- 9 Temmuz 2019
- 668
- 656
- 33
- 32
Evet annen haklı. Zaten hareket edemiyorlar. Ben mesela bir sağına yatırdıysam bir soluna yatırdım zaten sırt üstü yatırmıyorsun. Allah korusun kusar yutamaz boğulur diye. Yan yatırırım. Ama sırtınada battaniyenin bir kısmını ne olur ne olmaz diye destek koayardım.
Beyaz paketi daha yumuşak daha pamuksu dediler birincide kullandım. Sonra sleepyi keşfettim. Hiç farkı yok. Yalandan bir ton para ödemiştim bu beze. Pişik alerji yapmıyorsa sleepy öneririm. İkinciyi hep sleepy ile bezledim. Bunda da sleepy aldım. Pişik vs olmazsa devam, olursa deneme yanılma mecbur.Tecrübeli anneler bunların farkı nedir biri brni aydınlatsa sipariş vericemde
Evet 1 2 ay en fazla kullanacaksın. Ucuz şeylerde değil. Daha elzem ihtiyaçlarını alırsın o paralaraolmasada olur şeyler öyleyse.teşekkür ederim canım yardımcı oldunuz bana❤
Bende 100×200 montessori aldım.Hanımlar ben oda takımını montessori olarak aldım. Yatak ölçüleri 90*190. Yatak örtüsü (pike, nevresim vs) bakıyorum netten ama bu ölçülerde yok gibi bişey. Seçenek az. Acaba 160*200 tek kişilik mi kullanıyolar? Bilgisi olan, montessori yatak kullananlardan yardım istiyorumm
Bende 100×200 montessori aldım.Hanımlar ben oda takımını montessori olarak aldım. Yatak ölçüleri 90*190. Yatak örtüsü (pike, nevresim vs) bakıyorum netten ama bu ölçülerde yok gibi bişey. Seçenek az. Acaba 160*200 tek kişilik mi kullanıyolar? Bilgisi olan, montessori yatak kullananlardan yardım istiyorumm
Ben hiç kullanmadım cnm, bizim öyle problemimiz olmadı, çok kusan bir bebek de değildi kızım. Kullanıp memnun kalan çok, benim bilgim yok.Reflü yatağı hakkında ne düşünüyorsun peki canım
O zaman ihtiyaç olursa alırız artık o da kalsınBen hiç kullanmadım cnm, bizim öyle problemimiz olmadı, çok kusan bir bebek de değildi kızım. Kullanıp memnun kalan çok, benim bilgim yok.
Valla ben hala namazı ayakta kılabiliyorum ya diyorum şükür bugünde iyiyim sadece benim gece sıkıntı uyuyamıyorum birde sola dönük karnım acıyor yatamıyorumKizlar 26+5 oldum bugun
Hareket ederken, otururken, ayakta, yatarken cok zor pozisyon buluyorum
Her sekilde zorlaniyorum sizde durumlar ne
Kuzum bi kaç sayfa önce link paylasmistimBende inşallah böyle yapıcam siz nerden aldınız
Anladım, teşekkür ederimBende 100×200 montessori aldım.
Alacağım nevresim 160×240 içindeki çarşafı fitted diye geçiyor 100×200 yani lastikli iste. Evet seçenek kısıtlı aslinda cok var da kalitelisi az . Sende o sekilde bakabilirsin canim pike büyük olur zaten yorgan da..
Ayy benim sıpaların biri sag alt digeri sol üste geciyor aynı şekilde bi sertleşme. Gòbegim cok komik bi hâl alıyor. Yani ben şahsen kötü birsey oldugunu düşünmüyorum ama bakalim hyrlisiYakın zamanda doktora gidecek arkadaşlar bu bi tarafa toplanma işini sorarlarsa çok makbule geçergün içinde o kadar sık olmaya başladı ki tedirgin etti.
Hay yaşa en sormak istedigim gunlerdir cevap aradigim soruTecrübeli anneler bunların farkı nedir biri brni aydınlatsa sipariş vericemde
Bende aynı sizin gibiyim acayip zorlanmaya başladım oturup kalkarken yataktan kalkarken. Normaldir heraldeKizlar 26+5 oldum bugun
Hareket ederken, otururken, ayakta, yatarken cok zor pozisyon buluyorum
Her sekilde zorlaniyorum sizde durumlar ne
Bugun itibariyle namazi oturarak kiliyorumValla ben hala namazı ayakta kılabiliyorum ya diyorum şükür bugünde iyiyim sadece benim gece sıkıntı uyuyamıyorum birde sola dönük karnım acıyor yatamıyorum
Normaldir sanirim ama daha onumuzde 13hafta varBende aynı sizin gibiyim acayip zorlanmaya başladım oturup kalkarken yataktan kalkarken. Normaldir heralde
Valla benim ikiz oldugu için 13 hafta var diye düşünemiyorum ben malesefNormaldir sanirim ama daha onumuzde 13hafta var
benım ılk gebelık tecrubesızım ama ben de sleepy aldım burda arkadaslarımın çoğu kullanıyor memnunlar.Beyaz paketi daha yumuşak daha pamuksu dediler birincide kullandım. Sonra sleepyi keşfettim. Hiç farkı yok. Yalandan bir ton para ödemiştim bu beze. Pişik alerji yapmıyorsa sleepy öneririm. İkinciyi hep sleepy ile bezledim. Bunda da sleepy aldım. Pişik vs olmazsa devam, olursa deneme yanılma mecbur.
Ayy yicem sen bunu mu sorun ediyorsunnnBende karın diye birşey yok. Gebelik takvimi 7 aylik gösteriyor iste. Temmuz başında alır doktor bebeği.
Ufacık bir top incecik bacaklar incecik kollar. Hâlâ kendi kendime epilasyon yapabiliyorum mesela. Geçen banyoda hallettim. Eğilebiliyorum. Ayak tırnaklarımı kesip torpuleyebiliyorum. Bilmiyorum ben mutsuzum şahsen hamileye benzemiyorum pek çünkü ha evet bir çıkıntı var. Gören hamile der ama 4 aylik falan der Hatta 3. Bu korona çıkmadan önce ic çamaşırı ve külotlu çorap falan bakıyordum mağazadaki kadınlar aaa 5 aylik mi sanki 2 3 aylik gibi diyorlardı. Aldığım hamile elbiselerini giyemedim
Karnım yokta ondan. Duruyor dolapta öyle. Taytları giyebildim bir tek hala giyebiliyorum. Ben kendim gibi hamile görmedim hiç. Bugün de sipariş verdim elbise 34 beden önü biraz bol duruyor modelin ancak onlari giyebilirim önümüzdeki günlerde. Doğumdan sonra hayli hayli giyerim. Saka gibi cidden ödem bile yok vücudumda. Ben hamileyken kilo alırım onlar da kalır diye seviniyordum ama öyle olmayacak galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?