miniko Bebek Yatak|Yataş Bedding biz bunu aldık canım bı tarafı sertmiş bebekler için (3yaşa kadar)uygunmuş. diğer taraf daha yumuşakmış 3-6 yaşa uygun dıyor bakabılırsın. bizim beşik 70*130 kullanabıldıgı kadar kullanmayı dusunuyorum

Hele bir sukkari hurma var tam da ramazan geldi nasıl tutucam kendimi az yiyeyim bari

Kizlar siz de devamli tatli bişeler yiyor musunuz?Tatli benim hep hafif karnim olmuştur.Hamilelikte pik yapti.Neredeyse her gün yiyorum.Dikkat edeyim diyorum kilo anlaminda.Bir ona dur diyemiyorum.İllaki çayım kahvenin yanına tatli yiycem.

Canım o hareket kasılma ve sık oluyorsa sıkıntı olabilir sen bir doktora görün istersen
Peki kasılma olduğunda ağrı, sancı ne bileyim herhangi başka bişey de oluyor mu? Bu tarz şeyler hissetmiyorumda. Tecrübesizim hiç bilmiyorum o yüzden soruyorum olmadı doktoruma bi mesaj atayım ben

Tecrübeli anneler bana yardımcı olabilir mi bunlar gerekli bişey mi kafamda deli sorular yardımcı olursanız çok sevineceğim
Sonuncusu kafası yamuk olmasın diye yastık cnm. Kardeşim kullanmıştı. Şimdi bana verdi. İlk çocuğumda kullanmamıştım ama hep Dikkat etmiştim çünkü bebek aynı tarafa çok yatarsa yamuk oluyor kafası. Alınmasa da olur ama bir sağa bir sola dikkatli yatırmak lazım. Böyle düşünüyorum. Evde olmasa almazdım. Yan yatması için de ince yumuşak bir yastıkla yada herhangi bir şeyle bile desteklesen ilk aylar dönemiyor zaten çocuk. Kızımı gündüzleri yüzükoyun yatırırdım mesela, o da kusmuğun boğaza kaçmasını engelliyor.

Evet annen haklı. Zaten hareket edemiyorlar. Ben mesela bir sağına yatırdıysam bir soluna yatırdım zaten sırt üstü yatırmıyorsun. Allah korusun kusar yutamaz boğulur diye. Yan yatırırım. Ama sırtınada battaniyenin bir kısmını ne olur ne olmaz diye destek koayardım.

Reflü yatağı hakkında ne düşünüyorsun peki canım

Tecrübeli anneler bunların farkı nedir biri brni aydınlatsa sipariş vericemde

Eklentiler

• 2A1A1C8E-17FD-4589-80FC-F41DBE2BB02A.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 37
  • 41A71591-2CBD-4191-9EBB-3773F5FA31C2.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 40
Yatak konusunda bebeklere tam ortopedik pek önerilmez. Yumuşak süngerde aynı şekilde. Yarı ortopedik yataklar bebekler için uygun olan yatak türü arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…