- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Ya yıllarca zayıftım ve benimde senin gibi vücudum sırf kastı canımAyy yicem sen bunu mu sorun ediyorsunnnBence bu son aylarda alcaksındır sende kilo. Ben asla ama asla kilo alan bir insan degildim. Vucudum bildigin kastı yani. Smdi koca bir popo birde gòbek Bende bunun şaşkınlıgını yaşıyorum ama tabi hamilelik oncesi hormon yuklenince vucuda boyle oldum sanirim. Sen birazcik daha sabret bu son aylarda alcalsindr inan bana
Yaa seninkide ki tüp bebek ? Benimde oyle. Ben boyum 1.73 56 kilo ile tedaviye basladim 61.5 ile hamile kaldim gecen ay kontrole gittigimde 72 idimYa yıllarca zayıftım ve benimde senin gibi vücudum sırf kastı canım ☺☺ hala öyle Gerci. Benim gibi yine zayıf hamile kalan arkadasim 45 kg ile hamile kaldi 60 ile doguma girdi dogumdan çıktıktan sonra 10 kilo gitmişti. Muhtemelen benim de oyle olur . Bende hormon yüklendim baya tup bebek zaten benimki ama o bile kilo aldırmadı saka gibi
O pozisyon bulma durumu yok muu hele geceleriKizlar 26+5 oldum bugun
Hareket ederken, otururken, ayakta, yatarken cok zor pozisyon buluyorum
Her sekilde zorlaniyorum sizde durumlar ne
Geceleri ye. Hamileyken gece yemek yemek çok fena kilo aldırıyor. Dene bakalım. En azından üç beş daha alırsın.Bende karın diye birşey yok. Gebelik takvimi 7 aylik gösteriyor iste. Temmuz başında alır doktor bebeği.
Ufacık bir top incecik bacaklar incecik kollar. Hâlâ kendi kendime epilasyon yapabiliyorum mesela. Geçen banyoda hallettim. Eğilebiliyorum. Ayak tırnaklarımı kesip torpuleyebiliyorum. Bilmiyorum ben mutsuzum şahsen hamileye benzemiyorum pek çünkü ha evet bir çıkıntı var. Gören hamile der ama 4 aylik falan der Hatta 3. Bu korona çıkmadan önce ic çamaşırı ve külotlu çorap falan bakıyordum mağazadaki kadınlar aaa 5 aylik mi sanki 2 3 aylik gibi diyorlardı. Aldığım hamile elbiselerini giyemedim
Karnım yokta ondan. Duruyor dolapta öyle. Taytları giyebildim bir tek hala giyebiliyorum. Ben kendim gibi hamile görmedim hiç. Bugün de sipariş verdim elbise 34 beden önü biraz bol duruyor modelin ancak onlari giyebilirim önümüzdeki günlerde. Doğumdan sonra hayli hayli giyerim. Saka gibi cidden ödem bile yok vücudumda. Ben hamileyken kilo alırım onlar da kalır diye seviniyordum ama öyle olmayacak galiba..
Çabuk gelmiş sizinki ne güzel, sağlıcakla kullanın inşaallahBambuysa kalitesiz değildir benim aldığım mağazadaki sıradan ortopotik dedi istemedim mobilyalarım geldi ama içinin yatağı yok bende :))
Evet canim tüp bebek benim boy 167 45 kilo ile hamile kaldim en son 21.hafta ölçümde 51 kg çıkmıştım üzerinden 7 hafta geçti suan 55 56 falanimdir evde tartı yok tartılmadımYaa seninkide ki tüp bebek ? Benimde oyle. Ben boyum 1.73 56 kilo ile tedaviye basladim 61.5 ile hamile kaldim gecen ay kontrole gittigimde 72 idimIlk kez şu kilolari goruyorum Sen kac kilo aldin peki ?
Hep öyle yapiyorum canim. Zaten midem kazınıyor falan biseyler yiyorum. Az evel de yedim uzanıyorum simdi sol tarafımaO pozisyon bulma durumu yok muu hele geceleribiraz yorulsam hemen kalçamdan ağrı vuruyor ama öyle böyle değil. Çatı ağrısı ne iyiymiş diyorum bu ağrıyı görünce.
Geceleri ye. Hamileyken gece yemek yemek çok fena kilo aldırıyor. Dene bakalım. En azından üç beş daha alırsın.
canım ben de senın gbıyım hamıle gıbı degılım sankı. ama herkesın hamılelıgı farklı teyzemle konustuk bugun bana cekmıssın dedı 7.aydan sonra bellı olur senın de dedi. illa ki buyuyecegız:) gebelık çekimi yaptıracaktım mesela şuan karnım büyümeden yaptıramam yaniBende karın diye birşey yok. Gebelik takvimi 7 aylik gösteriyor iste. Temmuz başında alır doktor bebeği.
