Yani aslinda bende oyle bicok seye karsiyim2 çocuk büyüttüm hiç böyle şeyler kullanmadım. Hiçte yamuk değil kafaları. Çokta gereksiz. Yan yatış belki ama onuda sırtına birşeyler koyarak desteklersiniz. 1 2 ay için masraf etmeye değmez.
Bence ne güzel bişey ya maşallah, öyle demeBende karın diye birşey yok. Gebelik takvimi 7 aylik gösteriyor iste. Temmuz başında alır doktor bebeği.
Ufacık bir top incecik bacaklar incecik kollar. Hâlâ kendi kendime epilasyon yapabiliyorum mesela. Geçen banyoda hallettim. Eğilebiliyorum. Ayak tırnaklarımı kesip torpuleyebiliyorum. Bilmiyorum ben mutsuzum şahsen hamileye benzemiyorum pek çünkü ha evet bir çıkıntı var. Gören hamile der ama 4 aylik falan der Hatta 3. Bu korona çıkmadan önce ic çamaşırı ve külotlu çorap falan bakıyordum mağazadaki kadınlar aaa 5 aylik mi sanki 2 3 aylik gibi diyorlardı. Aldığım hamile elbiselerini giyemedim
Karnım yokta ondan. Duruyor dolapta öyle. Taytları giyebildim bir tek hala giyebiliyorum. Ben kendim gibi hamile görmedim hiç. Bugün de sipariş verdim elbise 34 beden önü biraz bol duruyor modelin ancak onlari giyebilirim önümüzdeki günlerde. Doğumdan sonra hayli hayli giyerim. Saka gibi cidden ödem bile yok vücudumda. Ben hamileyken kilo alırım onlar da kalır diye seviniyordum ama öyle olmayacak galiba..
Ben 20.hafta başladım bi hevesle açmaya ama bu ara aklıma gelirse açıyorum :)benım gıbı mozart, vivaldi veya chopın dınleyen var mı :) ya doktor soylemıstı dınletın dıye. ne zaman bılgısayarı acsam acıyorum bebegım hareketlenıyo :)
Beşiğin içine koyulabiliyo yine o. Zaten fazla büyük bişey değil. 6.aya kadar falan gider.Hadiya e bu çocuklar beşikte yarmıycakmı acaba :)) beşikleri boşuna aldık valla :))
AhahahBen genelde anlaranın bağları para bizde gibi alternatif müzikler dinletiyom anasına çekmiş kızım yine hareketli :))
Evet canım bende 16 haftalıkken başladı normalde bu aralar başlıyor.Doktor magnezyum verdi çok faydasını gördüm.Bunlara kasılma mı deniyorhayır kullanmıyorum hiç ihtiyaç olmadı ama tedirgin oldum
Ben genellikle kuran dinletiyorum. Yusuf yüzlü Lokman sözlü olun diye dua ediyorum.AhahahBen de hareket etmediği zaman Mozart falan açtım da tınlamıyor benimki belki de çocuğun Ankara nın bağlarına ihtiyacı vardır bunu deneyeyim
Mehter marşı da iyiymişBen genellikle kuran dinletiyorum. Yusuf yüzlü Lokman sözlü olun diye dua ediyorum.Tepki veriyorlar artık alıştılar. Sürekli dinlet alışır. Çıkış anında Mozarttan bir tını ile çıkar ben yerli hareketli de dinletiyorum arada mehter marşı falan
Bunu bizde düşündük acaba yaptıralım mı diye. Deneyip sonra karar vereceğiz. Çocuk rahatsız olursa belli eder. O zaman yaptıracağım.Bebek arabasının ana kucağı için minder yaptıran var mı?
Ana kucağının içi baya pofuduk aslında çok şart bi şey değil sanırım kendinin üst minderi var mesela açık renk ama yıkansa bi şey olmaz herhalde bozulma falanBunu bizde düşündük acaba yaptıralım mı diye. Deneyip sonra karar vereceğiz. Çocuk rahatsız olursa belli eder. O zaman yaptıracağım.
Olmaz canım ya ne kadar kirlenecek ki olmadı kılıf yaptırırsın. Şuan için çok acil değil kaldıki yazın onun içine minder bebiş pişer. Eylül gibi duruma göre rahat kafa ile yaptırırsın.Ana kucağının içi baya pofuduk aslında çok şart bi şey değil sanırım kendinin üst minderi var mesela açık renk ama yıkansa bi şey olmaz herhalde bozulma falan
ben kremi düzgün kullanamadım aklıma gelirse sürdüm olanlar olduKarnımın fotosunu sana atsam haline sukredersin gobegim harita gibi
Benim de aynen öyle oldu 2 hafta önce bir baktım göğüslerin alttan çatlamışKizlar göğüsleri çatlayan var mi?Birkaç gündür özellikle sağ göğsümün altı aciyodu.Sütyen sıkıyo herhalde falan diye düşündüm.Hindistan cevizi yaği sürdüm.Dikkatli baktim göğüs altlarim catlamaya başlamiş galiba.Karnımda bi şey yok.Karnıma da estikçe yine hindistan cevizi yağı sürüyorum.
Bende 2 paket aldım allahım kücücük yer annesi onubenım ılk gebelık tecrubesızım ama ben de sleepy aldım burda arkadaslarımın çoğu kullanıyor memnunlar.
Tamam canımKarusel ben babynestle beraber yaptırdım. Puset baya pofuduk ama deri yinede annelik daha da yumuşak olur dedim için rahat etmedi henüz gelmedi de gelince takip gösteririm
Erken davranmakla iyi etmişsiniz canım. Benimde eşim doğum haziran başı yetiştirin dediBizimkide şubat sonunda aldık nisan sonu gelcekti eşim huylandı evlendiğimizde mobilya işine dönmesin carlayım getirsinler dedi 15 günde geldi iyikide gelmiş yoksa kalırdı
Ne kadar erken başlamışEvet canım bende 16 haftalıkken başladı normalde bu aralar başlıyor.Doktor magnezyum verdi çok faydasını gördüm.
Rica ederim.Erken davranmakla iyi etmişsiniz canım. Benimde eşim doğum haziran başı yetiştirin dedibakalım göreceğiz
Ne kadar erken başlamışdoktorumla görüşeceğim, teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?