2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

2 çocuk büyüttüm hiç böyle şeyler kullanmadım. Hiçte yamuk değil kafaları. Çokta gereksiz. Yan yatış belki ama onuda sırtına birşeyler koyarak desteklersiniz. 1 2 ay için masraf etmeye değmez.
Yani aslinda bende oyle bicok seye karsiyim
Bende ilk cocugumda hic oyle seyler kullanmadim hayir bizi gectim nenelerimiz kac cocuk yaparmis bizim elimizdeki imkanlar onlarda yokmus ama gayette iyi buyutmusler
Allah yardim etmis demekki
Biz herseyden medet uyar hale geldik

Bence ne güzel bişey ya maşallah, öyle deme At elini beline, belini öne kaktır, böylelikle hamile görüntüsü artar. Biraz hamile taklidi yapar gibi olur ama olur heralde
Son aylara girdik alırsın yine bence de sen de istediğin gibi

Kizlar göğüsleri çatlayan var mi?Birkaç gündür özellikle sağ göğsümün altı aciyodu.Sütyen sıkıyo herhalde falan diye düşündüm.Hindistan cevizi yaği sürdüm.Dikkatli baktim göğüs altlarim catlamaya başlamiş galiba.Karnımda bi şey yok.Karnıma da estikçe yine hindistan cevizi yağı sürüyorum.

Ben genelde anlaranın bağları para bizde gibi alternatif müzikler dinletiyom anasına çekmiş kızım yine hareketli :))
Ahahah Ben de hareket etmediği zaman Mozart falan açtım da tınlamıyor benimki belki de çocuğun Ankara nın bağlarına ihtiyacı vardır bunu deneyeyim

Ahahah Ben de hareket etmediği zaman Mozart falan açtım da tınlamıyor benimki belki de çocuğun Ankara nın bağlarına ihtiyacı vardır bunu deneyeyim
Ben genellikle kuran dinletiyorum. Yusuf yüzlü Lokman sözlü olun diye dua ediyorum. Tepki veriyorlar artık alıştılar. Sürekli dinlet alışır. Çıkış anında Mozarttan bir tını ile çıkar ben yerli hareketli de dinletiyorum arada mehter marşı falan

Bunu bizde düşündük acaba yaptıralım mı diye. Deneyip sonra karar vereceğiz. Çocuk rahatsız olursa belli eder. O zaman yaptıracağım.
Ana kucağının içi baya pofuduk aslında çok şart bi şey değil sanırım kendinin üst minderi var mesela açık renk ama yıkansa bi şey olmaz herhalde bozulma falan

Ana kucağının içi baya pofuduk aslında çok şart bi şey değil sanırım kendinin üst minderi var mesela açık renk ama yıkansa bi şey olmaz herhalde bozulma falan
Olmaz canım ya ne kadar kirlenecek ki olmadı kılıf yaptırırsın. Şuan için çok acil değil kaldıki yazın onun içine minder bebiş pişer. Eylül gibi duruma göre rahat kafa ile yaptırırsın.

Karusel ben babynestle beraber yaptırdım. Puset baya pofuduk ama deri yinede annelik daha da yumuşak olur dedim için rahat etmedi henüz gelmedi de gelince takip gösteririm

Benim de aynen öyle oldu 2 hafta önce bir baktım göğüslerin alttan çatlamış krem bebe yağı simdi artmasını önlemeye calisiyorum ama o günden sonra kaşıntılarim da arttı. Karnımda da yanlardan ufak ufak başlayan çatlaklar var moralim bozuldu bir anda gorunce. Ama hala akıllanıp düzenli krem suremiyorum ne oluruz artık kısmet yani

Bizimkide şubat sonunda aldık nisan sonu gelcekti eşim huylandı evlendiğimizde mobilya işine dönmesin carlayım getirsinler dedi 15 günde geldi iyikide gelmiş yoksa kalırdı
Erken davranmakla iyi etmişsiniz canım. Benimde eşim doğum haziran başı yetiştirin dedi bakalım göreceğiz
Evet canım bende 16 haftalıkken başladı normalde bu aralar başlıyor.Doktor magnezyum verdi çok faydasını gördüm.
Ne kadar erken başlamış doktorumla görüşeceğim, teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…