Ufacık bir top incecik bacaklar incecik kollar. Hâlâ kendi kendime epilasyon yapabiliyorum mesela. Geçen banyoda hallettim. Eğilebiliyorum. Ayak tırnaklarımı kesip torpuleyebiliyorum. Bilmiyorum ben mutsuzum şahsen hamileye benzemiyorum pek çünkü ha evet bir çıkıntı var. Gören hamile der ama 4 aylik falan der Hatta 3. Bu korona çıkmadan önce ic çamaşırı ve külotlu çorap falan bakıyordum mağazadaki kadınlar aaa 5 aylik mi sanki 2 3 aylik gibi diyorlardı. Aldığım hamile elbiselerini giyemedim
Karnım yokta ondan. Duruyor dolapta öyle. Taytları giyebildim bir tek hala giyebiliyorum. Ben kendim gibi hamile görmedim hiç. Bugün de sipariş verdim elbise 34 beden önü biraz bol duruyor modelin ancak onlari giyebilirim önümüzdeki günlerde. Doğumdan sonra hayli hayli giyerim. Saka gibi cidden ödem bile yok vücudumda. Ben hamileyken kilo alırım onlar da kalır diye seviniyordum ama öyle olmayacak galiba..
Ya kıyamam bende heves etmiştim o çekim seyleri ne baktim olacak gibi değil zaten dedigin gibi :) bende evde dar bir elbisem vardi onu giydim kocama dedim çek bakalimcanım ben de senın gbıyım hamıle gıbı degılım sankı. ama herkesın hamılelıgı farklı teyzemle konustuk bugun bana cekmıssın dedı 7.aydan sonra bellı olur senın de dedi. illa ki buyuyecegız:) gebelık çekimi yaptıracaktım mesela şuan karnım büyümeden yaptıramam yani
Boşveeerrrr bizim yerimizde olmak isteyen cok insan var. Zayif olalim daha iyiEvet canim tüp bebek benim boy 167 45 kilo ile hamile kaldim en son 21.hafta ölçümde 51 kg çıkmıştım üzerinden 7 hafta geçti suan 55 56 falanimdir evde tartı yok tartılmadımbende ilk kez bu kiloları görüyorum 51,5 çıkınca bile sasirmistim 48den yukarı çıkmadım ki hahahaha sinirlerim bozuldu yani hala ideal kilonda olduğumu düşünmüyorum en fazla 65 le doguma girerim diyorum o da eeeeen fazla boyum zaten 67
Bende dinletiyorum faydalı benccebenım gıbı mozart, vivaldi veya chopın dınleyen var mı :) ya doktor soylemıstı dınletın dıye. ne zaman bılgısayarı acsam acıyorum bebegım hareketlenıyo :)
Aslında bende oyle diyorum çoğu zaman umutsuzluğa kapılınca özellıkleBoşveeerrrr bizim yerimizde olmak isteyen cok insan var. Zayif olalim daha iyi
Hahahaha iste buuuuuAslında bende oyle diyorum çoğu zaman umutsuzluğa kapılınca özellıklemesela doktor bana dicek ki bence aaa inanamiyorum bu Cocuk senden mi çıktı
Rabbim sağlıkla sıhhatli sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin insallah canimHahahaha iste buuuuuKesinlikle bunu duyacaksin bencede
Ben genelde anlaranın bağları para bizde gibi alternatif müzikler dinletiyom anasına çekmiş kızım yine hareketli :))benım gıbı mozart, vivaldi veya chopın dınleyen var mı :) ya doktor soylemıstı dınletın dıye. ne zaman bılgısayarı acsam acıyorum bebegım hareketlenıyo :)
Bizimkide şubat sonunda aldık nisan sonu gelcekti eşim huylandı evlendiğimizde mobilya işine dönmesin carlayım getirsinler dedi 15 günde geldi iyikide gelmiş yoksa kalırdıÇabuk gelmiş sizinki ne güzel, sağlıcakla kullanın inşaallahben daha çokk bekleyeceğim
AminnnRabbim sağlıkla sıhhatli sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin insallah canim
Ya canim bende aparat kullanmak istemiyorum .ilk gebelik tecrubesizlik nasil yatirdin mesela kac aya kadar yan yatirdin.biraz bilgilendirirsen cok sevinirim2 çocuk büyüttüm hiç böyle şeyler kullanmadım. Hiçte yamuk değil kafaları. Çokta gereksiz. Yan yatış belki ama onuda sırtına birşeyler koyarak desteklersiniz. 1 2 ay için masraf etmeye değmez.
Ay Allah kolaylik versin ben bir taneyle yuvarlanip gidiyorumValla benim ikiz oldugu için 13 hafta var diye düşünemiyorum ben malesef
Bebek kilosunu aliyomu?Bende karın diye birşey yok. Gebelik takvimi 7 aylik gösteriyor iste. Temmuz başında alır doktor bebeği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?